Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 851
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Tonesa, благодаря ти , че вече съм част от ноемврийския списък  bouquet

# 241
мерси за подкрепата. дано наистина е ок. ама така 6те е. Hug

# 242
Валчо, ама няма защо - винаги се радвам, когато си имаме нови бремелинки Hug

# 243
Ани, почивай си и не мисли лоши неща.Радвам се, че всичко е наред  Hug Кажи на бебо, че още не му е разрешено да се разхожда другаде, освен в корема на мама  Naughty  Simple Smile

# 244
   Здрасти и от мен. Привет на новите мами и  Hug за гащурите, много ви се радвам, че знаете какви са бебоците.
   Мама Ана, нещо сериозно ми звучиш! Леглото май ще пазиш, кофти но това е единственото решение. И аз имах един такъв период, но само с тотална почивка се оправя. Бях се сраснала с леглото за 20 дни. Трябва да издържиш геройски, а после чак няма да ти се мърда от топлото и уютно легълцеее.... smile3507. Чак и на мен ми се доспа Embarassed
   Почивните дни бяха готини. Бяхме по магазините да купуваме разни куп неща. Бяхме на риба  newsm44 голям кеф, хванах 3 рибки, ама ги пуснах, че ме е жал за тях щото бяхме дребни, а не ги и обичаме. Само ги ловим с милото, кефим се колко сме хванали и отново във водата.
  Но стига разкази, трябва да поработя, че мен си чака  Heart Eyes Малко ме е хванал понеделнишки мързела  Mr. Green, но няма измъкване ooooh! #Crazy
   Усмихнат и прекрасен ден коремчета, е и на Татко Барба (нали той си ни е сам мъж тук) Hug

# 245
  • София
Добро утро на всички , знайте че ви чета стриктно и ви наблюдавам. Айде бе Валя кога ще видим твоето бебе какво е много се крие . Иначе и на мен ми се спи ама то стези дъждове .Някой от вас щи ходи ли на море , че аз съм се нагласила сега от 15,06,08 г. да споделим опит . Много целувки на всички и леко бременеене.

Саси, и аз това му обяснавам на бебока, ама той нещо се уплащи...цялата рода плюс всички приятели са се заели да предсказват какво ще е и то май се обърка детето, не знае на кой да угоди  Joy на 12 сме на преглед за резултатита от БХС ако и тогава не каже какво съм на ФМ на 27  дотогава трябва да е решило

# 246
  • София
Добро утро, тумбачета

Мише, стискам палци и чакам отчет от прегледа!!!!!

Добре дошли на адашката  Laughingи Ива!!!

Шамс, честита кокона  newsm51

Ани, почивай и бебчо ще се успокои. То мнотго любознателно се извъди ваш`то. Mr. Green

Аз мислех да ходим на море от 14 обаче като гледам прогнозата май ще се размине.... smile3518

Саси, вие къде ще ходите на море?

Щях да забравя да ви споделя най-важното!!!! От 2,3 дни май се усещам бебока вече, точно както казахте, нещо средно между газове и гъделичкане и пърхане ама не съвсем  newsm44

# 247
Ани   Hug Надявам се всичко да е наред вече. Кажи му на бебока че тука лелите не разрешават на никой от нашите редици да мърда до ноември Hug Hug Hug
Почивай си и се остави на таткото да те глези  Hug

Айде добро ви утро ви казвам  Heart Eyes
Аз си прекарах добре уикенда само дето вчера малко се шашардисах , че на малката и се беше забил един кърлеж и аз доста се поуплаших. Отидохме в бързата помощ и го извадиха , но и то милото се беше уплашило и доста си поплака. Сега трябва да се следим да не вдига Т , дано не се случи , че още ми е едно такова притеснено , ама къде го намери тази гадинка и то точно нея ooooh!

Пепенка ще му изям бузите на този малкия дявол , много  е сладък  Hug

Аз си мисля след 2-3 дни да отида на преглед че ми е пак едно притеснено и аз не знам защо така , ама ще отида да видя бебока че да се успокоя Rolling Eyes

# 248
   Здрасти и от мен. Привет на новите мами и  Hug за гащурите, много ви се радвам, че знаете какви са бебоците.
   Мама Ана, нещо сериозно ми звучиш! Леглото май ще пазиш, кофти но това е единственото решение. И аз имах един такъв период, но само с тотална почивка се оправя. Бях се сраснала с леглото за 20 дни. Трябва да издържиш геройски, а после чак няма да ти се мърда от топлото и уютно легълцеее.... smile3507. Чак и на мен ми се доспа Embarassed
   Почивните дни бяха готини. Бяхме по магазините да купуваме разни куп неща. Бяхме на риба  newsm44 голям кеф, хванах 3 рибки, ама ги пуснах, че ме е жал за тях щото бяхме дребни, а не ги и обичаме. Само ги ловим с милото, кефим се колко сме хванали и отново във водата.
  Но стига разкази, трябва да поработя, че мен си чака  Heart Eyes Малко ме е хванал понеделнишки мързела  Mr. Green, но няма измъкване ooooh! #Crazy
   Усмихнат и прекрасен ден коремчета, е и на Татко Барба (нали той си ни е сам мъж тук) Hug

абе 6те се пази леглото, ама и това не е лесно. няма и два дни съм там и ми се ще да го изгоря. Laughing

# 249
Ей балкона ще се счупи бре.
Я слезте да кажете кой, как, какво прави уикенда

Хрисе къде ви намери тая гад - не се притесявай всичко ще е наред Hug
Аз за морето съм все още в чуденка - имам още време да реша дали да ходим или не Grinning

Вале Шамс ще си има момченце Grinning

# 250
valya_76_08 радвам се за теб  и за бебо  newsm44 и за всички които усещат бебоците, но за съжаление аз не съм от вас  newsm45 и да си призная малко ме е срам  Embarassed Blush, защото ви завиждам лекичко и благородно. Май ще се окажа или аз дебелокожа или бебо/а мързеливо  smile3506 А толкова много искам да ме срита..... smile3518.
Мише, стискам ти палци  fingerscrossed

# 251
е хайде де, завъртете се насам, уважете ни морето. Joy

# 252
Добро утро и от мен.Ани не е лесно да се пази леглото.Знам го от личен опит.Въоръжаваш се с търпение, силна храна и филми и се изкарва някак.
Мише стискаме палци.
Пепенке пу-пу да не ви е уруки ма много сладък тоя твой бозанчо.
И аз като темичка май дебелокожа ша изляза Sad

# 253
  • Монтана
Не се притеснявай и аз не го усещам, но поне в петък го видях при доки та това ме успокоява.

# 254
  • София
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите попълнения   bouquet и честито на узналите пола на бебоците
Гледам не сте скучали през уикенда. Май само аз го проспах Joy
Ани, стискам палци всичко да е Ок. Пък и малко почивка няма да ти навреди. Свали си някое готино филмче и мързелувай.
Имам и едно питане - знаете ли дали трябва да се регистрираме при личния лекар, за да няма някакви проблеми с болничните после? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт