СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 255
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Хей, хей!

Асе, да, сигурно 8 часа ще сме си в София. Ние ще тръгваме сутринта. Не знам дали е много късно да се организира нещо за утре де. Аз ще ти пратя телефона ми на лични да поне да можеш да се свържеш ако имаш нужда, че аз утре ще съм извън връзка за лаптопа.

Поздрави на всички!

# 91
Казвайте сладурки Hug

Как сте за утре в 19 часа? Да си спретнем едно вечерно излизане, за да се видим и с Шейлата. Иначе може и за понеделник-вторник да оставим, ама кажете колко сте и как сме разпределени като възможност Hug

Айде, пишете, че то не остана време. Ако не можем за утре, видя се предния път, че и през седмицата става Hug

# 92
Айде срещайте се,дано после снимки има да гледаме ние...Гледах коремите и Шейлето вече има корем,много сладък.А Мари,ти напаво ме остави беz ума и дума..Къде е това бебе,аz така иzглеждах в 3тия сигурно..Наистина с дрехи сигурно грам не ти личи..Ето колко са раzлични всички хора.Ще турна и аz сега една снимка,да видите к´во е корем  Wink

# 93
Мари ти нямаш корем бе душата  ShockedГледам и се дзверя да видя ама как може да не ти личи изобщо???Направо  не мога да повярвам!!!И аз требе да изтипосам някоя снимка скоро на пупата!!  bouquet

# 94
Мъжът ми досега мести мебелите, а аз готвих. И сега ме чака чистене....
За коремчетата - мен в 3-ти месец ме питаха дали скоро ще раждам  - така, че хич не е за показване. Лошото е, че целия е стегнат и точно над операцията от миналите раждания е провиснал. Уффф.
Ще се радвам да си приесъединя към някоя среща. За утре няма да мога. Може би ако е през седмицата - след работа.

# 95
Как сте бе девойки сладки Hug
Ох на мен главата ми пламна от тези анализи дето ги писах до сега #Crazy ама така е който е в сесия трябва да учи Mr. Green
Гледам днес няма голям наплив за писане нормално в събота всички сте на някъде Wink аз викам малко да попиша да се разсея че от това учене може наистина да ти се запали главата накрая Joy
Айде оставям ви до по късно  love001  love001  love001

# 96
Хей,Мари-ще те изядем с това коремче Joy  Heart Eyes
Деска-че кво ти е  на коремчето,слънце?Екстра е Peace
Аз пък вместо корем,съм сложила снимка на дребната при бебетата Laughing
Абе,софианки-какво е това чудо дето ви сполетяло тез дни??? ooooh!Гледам новините-то с лодки да се придвижвате....Та в тоя смисъл-на някоя гондола ли ще се срещате? Mr. Green
Хайде-чакаме снимки Heart Eyes

# 97
Смей се ти смей се!!Ама ние станахме като в тропиците  #Crazy ooooh!До обяд добре следобяд дъжд се лее  Naughtyмоята разходка е само до магазина и обратно #Cussing out
А сега почна това Европейско и мъжо е пред телевизора не мож го вдигна до финала сигурно #2gunfire
Аз позачистих позаготвих и сега се чудя какво да зяпам по телевидението ама как не ми се седи дома  #Crazy Sick

# 98
Мире,хич не ми е смешно,душа Heart EyesПознай как се оцъклих като видях по новините тва чудо.
Ами-излизай на вън,бе мацко PartyОставяй мъжо да зяпа футбол,пък ти си бий камшика на нейде Party

# 99
Всеки момент ще запере пак дъжд и за това не смея!!Иначе бих излязла макар и малко като лудите сама по градинките  Whistling

# 100
ето ни и нас
 Mr. Green
момичета много сте милички
фигурата ми хич не е невероятна, но наистина само това ми е корема и като хапна по си личи, така да се каже от стомахче го докарвам
  Blush
и аз все се чудя къде се е свряло това бебче и като го видя при докторката, че си е и голямо вече...екстра е...но досега не съм ползвала бременлийски привилегии - да ме пуснат по напред на опашка, да ми направят път... preggo
за среща аз съм 50/50 защото ще работя следобеда и ако се каталясам не знам със сигурност дали няма да се прибера да си полегна...мерак иначе имам...така че ако се събирате дайте инфо и ще се постарая
пееща, ти какво си учиш? кажи може да има кой с какво да помага  Hug
ллеелле с тоя футбол като почне сега, и после олимпиада - по тв-то само спорт ще има

# 101
Моя мъж футбол не гледа,но пък много работи..
Да ви питам аz сега,снимки интересно ли е де гледат?Ми zащо тогава не сложите по някоя,т´ва Мирка,Муци,Уанда,Иринка,Стела и останалите?А,а,а?Не може така  Crossing Arms .Ние едни и същи си се гледаме почти...  Wink

# 102
Деска,ще сложим,слънце EmbarassedАма все не мога да хвана някой да ме снима и да се изпльоскам и аз с тумбака.Бях сложила преди време,ама нали се позатри албумчето и така и не я сложих отново,а сега вече няма да е актуална LaughingАма-обещавам да знаеш Peace

# 103
Здравейте и от мен  Simple Smile
аз никаква не се появявам, ама часовата ни разлика е голяма и винаги чета със закъснение темите и проблемите които обсъждате и докато се включа то вече нещо друго е на дневен ред...
Мари, фигурата ти е невероятна и не мога да повярвам, а какво бебе чакаш?
Приятно прекарване на срещата която си организирате.

# 104
Гергана, момиченце е бебока Wink ако не ни изненада в последния момент

Общи условия

Активация на акаунт