Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо имате нужда от колички със сменяеми кошове?
Какви са предимствата на слинга или кенгуру пред количката?
Какви са предимствата на комбинираната количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо имате нужда от колички със сменяеми кошове?
Някои майки избират колички със сменяеми кошове, тъй като те могат да се използват както за новородени, така и за по-големи деца. Това позволява на майките да изберат удобството на пълно легнало или седнало положение въз основа на нуждите на детето. Важно е обаче да запомните, че изборът на количка зависи от личните предпочитания и нужди както на майката, така и на детето.
-
Какви са предимствата на слинга или кенгуру пред количката?
-
Какви са предимствата на комбинираната количка?
-
Какви са предимствата на леките и компактни колички?
-
Кои са най-добрите видове бебешки колички?

и много задържам вода - лекарят ми препоръча да не ям повече никаква сол и захар - ама до сега не успявам напълно да спазя това, защото постоянно ми се яде нещо сладко и солено
. Онзи ден бях на ФМ, всичко ни е наред, вървим малко по-големички, Аз да си призная малко съм разочарована, така ми се искаше момиче. За името все още не мога да кажа, спряла съм се на няколко варианта.
Някъде по - напред бях писала, че доктора ми изписа хомеопатични лекарства за подуването, които обаче още не съм си купила, защото съм много несериозна 
Хайде да предложим някакъв ден, например към края на юни 

Толкова са сладки като се шашнат