Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 853
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро и от мен
при нас е едно такова мрачно,та аз си поспах добре
Ани,пази леглото и не се притеснявай,имаш страхотен мъж,който ще те глези Simple Smile
И мен като Тонеса ме е страх да се кача на кантара,имам чувството,че качвам от въздуха
Аз непрекъснато си харесвам някакви неща за бебо-количка,дрешки,пелени,легло и т.н
На нашия тати му е писнало непрекъснато да му показвам разни неща,но съм си обещала следващият месец , като съм ФМ и като ми потвърдят пола(аз още си мисля,че може да се окаже момиче,не че има значение) ще си накупя някой неща,тъкмо тогава ще  има и летни намаления
Сигурно е голямо удоволствие да си купуваш неща за бебето

# 271
  • София
Здравейте, момичета!
Честито за узналите пола на бебчетата Hug
Ани в къщи и на легло Naughty
Денчо, наистина са много скъпи дрехите за бременни, ама аз като съм свикнала с много дрехи и сега.......няма как пак купувам Embarassed
Розичка, и аз съм така оглеждам за всичко много отдавна, и да не забравя - честито за ритничето Hug
Мишле, стискам палци, мила Praynig
Ели и аз съм харесала за 1500лв количка Laughing и татито каза - "ще я вземем "
За болничните и аз вече съм 1 месец в болничен и мъжа ми не иска да се връщам (сега в петък трябва да съм на работа) и понеже този месец и другия имам изпити и се дипломирам мисли, че ще се преуморя (преди месец се бях преуморила и имах контракции и ми биха инжекции). От друга страна искам да ходя на работа, защото внезапно излязох в болнични ( и само най-близките колеги и шефовете знаят). Та вие какво ще ме посъветвате newsm78, дайте съвет Praynig

# 272
Тинка и аз като теб имам изпити,а как не ми се учи ooooh!
Кажи ти как се настройваш за това
Иначе си гледай здравето и ако трябва си увеличи болничния

# 273
хехе не е ли раничко за купуване на разните неща?аз май съм суеверна, а и татито не мога да го озаптя ако го вкарам в магазин...и за това не смея да показвам какво съм си харесала Grinning,
а за дрехите за бременни - освен че са много скъпи, всичките нещо им куца. newsm78
със ученето се захващайте, че аз понеже оставих за последния момент, цялата минала седмица тичам като луда и сега в нас....

# 274
Мацки според мен сега не му е времето да се работи.Разбира се ако всичко е наред и мамата има желание може.
Тинка, Хана аз тази година записах магистратура, но като се почна с проблемите така и не можах да се явя на изпитите за втори семестър.И смятам да прекъсна.Като дойде бебчето няма да ми е до държавни.
Тинка имаме един приятел много ни е близък и сега много се радва за бебето.И като му казах, че количката дето съм я харесала е 1500лв. той вика:
"Че за 1500лв и аз мога да съм количка.Ще го нося и разнасям където кажеш" Joy

# 275
  • София
Ели, и аз съм си харесала количка за 1300 лв. Всъщност все още се колебая между 2 модела, по-нататък ще я мисля, че не смея да вляза в бебешки магазин, щот ако веднъж се изпусна.....няма спиране  Mr. Green

Денчо, и аз преживях същото недоумение пред магазините за бременни преди 2 седмици и си купувам дрешки, които ще мога да си нося и след това. Поне модата ни е усигурила откъм туники и летни панталони с връзка на кръстта  Laughing

# 276
Здравейте и от мен момичета.
Ох и аз немога да се удържа да разглеждам бебешки нещица ама Stopзасега само гледам мисля че е рано за покупки.
Мама Ани пази леглото щом трябва.Важното е всичко с бебчо да е наред.

# 277
На мен 1500 лева за количка ми се струват прекалено много newsm78

Аз от магазин за бременни не съм пазарувала - както каза Валя тази година модата работи за нас - туники и панталони валяло Grinning

# 278
Малееее вие ме разбихте с тез колички за 1500 лева бре  Crazy
Егати количката , то цял автомобил трябва да е  ooooh!
Не мерси , да си я задържът Whistling
Аз си мисля че е още прекалено рано за покупки. Нищо не бих купила от сега , наречете го суеверие но аз така ги чувствам нещата , когато наближи момента тогава бих се отдала на покупки , всичко предварително за мен е излишно Whistling

# 279
Здравейте,момичета и татковци!Връщам се отпочинала и в настроение.Ей,голяма работа е откъсването за малко от София!За съжаление нещо фотоапарата там ни отказа,така че нямам снимки да ви пратя,но беше много красиво,въпреки,че времето беше лошо.Сега отивам да ви чета!

# 280
  • София
Това с количките си е за наше удоволствие и глезотийка. На бебо ще му е все едно дали е в количка за 500 или 1500 лв. Същото важи и за бебешките дрехи. Може ли гащеризон от трико за новородено да струва 80 лв #2gunfire

# 281
Хриска, и аз съм като теб, мисля да изчакам с покупките поне докато не изляза в майчинство, сега просто няма смисъл само да ги трупам вещите Simple Smile
За количката - хич и няма да се натискам за скъпа, предишната беше 130лв., свърши ми чудесна работа и още е здрава, единственият й недостатък, поради който ще я сменя, е че е твърде тежка. Сега смятам да отида в магазина и да поискам най-леката възможна комбинирана количка Laughing

Смятаме да купим ново легло, защото на малката леглото не става за употреба, и съм харесала много едни модели, ето тук можете да ги видите.

Само аз явно не мога да се справя с обикновената мода Sad Ми то туники - туники, ама като повечето са направени не за жени с големи бюстове, как да се вмъкна Sad Добре че имам рокли, които са удачни за това положение Simple Smile

Ана, дано бързо всичко да се нормализира Simple Smile

# 282
абе, момичета, в какви магазини ходите вие? newsm78
е гати цифроманията...

# 283
  • София
Мацки, тук съм, ама на док й било болно детенцето, та остана за сряда да гледаме бебока Tired
Ще изтрая, кво да правя ooooh!
Нубав ден и успешна и спокойна седмица Hug

# 284
Фаери тези легалца изглеждат много добре и са на сносни цени  Flutter
Ние ще си ползваме кошарата от малката , тя си има сонствена стая вече така че кошарата е свободна а и е напълно запазена Laughing

За тези туники и аз да кажа че имам проблем с гръдната обикока , уж все искам най-големия номер да ми дават , а пак са ми тясни в гърдите , та сега съм се обзавела с три потника по широкички и една рокля , пък за по нататък ще го мисля ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт