Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 182
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
То като всички са на Емен и си пият бирата, аз ще си пиша и чета сама Mr. Green
Момичета, хубаво изкарване. Hug
Ето снимки и от детското тържество.

тортата и кръсника на Маги

# 31
  • Велико Търново
Върнахме се Mr. GreenНищо не съм чела само влизам да кажа,че срещата беше чудесна и без малко да остана без дете,а Виф щеше да се сдобие с момиче Mr. Green
Снимки малко по късно Grinning

# 32
Страхотна срещичка си спретнахме... Беше много весело, не ни стигаха вечерите да се набъбрим  Laughing Валеше от време на време, но беше приятно топло и жестоко зелено...
Ние първи си тръгнахме, но този път нямахме инциденти от рода на  Sick и задръстванията избегнахме...

Мъжа ми отиде да вземе от летището гаджето на братовчетката и довечера ще ходим на ресторант. Запазих места в Тамбукту, като ми е кофти компанията, поне готвят страхотно... Wink

Снимки от национална среща юни Емен 2008:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253338&photo=1

Нещо ми се е скапал фотоапарата и са малко размазани, но...  Rolling Eyes

Да почерпя, че днес нашата снахичка става на 2 годинки..., казва се Йоана.
Утре в 10 сме на рожден ден.

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 18:19 от *ШУШИ*

# 33
И аз набързо да се разпиша-срещата беше супер Peace.........има много за разказване.....и за показване има...ама после,че тамън се прибрахме и мойто либе ме уведоми,че чакаме гости  Mr. Green/а,честито ми/...та после ще докладвам подробно....
Сисе,ти това дете от кроткост си го забравила...............аз моите,няма начин да ги пропусна..........и понеже тоя път братя Кабрански се представиха в цялата си прелест и възможности,мога само да кажа на присъстващите,че все пак изтърваха колуминацията на цапането-на прибиране успяха да надминат и най-смелите ми представи за омазване.......
Ирка-аз вече съм известна в Д и С с нашите мравки-дотук съм ползвала каквото са ми препоръчали/и безвредни и вредни и всякакви препарати и методики/-мравките си се чустват отлично и хич не им дреме,че не им е мястото по кухненските шкафове.....
Бягам..после пак.........

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 18:30 от Анонимен

# 34
Честит Рожден Ден на Ради на патерица! Дано да сте си изкарали един страхотен рожден ден и малкия рожденик да е много щаслив и доволен! Да ви е живо и здраво момчето, да има щастливо детство и много да ви радва!

Добре се завърнали от срещата! Сега гледам първите снимки. Много красиво място.

В къщи е доста шумно. Чистим, местим. На всичко отгоре мъжът ми бойкотира избора ми на кола. И ми заяви, че щом съм си купила кола, ще си я карам сама. И се наложи да се самозакарам до Била, за да напазарувам за следващите дни.
И на мен ми е ужасно притеснено.
Истината е, че старата ни кола ме заряза 2 пъти посредата на кръстовища. Първия път беше на паметника Левски. И аз не можех да направя нищо. Монтьора, който я поддържа няма идея защо стана така. Май, че беше прекалено стара. И баща ми предложи да ни помогне и да вземем друга. А мъжът ми бойкотира избора, тъй като сме си имали кола...
Веселба.

Лека нощ на всички. Приятна почивка след пътуването. С нетърпение ще чакам още снимки.

# 35
  • Велико Търново
Без очи останах,обаче качих снимките Crazy
Подробен фоторепортаж от кака ви Силвия,която вместо да пие снимаше ooooh!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253501&view=1&photo=1

# 36
Добро утро!

Кафето:

Срещата наистина мина страхотно. Но и аз ще разказвам по-късно, като си събера мислите, а и като имам време. Днес ми е първия работен ден, а на Георги - първия ден на ДГ. Ето и моите снимки: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/25

Успешна и спорна седмица на всички!

# 37
Добрютро!С половин око Ви пускам малко снимки,че душата ми спи..........ама съм обещала:децата се радват на кончетата,тук Имар се включва/през Прадата Wink/......айде на масите:моят детегледач-преди да забрави,що сме си го довели/да гледа децата/.а това е на прибиране-в пещарата"Бачо Киро":..........има и още/не са много,че аз пак снимах на посоки и не всичко става за показване/,но после ще пусна следващата порция,че трябва и да се чистиииииииииии ooooh!

О,да/ама съм заплес голям Embarassed/:Честит рожден ден на Ради  и кръщене на Мариска-да са живи и здрави и много щастливи дечица!/и дано мамите им и те приемат пожелания със закъснение/

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 10:31 от Анонимен

# 38
Добро утро и от мен!
Честит рожден на Ради с малко закъснение!
Честито християнче Мариса.
Целувки на Маги да оздравява по скоро.
И нашата приятелка Тери не успя да дойде и много ни липсваше! Дано вече да е по добре, това е по важно!
Срещата мина много приятно! Аз снимки нямам, поради липса на апарат, но ще си свалям от вашите снимки където ни има!
Именито много ни хареса - Люси страхотен избор! Мислим пак да го посетим!

# 39
Оказа се че Дидо е заснел няколко снимки с телефона си. Сега ги качих. Повече е снимал самия комплекс, защото страшно му допадна. Ако знаех че ще се мога да си ги сваля тук щях да го накарам да снима и купона. Ето и снимките: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251383&photo=4

# 40
  • Плевен
Именито много ни хареса - Люси страхотен избор! Мислим пак да го посетим!

И ние искаме да ходим, може да си уговорим среща  Wink!

След малко отиваме на преглед, от вчера въобще не вдигала температура, та да видим  Grinning.

Надявам се да сте си изкарали хубаво на Емен, поне това виждам от снимките!  Hug

# 41
О страхотна зеленина и аз си го слагам в списъка за посещение. Давайте още момичета - чакам и разкази така само със снимки няма да се разминете...кой какво е научил, децата кое е палаво кое не......почвайтееееее

# 42
  • Варна
Здравейте и от мен!!
Честит рожден ден на Ради!!! Да е весел, здрав и мноооого щастлив!!!

Аз от сутринта качвам снимки, но май съм се поуляла със снимането.... Mr. Green
Започват от тук - Емен 2008 г
Разходка със Сиска и Божи до крепостта във В.Търново

За разказите - мен май трябва да ме обявят за най-несериозна майка, че си оставих детето безпризорно да си играе само и да преследва една какичка, докато майка му си седи някъде и се прави, че не го вижда  Blush Ама аз така си го оставям да си се самоотглежда от време на време, като тренировка, за бъдещо взимане в ясла  Mr. Green Blush
А като отидохме при майка на връщане, уж 5 човека го вардихме - пък сега е с ужасно подут синьо-червен нос, на нивото на очите, даже и те са отекли, даже се чудя дали няма нещо спукано  Tired Та май като е сам, повече се пази  Thinking

Продължавам с качването на снимките, че го правя помежду работните задължения и Макси  Mr. Green

А и да ви се оплача, ето тези четиримата бяха обявени на входа за крепостта за семейство, а аз за придружаваща ги студентка...  Blush Joy

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 15:35 от Vif

# 43
Айде,седващата порция/извинявам се,че ги давам така,а не като линк,ама вече само тук качвам ,пък не може да се разглежда целия албум,ако не дам рпаролата...пък аз няма да я давам засега Mr. Green/:Пилето с Гоги/много сладки и двамата,ама неможах да ги видя много Sad/[ Мони на Анаа ето и Евка-която като види фото и застава като професионален фотомоделГоги на ЛониСиска с двете най-послушни деца/в моята клсация/-ако не бяха толкова красиви,че да се обръщаш след тях...направо няма да ги забележиш...седат си,ядат си.....слушат си........а,да казвам ли кой /само/номинирам за най-непослушни братя?......Тук всички деца са около тортата/благодаря още веднъж на Банкови,ама жеста беше много мил  bouquet/:...........А тук вече всеки е награбил подаръците:........
Снимки има още,но стига Ви толкова засега..........още веднъж се извинявам и заради липсата на хронология......ама вече не помня кое кога беше...както и не очаквайте от мен пейзажи-аз сега чак го разгледах Имението-от снимките на другите...ведях,чу е много крсиво........ама другия път ще наблягам на природата и оолността/пък и много за малко бяхме тоя път и гледах повече хората...и диванетата да не се изпотрепят/

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 15:17 от Анонимен

# 44
Мами, направо ви завидях за райското кътче на което сте били и за готината компания. Дечицата са толкова сладки Hug Разгледах всички снимки, който сте пуснали и чакам сега дууууууулги разкази. А Евка и Божа като сестрички, навсякаде заедно пу-пу  Heart Eyes Всички деца ми се видяха някак променени. По-големи, по-засмени от компанията ли, от обстановката ли?
Аз да ви се оплача, днес взех стерилната урина на Маги-бактерия(иде ми направо да се #2gunfire). Сега чакам посявката за да видим с какъв АБ ще се лекуваме. Надявам се от веднъж да я преборим Praynig
На всички болни бързо оздравяване Praynig
Лек ден момичета Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт