Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 871
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета!
Добре дошли на новите попълнения   bouquet и честито на узналите пола на бебоците
Гледам не сте скучали през уикенда. Май само аз го проспах Joy
Ани, стискам палци всичко да е Ок. Пък и малко почивка няма да ти навреди. Свали си някое готино филмче и мързелувай.
Имам и едно питане - знаете ли дали трябва да се регистрираме при личния лекар, за да няма някакви проблеми с болничните после? newsm78

мерси за подкрепата! Hug
а за личния лекар - чух, че трябва.даже чух, че трябва да се водиш и при гинеколог, който работи с касата. Simple Smile

# 256
 Милички много съм щастлива не мога да си намеря място от щастие newsm44  вчера на обяд за пръв път си усетих беболинка newsm68 невероятно щастие,плаках като дете,не можех да се успокоя поне два часа,страхотно щастие newsm32 много се развълнувах,не съм очаквала чак толкова sohappy но да си ви призная,чаках газове,пеперуди,но усещането си е баш усещане,не може да се сбърка с нищо,цял следобед мърдаше бебока,а мама цъфтеше newsm62
Сега по темичките,Мише за течението - аз откак съм забременяла чувствам че имам увеличено количество секрет,но понеже съм много стриктна от години и се контролирам винаги,знаех че няма проблем,прочетох и в книгата си,че е нормално да се появи обилен секрет - бял или жълтеникав,но........отивам на жк и тая лудата докторка ми взема секрет за цитонамазка и микробиология и аз я питам -нали е нормално състоянието на секрета ми?,а тя - с извинение - не мисля,тоз сопол ако тръгне нагореееееее newsm78 тъпа жена,излиза след седмица изследването,напълно стерилна среда,затова направо вяра нямам на доктори.
Вале аз мажех Авент - приятно кремче,но го заместих с по-мазничко!
Утро браво за резултата!
Честито на розовите и сини нови гащета,май розовото все пак ще вземе превес! Joy Честито и на всички били на ФМ и БХС  Hug

# 257
Розичка честито за ритничетата, Валя и на теб също Hug
На тези които днес са на преглед - стискам палци Peace
Моите резултати от БХС ще станат ясни утре или най-късно в сряда - засега съм спокойна, но съм сигурна, че като тръгна да се обаждам ще се побъркам от притеснение ooooh!

# 258
За болничните.Аз съм в болничен от 17.03.Лежах в АГ-то и от там ми изкарват болнични.Иначе докторката ми работи там, но аз ходя на консултации в частния й кабинет.Не мисля че има ограничение, но ако болничния е голям (примерно за месец) искат и да си лежала в стационара.
Спокойно Тонеска всичко ще е наред

# 259
Розичка, много се радвам, че си усетила бебчо!  Simple Smile
Аз моето го усещам вече от десетина дни насам, но не всеки ден, най-вече следобед и вечер.

Момичета, има ли още от моя лагер на мамите без апетит? На мен продължава да не ми се яде нищо и нищо да не ми се струва вкусно...  Sick

# 260
  • София
Ей балкона ще се счупи бре.
Я слезте да кажете кой, как, какво прави уикенда

Хрисе къде ви намери тая гад - не се притесявай всичко ще е наред Hug
Аз за морето съм все още в чуденка - имам още време да реша дали да ходим или не Grinning

Вале Шамс ще си има момченце Grinning

Шамс, извинявай, честит ти мъж  Mr. Green. Май някоя от новите мами беше с девойка и те обърках!

Теми4ка и Ели и вас ви чакат много скоро ритничетата  Laughing. Както каза моя мъж - Ако знаех, че толкова ще се радваш като те ритат отдавна щях да те радвам  Joy

Тонеска, стискам палци резултатите да са супер. Моите излизат в четвъртък и вече почнах да съчинявам сценарии.....

Ани, ние искаме да го уважим морето, ма много си го пазите...само дъждове и бури да не би случайно някой да дойде  Mr. Green

# 261
Добро утро  Hug
М дааа - готвим се вече за морцето - леле нямам търпение - много ми се плува вече Laughing
В неделя набарахме с мъжото един дреп шоп и за около 40 лв. се обзаведох с осем рокли и един панатлон - мноо яки ще пратя снимки - тия в магазините за бременнни могат да си ........ - отивам в един оня ден и гледам панталон с памучен ластик 3/4 ярко жълто - материя -  newsm78 - на границата на критичното - 50лв.  Whistling - аре бегайте бе - баси лудите хора - как не Naughty
Та така - качих се и на кантара - след два месеца пауза Embarassed - хм - странна работа не съм мръднала и с едно кило от тогава - седя си на 71 и толкоз - за протокла - забременях 68кг. - а иначе бебо си расте - аз се чувствам ок - май е добра това - знам ли newsm78
Посетихме и ХИПОЛЕНД - леле какви яки неща има за бебоци - направо се замаях - но май си харесахме коричката - комбинирана столче за кола и количка в едно на ЧИКО - 550лв.  - вие гледали ли сте за тиквизи неща?
Айде до скоро Heart Eyes

# 262
Денчо аз оглеждам количките откак видях 2 чертички Joy харесах си една на Куини,но да видим има време още! Блазе ти за дрешките Tired

# 263
Денчо да ти кажа въобще не съм гледала по детските магазини - имам си количка, ваничка, столче, легло - всичко от сина ми. На първи прочит май ще ми трябва единствено кошница 0-13 кг, ама все още е рано за такива покупки според мен. Иначе не е лошо да се осведомиш какво има по магазините Wink
Балзе ви, че не качвате килца - мен напоследък ме е страх да се кача на кантара Rolling Eyes

# 264
Здравейте и от мен, докато ви изчета, че събота и неделя само мързелувах.
На новите мами  welcome welcome welcome
Честито на разбралите цвета на гащичките.
Ани повече почивай и не се преуморявай е  и от време на време ставай от леглото да се раздвижваш.
Toneska само не се притеснявай всичко ще е наред и да не забравиш да се похвалиш като разбереш резултатите.
По темата за морето, моя доктор ми препоръча да отида на планина било по полезно , а и тъй като преди съм имала проблеми изобщо да забравя за излагане на слънце и за къпане в море или в басейн. Така че ще се ходи на планина само не се знае още къде.
Den4o и тук дрехите за бременни са много скъпи сега в края на юни сме на сватба и искам някаква рокля и като видях цена от 86лв. ми призля.
Приятен ден на всички.

# 265
количка и аз си харесах. и май е същата.Simple Smile (на чико) аз и на една кошара съм хвърлила око, ама на нея само в нета. Laughing
мдааа.тия магазинчета май са добра идея.....честито!:)

# 266
тонеса блазе ти - ние всичко ще купуваме - май - но пък бабите се надпреварват да помагат финансово в покупките  Joy - та ще видим де Mr. Green

# 267
  За болничните няма проблеми, защо да си бил в стационара. Аз бях в началото болничен месец и половина и си лежах у дома. Първо когато разбрах за Бебов казах на мой та лична и тя ми издаде направление за Ага, което си бях избрала. Това е единственото направление от л.лекар към Ага и повече други не са нужни. В последствие се наложи Ага да ми изпише болничен 10 дни, но те не бяха достатъчни да се захване Бебов (имах леко кървене) и чрез комисия (на която не съм присъствала) ми издадоха болничен за 1месец (пак у дома, тотално прикована от страх към леглото) и това беше. Т.е. Ага и който и да е лекар може да издаде болничен max 10 дни, за повече се минава на комисия. А при бременните понякога дори и не ни карат да присъстваме, защото е масова практика първите месеци да са болнични (за да може плода за се закрепи добре).
   doh как се разписах. Стига повече обяснения  Mr. Green Дано съм ви полезна newsm78

# 268
Ей Ден4о  Хиполенда са ми го забранили JoyМъжо каза за нищо на света да не влизам там поне докато не станем 8-9 месец, че току виж спестяванията му заминали.Количка харесах ма 1500лв. не ми се дават.Та сигурно ще минем с такава като вашата.Но е раничко май, че и каквито проблеми имам да не съжалявам после.
Теди ние на 14 този месецсме насватба в Плевен и ща не ща трябва да си купя нещо по-официално.
Темичка имах предвид че болничния се издава 5дни стационар и 30 дни дом.лечение.На комисиите и аз не присъствам

# 269
Денчо това му е най-хубавото - да има кой да дава парички, а ти само да харчиш Whistling
И при нас беше така - лели, баби, дядовци - всеки ни спонсорираше Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт