Отговори
# 210
Аз за героинята говоря, не за актрисите Simple Smile
Анджак де!
Milian ако да съм свръх интелигентна, означава да търпя мъжа ми да си развява байрака с няква развратна шаврантия - тц, нИ щЪ да съм такава!

Вени, и моят се събуди...но ми беше приятно и на мен!
Hug

# 211
Доста тенденциозно...добре че мис арк е готина!
Това не го разбрах Thinking

# 212
  • На един клон

И моята...  Laughing

# 213
Вени, аз не бих искала да приличам нито на едната, нито на другата в реалния живот. Въпроса е,че тук се заформи казус коя е по-по-най и ми стана чудно кое се харесва повече..

# 214
  • София
Е да, ама така определени и двете няма как да гласувам, аз например...щото нито Тейлър я виждам като свръхинтелигентна и добричка, нито Брук като развратна и безмозъчна. То стана ясно от предишната анкета коя е по-харесвана...

Някой гледал ли е Пътеводна светлина?

# 215
Еййй, ма супер дискусийка днес си спретнахме! Дребния обаче се събуди и ме зове с боен вик, та незнам до кога ще успея да се задържа онлайн, щото веднъж стане ли от леглото, забравям за компютър  Sad. Ако не успея да се вместя пак с нЕкое коментарче да ви кажа, че днес ми беше изключително приятно да си лафим  Simple Smile
и на мен ми беше супер днес  bouquet даже четох на майка ми и тя се залива от смях Embarassed
За малко да не успея да приготвя на дребната кашата hahaha
Айде до скоро ние се запътваме към Морската Hug

# 216

И моята...  Laughing

Пък моята е будна от час и половина  Whistling, ама пак вися тук и чета с кеф коментарите ви  Mr. Green

# 217
  • София
мен пък най ме е яд на Брук, не за многото мъже, а че не спря да превъзнася Рич
е това е гаден, мазен и подмолен тип
то не беше обичамте, не те обичам
аман

щото на мен няма кой да ми се буди, та си поддържам приказката

# 218
Щях да пиша, че сбор от положителните им качества, ще е най-добрия вариант, ама като се замислих лекинко...., ами не блестят с много такива, нито едната, нито другата. Особено едната  Mr. Green, сиреч ТКЗ-сето  Mr. Green

Вече Петя,
и аз още се ослушвам, ама положението става нетърпимо. Ще напускам....

# 219
А, сега чатнах..о.к. За мен е все едно коя каква е. На тях се крепи целия ДиК, така че дано са живи и здрави, че като гледам доста са напреднали с годинките. И ако зачезнат ще изгубят много верни фенове..като мен Mr. Green

# 220

И моята...  Laughing

Пък моята е будна от час и половина  Whistling, ама пак вися тук и чета с кеф коментарите ви  Mr. Green

Вашите поне спят!
Моята днес не благоволи и разби на пух и прах следобедните ми планове Sad
Вярно,всички коментаторки на линия много интересно така!

# 221
  • София
А, сега чатнах..о.к. За мен е все едно коя каква е. На тях се крепи целия ДиК, така че дано са живи и здрави, че като гледам доста са напреднали с годинките. И ако зачезнат ще изгубят много верни фенове..като мен Mr. Green

Всъщност на едната се крепи... а без другата, както виждаме пак си върви сериалчето, че даже и феновете й продължават да гледат.
Айде и аз бягам засега, че днес работа за 5 пари не можах да свърша Simple Smile

# 222
свръх интелигентна и добричка като докторицата или безмозъчна блондинка, секси и развратна като Шаври...или нещо от сорта. Нали това е казуса сега newsm78

То по този казус може да се спори- дали Тейлър всъщност е свръх интелигентна и добричка,  и дали Брук е безмозъчна, секси и развратна. На мен ми се иска да е нещо, което не е свързано с тез` две персони, ама.....Приемам предложения! Crazy

# 223
Леле, какви сте бързииии ...
Лана, аз съм гледала Пътеводна светлина навремето Simple Smile
Но имам мнооого слаби спомени за него.
Иначе Тейлър извън сериала е родила не едно и две деца Wink
И като изключим поразиите от пластичните операции, тялото й си е много добро като за раждала толкова много деца.

# 224
Пуснах анкета. Надявам се да ви хареса. Ако имате други предложения- казвайте, не се крийте по ъглите.  Mr. Green

Много ми беше приятно да ви прочета! Ей такъв спор ми харесва- лек и приятен. По махленско-клюкарски. Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт