Гоблени-25

• 62 575
  • 452
  •   1
Отговори
# 375
4естит празник на малкото пиленце на Чучулига... жива , здрава и само радост и усмивки да й носи..
Благодаря на вси4ки, които се отзоваха на молбата ми... Сега имам друго питане  newsm78... Кой има схемата и клю4а на Жътварки на Майстора... да ми я прати ако е възможно на titi700@mail.bg

# 376
  • Съвсем в края на света
Кетри, оправих го.
Голям съм заплес, бях сложила интервали на името в линка, вместо във видимата част.
MisKapriz, аз съм враг на пощите, така че ето ти го тук.
Сложила съм По жътва и Събирачки на класове, не знам може Жътварки да е нещо съвсем друго, беше добре да пуснеш снимка. Simple Smile

# 377
kita99 , страхотна си   bouquet именно тоз е и благодаря за бързата реакция  Peace

# 378
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уфф нещо не стана  newsm78
дано сега да съм улучила
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256400

Mr. Green Mr. Green китки и пейзажи  Hug мой човек си  Heart Eyes Heart Eyes

ЧРД на малкото чучулигче   bouquet  bouquet и честит празник на мама и цялото семейство   bouquet  bouquet

# 379
Честито на рожденичката!!!!!
Момичета, Аnchor конци на 0,85 лв добра цена ли е? Аз се реших да шия Кривата мелница.

# 380
  • sf
Момичета, Аnchor конци на 0,85 лв добра цена ли е? Аз се реших да шия Кривата мелница.
Че то ДМЦ-то са толкова.  Thinking

# 381
  • София /Абсурдистан
Че то ДМЦ-то са толкова.  Thinking
И Анхор са на същата цена  Peace скоро купувах.

# 382
И аз има- няма още 40кв и минавам на горния ред!!!  Joy Joy Joy
Здравче това в първия момент го прочетох като 40 квадрата не като квадратчета... Joy  Ама ти как така го шиеш този гоблен - квадратче по квадратче ли?

Малко в повече ми дойде синьото от "Децата на плажа", та реших да ги заменя временно с тези Пермини  hahaha  

k_savova – много хубави сини перминчета !

Нещо много взеха да ми харесват напоследък тези миниатюрни перминчета... пък и по други миниатюрки взех да се заглеждам... newsm78 та ще видим... сигурно ще си почина с някои от тях като довърша Дименшъна обаче Wink

Sissak – д-то е супер ! Нещо ми лилавее на мен ама сигурно е от компа . Иначе както казва и Здравчето – Ама то много секси бе! #Crazy

Чучулигата – честито рожденничка ! Да е жива, здрава и много да те слушка и радва !   bouquet     Gift    ura

Alaran – чудесно се справяш ! Давай в същия дух !  newsm10

ooo Грухи,щом спешно трявба да го ушиеш ,веднага ти давам схема..
Ето тук e.. Hug
Преди показах едни други макове,ама не знам защо..
напоследък ми се случва да харесам нещо,и след ден примерно вече не ми харесва.
Нещо се повредих..
То и това не ми хареса как се получи ,ама карай,затова и му съкратих рамката.. Confused

Що бе Кетри - много са хубави и нежни - поне отдалече са супер! То гоблените по принцип отдалече се гледат! На мен пък ми харесаха  Hug и тези във стъклените вазички също са супер - ще видите някой ден като ги избоцкам  smile3508

# 383
Здравейте всички!Първо честито на рожденничката,да е здрава ,красива и винаги усмихната!
Момичета много ще ми липсвате,но заминаваме 4майки с децата на почивка и като се върна с удоволствие ще ви изчета!

# 384
Честит рожден ден на порасналото чучулигче  ura newsm59 Да е здраво и щастливо- и то, и всички край него!
Мира Мими, добре дошла в клуба на "болните" по М. Пауъл! HugАз не помня по колко точно взимах Анхор-а- там някъде беше цената. Тя напълно се оправдава- от всички конци най-добри са оригиналните Grinning А и не мисля че Анхор отстъпват по нещо на ДМЦ.
Vvvitality- eто за теб и за всички които го пожелаха Laughing

И ако не ви харесва като човек Laughing, кажете ми поне че технически добре съм го докарала Laughing
Извинете ме за грамадната снимка, ама толкова съм горда, че... не можах да устоя Grinning

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 22:06 от Прасчо

# 385
Честито на порасналата дъщеря на чучулига и от мен

Много красиви неща днес пак сте показали....

Искам да питам сега като съм си харесала в пикасата една пунто круз и не мога да сваля албумите й ,не пише" изтегляне" никъде ,а ми харесват всички нейни.
http://picasaweb.google.com/puntocr

Не ми се занимава с флашгет -става,обаче една по една снимките.

# 386
  • София
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=469&g2_page=1
хаиде наи-после и аз да се похvaля

# 387
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=469&g2_page=1
хаиде наи-после и аз да се похvaляquote/]

smile3501 Прекрасни са! За колко време изработи това богатство? В "Златното езеро" ми останаха очите, отдавна му се каня smile3508 Готов комплект ли е? Иначе и монохромните на Вервако са прелестни,казанлъшките също,абеее всичките са супер,поздравления   smile3525 Hug

Нещо не се справих с цитата Embarassed

# 388
Лилия,това ти ли си го ушила всичкото ,като гледам имаш и три деца.
Много са ,лелее.

# 389
Красии да ти е жива и здрава щерката и още много да те радва!   bouquet

Прасчо браво!  Hug Много хубаво е станало!  Peace

Лилия Проданова СТРАХОТНИ СААААА!  smile3501 smile3501 smile3501 Останаха ми очите!  Laughing И определено имаме доста еднакъв вкус!!!  Hug

vvvitality определено ме разсмя!  Joy Joy Joy Не го шия по квадратчета, ама вече с нетърпение очаквам следващата част!  Crazy Имам още около 25 кв!!!  Party

Общи условия

Активация на акаунт