сПоделете 67

• 23 481
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 840
Споделям, че съвсем неистерично посетих мола. Ще удостоя с присъствието си чак третия, в момента му копаят основите.
И  отглеждам футболист, не остана незабелязана топка и всичките бяха силно увукани "топка-топка". Заспа в колата с топка в ръце.

Срещнах се случайно със съфорумка Simple Smile Среща за две минути. Следващата надявам се ще е по-дълга.

Зефс, кой областен град ще облекат с тези тениски?

Лили, радвам се за лентичката ти  Grinning

# 841
Споделям , че представлението , по повод рождения ден на жълтия гей беше готино.
За щастие бях на балкона и клонингите не ме атакуваха, а моите се държаха направо потресаващо спокойно.Два пъти проверих дали са те.
Ако ходитена представлението и сте на партера, надпишете си децата!Има антракт , в който е възможно да ви пробутат и други,ако не внимавате.

# 842
# 843
# 844
Хууубаво! Особено четвърта!

Споделям, че майка ми ми се обади! От няколко месеца насам. Сама звънна. Обикновено не вдига като я търся или баща ми все казва, че не е у дома. Беше много дружелюбна и звучеше добре. Това не е на добре.

# 845
Ниагарски, подло и отмъкнати са направо потресающи.  Grinning

# 846
Днес за първи път се шляхме със Сара като кифли (Кифле, знаеш, да ме прощаваш, ако има нещо).
Пихме напитка в пивница, купихме си салфетки от Слънчоглед, ходихме по Графа, зяпахме магазините.... и така 5 часа.
Изобщо не се умори пущината!
Сега спи морно, след като я нахраних здравословно-палачинки с шоколад.
Аз сега съм в следното положение-хрупам една израелска подправка от буркана (лук, стафиди, фъстък и др.), "слушам" отегчено нещо, което май си струва да бъде гледано, имам си L'Europeo, казаха ми че било по един приятен начин интересно, имам си салфетки и лепило за декупаж и лак за лакиране... Как забравих за Фешън тв-то, от векове не съм гледала.....
Заболя ме стомахо-корема от подправката, но е вкусна, май ще ям още малко.
А, да, и наздраве-розе за протокола.

# 847
Споделям, че явно откачам  Rolling Eyes
Постоянно ми се струва, че има земетресение, а тва не е на хубаво, щот ся' цяла нощ не мога да мигна  Confused

# 848
Споделям , че представлението , по повод рождения ден на жълтия гей беше готино.
За щастие бях на балкона и клонингите не ме атакуваха, а моите се държаха направо потресаващо спокойно.Два пъти проверих дали са те.
Ако ходитена представлението и сте на партера, надпишете си децата!Има антракт , в който е възможно да ви пробутат и други,ако не внимавате.
Пътуващ, на каква цена беше представлението? Чух някакви солени суми.

# 849
Зефс, за пръв път в живота си адмирирам кражбата.

# 850
И аз споделям розе. С Фрида май пак живеем заедно  Grinning

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 21:24 от Анджелина

# 851
Зефс, за пръв път в живота си адмирирам кражбата.
Ако е от Енергото и аз я адмирирам, каквото и да означава това.

Зефс, кой областен град ще облекат с тези тениски?
С десетки хиляди сме им изпринтили. Никого не видях облечен с това чудо. Явно ги хвърлят. Припират някак си ужасно много кинти....  Министри са им се накачулили. Гладни министри. Противна работа.

# 852
Хм. Освен да заминават за Китай. Или както ти казваш.

# 853
Споделям, че Анджи е прекалено да ми ядеш от кюфтетата, аз за това сега набивам само подправките. Всичко си изяла.
Пий от розето, имам още една бутилка.

# 854
Споделям, че ми е свито и притеснено
Страх ме е, малко

Липсват ми забавните постове на добряка  Селинджър, които винаги чета с усмивка
Пък били те и мръсен виц

Анджи, имате си конкурент в лицето на сина ми
И той ще става футболист Simple Smile
Обожава топките, сбива се даже за тях и като ги види крещи истерично  "Гооол, гоол"
"Топка" е сложна дума още за нас

Общи условия

Активация на акаунт