Сговорна Дюканска дружина планина повдига - 107 тема

• 36 998
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!
Малко ще попиша hahaha Joy Joy Joy
Благодаря ви за поздравитеsvetlat,veneras,Мими Георгиева ,Рокипагане,Геци,Kiaras,dilu,
Фифундрелаимах снимки там ,но ги махнах ,както направиха повече от нас.Снимки там имаше почти на всички. Peace
Джани , Hug Hugбях в четвърти хахахаахаха
 hahaha Joy Joy
Росченка,радвам се че мърдаш бавно ,ама славно Hug
Киарас,Венерас,браво страхотен успех  bouquet
Амери,раво на малката принцеса !Целувки от мен.  bouquet Hug Hug
Катяджин ,да ти е жива и здрава сестричката  bouquetи мерси за кафето Hug
Духче,честита месечинка!  bouquet
Тед ,добре дошла!И да си стриктна Naughty hahaha Joy Joy
Татит,Ори,Амери, Kissing Heart lovekiss
Чатъркиииииииииииииии,обичам виФоли,Цвети,Сънче,Танче,Нели,Нелинко,Миленкоооо,Вещи,Дори,Креми,Ривелкоооо,Славкееееее,Настьоооооооооо
дано някой не пропускам

# 706
  • Пловдив
Добро утро момичета!
Браво на свалилите!   bouquet
Добре дошли на новодошлите, които съм пропуснала!   bouquet
За прегрешенията ... ами момичета, то си е за вас, но все пак не можете ли да проявите малко повече воля?  Confused
Ние с Приси цяла нощ се борихме с температурата, постоянно вдигаше до 40 и като я намажех с оцет и вода смъкваше до 38.5, след час отново на 40, така до 4 и половина, когато и двете заспахме. Сега още спи, топла е, но мисля, че не е чак толкова. Да не казвам голяма дума де, надявам се днес да е по-добре Sad Благодаря на всички ви за съветите.  Hug  Hug  Hug

# 707
  • софия
Вещи, мила, за компресите ясно, ама съвсем без лекарство ли сте.Грам ли не можа да и го пробуташ.Не че е фатално, просто изморително и за двете ви.

Уфффф, да му се не види, айде оправяйте се вече.Айде днес да ви е лек , хубав, безтемпературен ден Hug

# 708
Катяджин Heart Eyes, да ти е жива, здрава и щастлива сестричката. Много целувки, Биска!  Hug
Духи, браво, скъпа! Отличен резултат! Hug
Цоци,, аз също се чувствам надута като балон...  ooooh! досадно,ама няма как... А за това кило-не му се шашкай-ще падне бързо!  Hug
Амери, поздрави на детенце  Hug  
Tatitt  Честито намаление! Hug
Гъбка Сладка, честита месечинка!   bouquet
Амели   bouquet
Отивам да закусвам, че съм примряла от глад тия 2-3 дни(заради МЦ може би...)
Вещи, Sad мн неприятно... бързо оздравяване на мъничето! spoko

# 709
  • Пловдив
А, намерих спринцовка и насилствено давам панадол. Но все пак не може да се дава постоянно, само до 4 пъти дневно.

# 710
Добро утро и от мен, момичета.  bouquet
Продължавам си по пътя с Дюкан и май съм още 1 кило надолу - кантарчето ми е механично...и своенравно/от кого ли се е научило Embarassed/. Но със сигурност ми няма сантиметър - два... PeaceЛеко ми е и се чувствам прекрасно след вчера, когато имах главоболие и бях доста отпаднала и изнервена - но то си е в реда на нещата - и "гуруто" го пише в книгата. Peace Peace Laughing

А вие сте чудесни и ми давате много сила да продължа...че каквато съм глезла...

Прекрасен, слънчев ден ви пожелавам и много минусчета!

# 711
Вещи, комбинирай с течен аналгин. Аз това давам когато температурата е такава упорите. 1 л. панадол с 15 капки течен аналгин. Мисля, че Приси има поне 15 кг, ако греша по капка на кг се смята. Това е най-ефикасното, но все пак и доктора трябва да каже мнението си. Успех и се надявам да се похвалите с преборването на болестта.

# 712
  • Варна
Честит рожден ден на Biskka! Съпреживяхме с Катето и нейното отслабване, сега да е здрава и красива и успешна трета фаза. Кате, същото и за теб, дано е скоро третата и мерси за кафенцето!

Месечинките да черпят:
Бубето - 10
Suzana63 - 8
Зеленкото - 5
Луда гъба - 5
baby_doll - 5
divana - 5
GreenApple - 5
Maria-Iva - 5
Ронка - 1

Това прочетох в табличката. Да са ни много упорити и режимни, а пък разбира се - здрави, красиви и щастливи!   bouquet

Вещи, дано ти е добре детенцето днес.  Heart Eyes

# 713
Вещи, течният аналгин на малки деца без проба не се дава, много опасен алергент е.

# 714
  • София
Вещи, бързо оздравяване  Praynig Може да редуваш с Панадола с Нурофен на 2-3 часа ако се налага, но няколко капки течен аналгин  биха подействали безотказно Hug

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 10:35 от Дамаянти

# 715
изчетох ви! от час и половина ви чета и едва насмогнах  Laughing

# 716
  • София
Днес правя един месец с Дюкан.  newsm44 newsm44 newsm44  Не мога да повярвам, че можах да издържа толкова време.  newsm44  Свалих 6 кг. и много сантиметри, то си личи по дрехите ми. Чувствам се чудесно и продължавам смело напред. newsm68

# 717
Здравейте и от мен. Аз съм на диетата на Дюкан вече трети месец. До момента съм свалила 13 кг и продължавам напред. Искам да сваля още 12 кг. Много време ми трябваше, за да се настроя и да се реша да вляза във форма. Вече си върнах килограмите от преди да забременея, но и тогава бях пълничка.
Надявам се да ме приемете във вашата задружна компания.

Искам да споделя, че вчера прочетох следната статия във вестника и малко се стреснах:

"Модерна диета затрива мозъка"

Масово българските девойки и жени са луднали по супер модерната диета на французина Пиер Дюкан - "Как да отслабнем завинаги". Тя е много вредна, предупреждават специалисти. Довежда до безсъние, нервност, трудно фокусиране и амнезия.

Диетата била много опасна и спирала месечният цикъл на жените, овулацията и можела да им попречи да забременеят.
Във форумите майки и тинейджърки споделят коя колко е свалила, като взаимно се насърчават да я следват стриктно. Именно тази истерия по диетата на по-късен етап ще доведе до опасните последици и риск за психиката и функцията на бъбреците.

Това е от вестника. Аз лично съм учудена защо говорят такива неща за диетата. Аз лично съм сваляла окло 5 кг месечно, което лекарите го считат за нормално и правилно. Вече съм започнала трети месец на диетата и едва след близо половин месец свалих 1 кг. От организма се възприемат доста продукти - месо, млечни продукти и през няколко дни и зеленчуци.
Не смятам, че гладът е по-добрият вариант за сваляне на излишните килограми.  ???  Shocked

# 718
  • Пловдив
Стаси, добре дошла   bouquet Като за начало ще те помоля да прочетеш малко по-назад темата - има линкове към вестника, има коментари за него, за статията и за предаването по БТВ вчера. Да не ги предъвкваме и коментираме отново отначало.
Момичета, благодаря ви  Hug За съветите тук и на ЛС.   bouquet

# 719
Извинявам се.  Embarassed Сега ще прочета.
Много се радвам, че съм сред вас.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт