Гоблени-25

• 62 572
  • 452
  •   1
Отговори
# 390
здравейте! как върви бродерията?   Party
може ли някой да ми помогне с ключ за бебето с пръстче в устата? за това става въпрос:

има един знак дето май е фон който го няма в моя ключ (може и да ми е сбъркан)

# 391
  • sf
Честито на рожденичката!!!!!
Момичета, Аnchor конци на 0,85 лв добра цена ли е? Аз се реших да шия Кривата мелница.
Че то ДМЦ-то са толкова.  Thinking

ooooh! мале, аз прочетох Ариадна. ама така е , като чета с едно око и по диагонал. Ама малкия звер освен,че става в 6, нощем реве по няколко пъти и спи неспокойно. Нямам очи за шиене, вечер едва гледам, а през деня се влача кат сомнамбул.
Ама пък живот и здраве в неделя отивам на море, дето се надявам да си почина и да ушия гоблена с черешите  Mr. Green

# 392
Добро утро момичета,  food010
venipuh,приятна почивка,хубаво да си изкарате! newsm41 1swing bye
Прасчо,харесва ми като човек Joy,а и като изработка е супер -браво!
ina221,опитах,но и при мен не се получава свалянето на цял албум,не знам каква е причината  33uu
Лилия Проданова,направо ти е невероятна колекцията,много богата и мноого красива,приеми моето искрено възхищение и поздравления!

donsita,весело да си изкарате на морето и после да покажеш черешките  grinning039

# 393
 Добро утро и от мен ,
страхотни неща сте показали пак , браво на вас.  smile3501
На Прасчо човека много ми хареса , а пък за колекцията на Лилия Проданова просто нямам думи. newsm53
Весело изкарване на почивките на  venipuh и donsita . Да се върнете заредени с енергия за нови подвизи / на панамата /
Аз си напредвам със селския пейзаж , ама ще покажа в новата темичка.
Ще бъдем кръстници на едни приятели на сватбата и съм дала един от гоблените ми да му сложат рамка , за да им го подарим.

# 394
Добро утро,

лек ден желая на всички ,аз се притеснявам тези дни много с детската градина на сина и не съм шила нищо.То детето е спокойно ,само сутрин плаче,но на мен ми е много празно едно такова като го няма и нямам търпение да отида да си го взема.

Прасчо,като изпълнение е много хубаво и кой е тоя будист,че ми е интересно.

Дано да имате време за всичко днес.

# 395
  • в зоната на здрача
здравейте! как върви бродерията?   Party
може ли някой да ми помогне с ключ за бебето с пръстче в устата? за това става въпрос:
има един знак дето май е фон който го няма в моя ключ (може и да ми е сбъркан)
rosi ,виж аз какво имам: цък

Грухи ,ми тоя си прилича на човек да ти кажа,харесва ми.. Wink

Лилия,нямам думи.. smile3501 smile3501 smile3501

А вие почиващите,да си починете ,но да не забравите гобленааа. bye

# 396
Добро утро,момичета.
Много хубави гоблени показвате.Аз нещо напоследък само по едно-две квадратчета успявам да ушия.Времето не ми стига.

# 397
Добро утро на всички!
Лилия прекрасна колекция  newsm17
Много ми харесва Козарката, я кажи трудна ли е за шиене? newsm51
Прасчо изработката на човек ли е дух ли е,  е добра, но я разкажи малко повече за него, защото аз нищо не знам за него!  bouquet

# 398
добро утро на всички сръчни дами Grinning

-Goody   Hugхаресват ми китките и пейзажите,обаче когато видях оригиналните работи на някой от вас те останаха малко на зеден план/ама нали съм още твой човек newsm47/ Grinning

-Лилия Проданова-страхотни са браво.Кога успявате бе хора? newsm09

-vvvitality newsm03 -благодаря,но много имам да уча и шия, многоо smile3506 newsm47

# 399
Ми да се похваля и аз най-после с нещо макар и до половината.
http://images.mimilota.multiply.com/image/2/photos/42/500x500/1/ … mp;nmid=101886136
Проблема е, че май не е Айда 14 панамата и сега немога да сложа цифрите. Като измеря 10см от чертичката на 70 идва въхру опашката на тигъра, ама ще измисля нещо сигурно ще сложа само линийка без цифра. Дали се разбра нещо  newsm78?
Много са ви красиви нещата цяла сутрин разглеждам  Hug. Браво на всички сръчни дами.

# 400
Mila mimi, страхотно, браво!  bouquet Ох, откога се каня на тези ръстомери, и изобщо на Мечо-пуховска тематика да шия...
Момичета, много мило ми стана от вашите думи за моя Шоу-син Hug За тези, които се интересуват- Шоу-син е даоистко божество, носещо здраве, изцеление и дълголетие; счита се и за покровител на медицината. На тази част от схемата има по-подробно обяснение и на символите, които държи в ръцете си- женшена и пр.
http://picasaweb.google.com/natasaTav/qhtWtF/photo#5100832988642797714
Тези божества са цяла серия, но не мога да ви покажа другите, че снимката е във формат, който никой не иска да поеме Embarassed Laughing Ако все пак се интересувате, ще опитам да ви ги покажа; на фирмата "Золотое руно" са.

Лилия Проданова, това е колосална колекция! Аз такава мога да натрупам, когато стана 6346 годишна, стига да продължавам да виждам добре Laughing Браво!  bouquet
И тъй като съм ви длъжник за милите думи, да ви почерпя с един Пермин, който не си спомням да сме си менкали и показвали- лесен и ефектен Hug
http://cheta.mylivepage.com/image/294/5953_Permin_of_Copenhagen-12-3123.jpg
Ще ме извините за безпокойството, ама в този сайт има и много други хубавини Joy Hug

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 12:00 от Прасчо

# 401
Прасчо,ами аз от тая чита не мога да си сваля нищо,а много мъчих,не ми ги отваря като ги сложа в компютъра.
Ти как го правиш
Кетри преди няколко страници ми каза да се регистрирам и нещо да се добавим в приятели,добавих я още тогава и пак не става,а има много хубави картини там.

Аз хич не съм по тези източни религии,но този шоу ми хареса.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 11:44 от ina221

# 402
ketri, Благодаря!!! а какво означава "halve korssting"? да не би да е гобленов бод?

# 403
Прасчо,ами аз от тая чита не мога да си сваля нищо,а много мъчих,не ми ги отваря като ги сложа в компютъра.

Разглеждаш- харесваш- и отиваш в "Архив схеми". Там намираш това, което търсиш- и натискаш Изтегляне на файла (в средната колонка)- явява се прозорец с брояч, на който пише че тегленето ще започне след 30 сек; изчакваш и качваш. Регистрация не е необходима (ако си регистриран обаче, ти обещават по-бързо качване). Схемите са компресирани, zip файлове, които "раз-zip-ваш", с програма, каквато имаш за целта.
Успех!

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 11:59 от Прасчо

# 404
Е това раззипването не го мога ,ще трябва мъжа ми да помага.

Мерси

Общи условия

Активация на акаунт