Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 190
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
имам си мъж!   Grinning
Бубката, честит рожден ден. Желая ти много здраве и късмет!  bouquet
Болните да оздравяват Praynig Hug.

# 226

А честито! Ама какво правиш във форума като си имаш мъж????  Mr. Green

nbirthday Бубката, зло да те забрави!!!! ЧРД! Пожелавам ти много здраве, да минат бързо здравословните проблеми и всичко да е ок!

# 227
А,Танче ние отдавна сме се подкарали...тая вечер мойто мъж се прибра с една торба с всевъзможни видове кутийки бири...и сега ги опитваме подред,докато стигнем до истината-коя е най-добрата Mr. Green,та от мен едно бирено"Наздраве" имате  cheers
Нещо пурите и батковците ти няма Crossing Arms...ама карай аз нали си имам мъж/и аз ,и аз Grinning/,няма да настоявам  Crazy

Гери,не съм го пускала...до три години и половина си го гледах вкъщи,след това го пуснах направо на ДГ,но и той имаше такъв "ревлив" период...след което подкарахме подред всевъзможни болести/дотогава  не знаехме какво е това,тук там някое едночасово боледуване само сме имали/...на всичкото отгоре след него и Иво,а и аз,ги карахме.....и така се дообразовах на тема болести и лечението им.Сега,затова се чудя и за Ивайло-понеже се намери начин да го запишем в ясли/ за протокола съм вече повече от пет години вкъщи/то си ми личи,де/...и определено трябва да взема да се социализирам малко,че май съвсем съм превъртяла вече.... Thinking

# 228
  • София
Бубка,Честит рожден ден и от мен!Желая ти здраве и много щастие!Дано нещата при теб се подредят по най-благоприятния начин.
Ей Танче,кога ме изпревари.Аз тъкмо щях да кажа на Гичо да почерпи по едно за мъжа и ти я прати при мъжа и.Ама поне всеки да черпи по едно,преди да си тръгне от седянката.
Люба,за мен си си много наред.По в час си от много работещи,които познавам,има доста асоциални сред тях.
 А сега да ви покажа моето момче,което много ми липсва,но се надявам скоро да си го приберем
http://images26.snimka.bg/006132466-big.jpg
http://images26.snimka.bg/006132469-big.jpg

# 229
Имарче,какво пиеш?Тя Гичо ,че няма да почерпи-няма,ама аз за последните ти реплики към мен-не мога да не почерпя....../понеже нещо за ром спомена......аз ти пускам направо бутилките,ти ще си го омешиш/
А,Иван е страхотен и без къдриците Peace........невероятен е Peace/не е подмазване,да знаеш Naughty
И сега-за да не се брои за спам тоя постинг- да спомена и аз за говорните умения на дИването-тая вечер  както си играеше,като се разкрещя:"Няни,няни........" и това придружено с тропане с краката и сърдене...ама яко......бая време ми трябваше да разбера какво се иска от мен/пък и налисме вече много бивши кърмачета/....но в крайна сметка се оказа пак,че нещо за пиене иска...познайте какво?

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 23:04 от Анонимен

# 230
Брейййй, слаба активност!
Тук 2-3 съфорумки си чешем клавиатурите, а другите се скрили и само четат!
Я се засрамете и се присъединете!  Crossing Arms

# 231
  • София
Знам аз кого да изчеткам Simple Smile мерси Люба,взимам си последната бутилка за сега.А  наживо ще почерпя по едно дайкири на ваша територия,че нещо в Пловдив взе да ми харесва повече.
 И в реда на дайкирито да попитам варненки дали още съществува заведението "Париж",в центъра в една пряка на главната.Там дето сервитьорките са облечени с френски носии(или нещо наподобяващо носии) и приготвят невероятно дайкири.

# 232
Танче,за тези ли говорим:змейковица, Bubble79, imar (+ 3 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.........белким като ги изтипосах,се засрамят и се обадят/че няма само нашите клавиатури да се изтъркат,я Crossing Arms/

Имарче,знаеш,че си перманеттно "Добре дошла" в Пловдив,ама ивкам вече да напарвим едно виждане на маса,че то се видя,че по градинките няма да направим свестен мо`абет.

Гледам скритите станаха повече Grinning...дано сред тях да е Сиска,че да пусне нещо цветно за четене..или нещо за пушене Mr. Green

# 233
Такааа, да направим разбор - имарчето се е включила, единят невидим си ти, другият - аз, третият да не дреме, а да пише!
Змейковица и Мария също да драснат два реда - по заповед на щуката Simple Smile
Пък гледам сега и други се включиха в четенето, ама да не си щадят пръстите и да попишат малко!  Mr. Green

# 234
Ха ха ха Joy ама вие сте като на полицейско разследване-нищо не ви убягва от погледите.Аз затова ви чета с голям кеф.На предния си постинг пропуснах да спомена,че втора седмица съм вече на работа и предвид заплащането и напрежението ако не се уредя в някоя частна болница ще взема да уредя Любо с една сестричка че нещо и без това съм все недоспала и организацията ми в къщи е под нулата Mr. GreenЛека нощ от мен че работа ме чака утре.

# 235
  • София
И аз да подканя четящите,тази вечер сме на мохито и дайкири,черпете по едно споделете как сте и после правете каквото си искате.
 Люба за маса съм първ кипра,тъкмо брат ми ми похвали някакво кръчме,което изнамерил из пловдивските потайности,много хубаво готвели.Щото аз освен дайкири много обичам да си похапвам.А с детето като съм нито ям ,нито говоря със себеподобни,защото очите ми все в него.
 Та предлагам да спретнем едно кокошо парти на пловдивска територия,мястото може и вие да изберете.
 Гери и аз се замислям вече за второ,но основно поради социализацията.Като си бях в къщи бях по социално настроена.Сега след всичките клиенти през деня и суматохата в офиса,хора почти не ми се гледат вечер.

# 236
  • София
Сега чакам и Мимето да се отчете и отивам да си лягам спокойно.

# 237
Аз ви пожелавам лека и спокойна нощ, че Николчо още се дзвери тук до мен.... та да лягаме вече.
Весел купон ви желая и хубав лаф Simple Smile

# 238
  • София
Ей,останах си като самотен пияница.Мимето не се разписа,само аз и двама скрити будуваме,но и аз изоставям купона.
 Лека и спокойна нощ на скритите.

# 239
  • Пловдив
Гледам изтпосало ме е снощи полицейското разследване  Mr. Green

Хич не ми се пише тези дни... затрупана съм от работа, нямахме нет 5 дена след бурите и наваксвах  Embarassed

Калита си ходи на ясла, бърбори все повече, нокато гледам е далеч от постиженията на вашите молчугани, които даже изречения правят.   bouquet
Крейзи, радвам се, че се разписа, определено липсваше в темата  Heart Eyes

Хубавото при нас е, че си уредихме дата за море и то на Слънчев бряг  bowuu На мъжа ми фирмата правят климатиците на повечето хотели по морето, та му дават 1 апартамент на символична цена за 1 седмица  Laughing  Още отсега си говорим с Кики за морето и е много въодушевена  Sunglasses

Тази сутрин ги засилих с таткото рано-рано да се водят на ясла, защото момата хич не иска да ходи пеша, а  ми е пак кофти и не можех да я мъкна на ръце  Confused Нямам търпение да се преместим в новия апартамент вече, та да сме по-близо до яслата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт