ОКТОМВРИ вече наближава, а бебчо ритничета раздава ли, раздава.

• 12 168
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Манана, голям сладур! Да ти е здрав и послушен! И тези големи очи  Shocked пу-пу.

Зори дано да ви мине по-бързо!

Лили, точно както си те представях!

Сега мисля да седна и да си направя един списък за мен от всичките, които сте писали. А събота папито (татенцето) обеща, че ще обикаляме бебешките магазини на разузнаване и пазаруване Sunglasses.

Това за кърмата и аз не знаех 3 месеца в камерата, а пък че има специални торбички направо ме застреляхте! някакви по специални ли са? Каква форма имат? От къде се купуват?

От мен едно коремче в албумчето в 21 седмица.

# 211
tediko в Младост 1 съм близо до Окръжна болница.
radkakaka аз съм се записала и за утрешната,и за тази на 17-ти ,и на 19-ти ,та като наближи да ходиш обади се да кажеш да се разберем как да се познаем  Simple Smile
За съхранението на кърмата се продават едни като бурканчета/контейнерчета май им казват/,пластмасови съм виждала на Авент.
Разгледах всички снимки, във всики албуми.Видях сладурковци, мацки и готини купени неща  Grinning
Зори да минава и заминава гадината - грип  Hug
Айде мами от Пловдив срещайте се и да ни показвате снимки после  Grinning

# 212
  • София
shivani, май аз не съм обяснила добре, нали се бях паникьосала! Бебетата са при майките и във виповете и в останалите стаи, само виповете са с по едно легло, а останалите стаи са с по две легла! Аз също като бях в Шейново видях как ги качват бебетата за кърмене от 2рия на 3тия етаж и майките идваха да си ги взимат ат асансьора....
Ванче, продават се контейнерчета за съхранение на кърма, аз също знам, че се съхранява най - много 3 месеца и се размръзява на стайна температура.

# 213
Охо, Енигма с теб сме съседки и аз живея в Младост, до Окръжна болница като съм си при нашите.

Аз имах контейнерите за кърма- найлонови пликчета с двойно затваряне в горния край http://www.lansinoh.com/index.php?src=directory&srctype=disp … w=Products_detail. Може и в гореща вода да се размразяват, разбърква се леко млякото после, че не е хомогенизирано и изглежда странно.
Пуканка "In the womb" мъжа ми го купува от и-бей.

# 214
Пуки, много се радвам ,че си устояла през цялото това време ,драпайки със зъби и нокти към мечтата си.Браво на теб!А з имам племеница на 4,5 годинки,тя също е дар  ин витро и знам през какви трудности мина сестра ми...Сега разбирам защо пазаруваш още от сега в такива количества.
Зори, бързо се оправяйте,не знам въобще как болна гледаш болно детенце.
За срещата -не се сещам кой беше казал ,че не може тази седмица.Само трябва да се разберем и този път вече ще се срещнем

# 215
  • Варна
Цитат
Пуканка "In the womb" мъжа ми го купува от и-бей.

Снощи рових още и го намерих.Даже е с български субтитри. Има и за близнаци версия.Много ми хареса филмчето.
Който иска да го гледа да влезе в http://kolibka.com/2.html   горе в дясно има Търсене, пишете In the womb, и втория и третия филм са тези, които ни интересуват. Wink Сваляте си филма  и това е.

Никози, благодаря ти за разбирането.  bouquet

# 216
  • София

Трикси и Радкакака, обадете се като ходите зад Плиска на лекции за 17 и 19 юни и можем да си направим някоя и друга снимка заедно  с  Енигма и мен - за албумчето ни.

ПуканкаZ, един сърдечен поздрав за твоята устременост в тези години на очакване; за силата, която имаш и която те е подтиквала да продължаваш до постигане на заветната мечта. Бъди жива и здрава, да можеш да отгледаш и да се радваш на децата си.   bouquet

# 217
  • Варна
  love001  love001  love001

# 218
Shivani, Manana - много мерси за коментарите във връзка с моите болежки... ще пробвам дали ако правя упажненията положението ще се подобри... Доки каза че общо взето няма как да изчезнат 100%, но поне не вредят нито не мен нито на бебенцето ми... Manana- много сладък ти е порасналия мъж!

Пуки - през бая премеждия си минала и стискам палци да имаш и трето бебче когато пожелаеш Simple Smile

Севи, мерси за списъка.. кое е излишно от него не мога да позная, но исках да коментирам пудрата - спомням си че някъде бях чела че е опасна (канцерогенна)... някоя по-опитна мама има ли мнение по въпроса?

# 219
Енигма, може да пием по кафе по-нататък, като изляза отпуска ако искаш Hug
Пуки, честно да ти кажа мила, възхищавам ти се Hug човек трябва да гони целите си, иначе за къде сме newsm10

# 220
Манана, много полезно албумче, моите бебешки покупки бяха преди 12 год. и сега наново всичко ще снабдяваме. А синчето ти е чаровник  Heart Eyes
Снощи рових още и го намерих.Даже е с български субтитри. Има и за близнаци версия.Много ми хареса филмчето.
Който иска да го гледа да влезе в http://kolibka.com/2.html   горе в дясно има Търсене, пишете In the womb, и втория и третия филм са тези, които ни интересуват. Wink Сваляте си филма  и това е.

Пуканка, мерси за филмчето  Hug
rosica_correale, да си призная и на мен ми беше любопитно коя е готината мама в черния бански, дори щях да питам, но ме изпревариха. Добре че се разсекрети. То нямаш и причина да се криеш, изглеждаш супер  Wink.
И аз качих малко снимки, но миналогодишни, просто да ми видите физиономията  Mr. Green. Нали все ви се жалвам, че имам проблем с фотоапарата в момента, е, още не е разрешен  Sad

# 221
  • София
Shivani, Manana - много мерси за коментарите във връзка с моите болежки... ще пробвам дали ако правя упажненията положението ще се подобри... Доки каза че общо взето няма как да изчезнат 100%, но поне не вредят нито не мен нито на бебенцето ми...

Дарина, ето тук в бг-мама сега видях описани Кегеловите упражнения!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291881.msg7449561#msg7449561,
но да ви кажа със сигурност идват от хатха йога, откъдето ги знам под друго наименование -  Тези упражнения са използвани успешно в Камасутра и Тантра и жените в Индия ги знаят много преди новата ера! Joy Но в нашия случай са много добри помощници при раждането, а и за този тип болки също!

# 222
Леле, набрали сте скорост! Simple Smile Човек докато се обърне и сте изписали темата. Благодаря много за списъците. Полезно нещо са.

Всички болни да оздравяват, а всички здрави да си почиват много! Simple Smile

Ако някой има информация къде във Варна се провежда йога за бременни - да споделя. Simple Smile Ако не ще се възползвам от картинките, предоставени от shivani. Simple Smile

Спорен ден и лека работа!

# 223
Здравейте и от мен!Бързам да драсна 2 реда,че ще ходим днес да вземаме резултатите на дъщеря ми за яслата.Дано всичко да е наред и в понеделник живот и здраве с песничка отиваме на ясла Joy
Май ще е много горещо днес и незнам как ще се спасяваме вече.Все още не сме си купили климатик Embarassed,ама сериозно се замисляме вече.Мислехме,че е малко детето още за такова чудо,ама майка му на детето едвам издържа вече....
Жайде мацки лек ден ви желая и се крийте на сенчица,че шега небива с това слънце Peace

# 224
добро утро момичета Hug
Пуки филмчето беше страхотно Peace гледала съм го, но пак го изгледах с наи-голямо удоволствие. даже и баткото беше сразен, ей така  #Shocked гледаше и само викаше: " оооооооо бебоооооо" Joy
shareez стискам ти палци за иследванията Peace
Приятен ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт