Плажният сезон дойде и АВГУСТИНЧЕТО се стяга за море!

• 12 877
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро на всички!

Слагам кафето, защото снощи бях дежурна и сега едвам гледам. Не можах да си легна преди 12 ч. защото се заредиха едни новини - не е истина просто. Shocked

Сега отивам да запазя час на Кало за рождения ден. Още преди няколко месеца си харесах клубчето "В страната на чудесата" в Младост 1А и там ще празнуваме.
Иначе кашлицата му намаля има още малко от Аугментина.

# 226
  • София
Привет!
Много "голяма" активност  Rolling Eyes  Mr. Green
Анди, гушки и от нас за Гого!  Hug Как е сега?
Нана, браво че Калоян е по-добре Hug Не е ли рано да запазваш час?  Rolling Eyes
Пух#Crazy
Вст, и аз давам по 1-2 хапки, колкото да му мине мерака. Но ме е яд че започна с шоколада толкова рано. (Как звучи  Crazy)

# 227
  • София
Нана, браво че Калоян е по-добре Hug Не е ли рано да запазваш час?  Rolling Eyes

Ами оказа се, че въобще не е рано. Когато се обадих сутринта по телефона мацката ми каза, че вече има запазени дати до 20 юли. Което значи, че ако се бях забавила още 2-3 дни твърде вероятно е да запазят и 26 юли, което е събота. Та затова предпочетох отсега да си резервирам датата, да няма инциденти  Wink

# 228
  • София
 Shocked значи ние можем да си останем и без място за празнуване, ако се помотам още малко  ooooh!

# 229
  • София
  Nature Partly Sunny 1swing

Има ли смисъл да се чудя къде сте  Laughing хукнали сте всички по разходки и оставяте нещастните студенти в сесия без развлечение Joy

Хайде пийте по една студена вода , че съм взела минали изпит, алкохол няма да ви сипвам, че при тази жега ще се изпари преди да дойдете

да си сипете Wink пък и аз да мина метър Laughing

Откачих вече, утре съм на изпит и много ми писна,  ooooh! и още ме чакат

# 230

Аз също. Simple Smile Но на мен ми е последен.   WinkМного уморена вече се чувствам и претоварена с информация. Tired

# 231
Айде успех и на двете! Peace

Ще чакаме почерпки. Mr. Green

# 232

Аз също. Simple Smile Но на мен ми е последен.   WinkМного уморена вече се чувствам и претоварена с информация. Tired
Успех, момичета Peace

# 233
  • София
Нори нещастните работещи също са тук  Mr. Green

И на двете ви с Кайли ви желая успех!

# 234
  • гр.София
 Нори,честито за изпита!
 Успех на двете ви с Кайли нататък!
 Не знам за жегите,ама как учите с децата на главата?!

Ние сме на вълнА футбол.Много ми върви работата,докато ми буботи някой ф.коментатор -не ме затормозява да гледам и слушам Simple Smile. За головете съдя по виковете на Пепи.

# 235
Блу, как сте? Гледам,е Ния търпи лепенка на окото, дано бързо се оправи Peace А какви опашки има само  Flutter, аз мога само да си мечтая за такива на Деница.

# 236
айде честито за изпитите на Нори и Кайли! Наздраве!
Утре ако успеем да подадем ДДС-то ще пътувам при Дани
баща му вече е там от тази вечер - свършили са обекта в Ахтопол и сега ще съм щастлива с двамата си мъже
Мъжо се връща в София
Лека и спокойна нощ
обичайте се Hug

# 237
Ето ме и мен........Малко дремя, но........се надявам по някое време да се   разсъня Crazy
ВСТ, Hug.Ей, нямат  край  тия неприятности...... Sad
Аз бях почивка от работа 2 дни, баща ми е тук и трескаво сглабя шкафове , прокарва допълителни контакти и куп други неща , които моя милост му  измисля за задачки Mr. Green
Тичам като луда по цял ден  ooooh!, а после- с Дария.Абе- обичайната програма...... ooooh!
Днес след работа ще ходя да  купувам разни  неща дето дори не  ги знам какви са.... Joy
За рожденния ни ден ми е още раничко да мисля Thinking.Сега сме на вълна рожденни дни на Дарините приятелчета Hug.Миналата седмица бяхме на 3 такива Party. ще взема да кача малко снимки.......
Хайде спирам- после пак Simple Smile

# 238
  • гр.София
 Къде-е-е сте?
 Допреди малко София и Пепи си играха на мини-плаж-леген с играчки на двора и голям чадър за дъжд над главите им. На София ужасно й хареса  и се прибрахме с писъци, ама страшни. Ужас,как ще се оправяме на морето?!Големи циркове си представям.
 Така е за всяко нещо,което иска и не й се дава. Вкъщи като пищи-я завеждам в детската,оставям вратата открехната и й казвам,че докато реве ще стои там.

Много красива Деничка видях- като шаферка,в бяло ( майски снимки)
 И Найа като принцеса в розова рокля!

# 239
  • София
Привет!
Наистина къде сте?  Rolling Eyes
Блан, относно морето аз имам други страхове - Иво пищи като го къпем, а там поне два пъти дневно, за отмиване на пясъка ще се налага тази процедура.  ooooh! Направо не ми се мисли. Ще ни изгонят на втория ден сигурно. Дано дотогава малко миряса. Има ли други ревящи при къпане? Не само при миене на косата - дори и тялото да му е мокро реве като заклан.
Имаме си нов кучешки.  Grinning
Много са красиви девойките!  Heart Eyes Гушки на Ния!  Hug Миличката, добре че търпи лепенката.

Общи условия

Активация на акаунт