ДЕКЕМВРИйка отпуска крои, а пък Пачи летния сезон откри!!!

• 23 039
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Правде - завиждам ти истински! Hug Не пиша за Лазар,защото днес се очаква да излезе класирането и да видим за къде се е преборил.
Дани - надявам се,че при Сиси вече всичко е наред. А за проблемите ти с благоверния.....прави това,което прецениш че е добро за детето ти даже да трябва да воюваш с целия свят! Целувки за малката героиня!
Mimito - сега ти е паднало да се разтовариш.....Щурмувай плажа и за всички нас,които сме далече от моренцето и се потим на жегата!

# 211
Мими, няма и да посмея да не се обадя!  Hug Heart Eyes
Цвети, стискам палци да е прието момчето! А на лекар ходихте ли? Какво става, докога с тези пристъпи.... Hug

# 212
EHo, da kaja dobar den, oops, shto ima samo latinitza na stranitzata...Ta - nie sme ok, ama kato prochetoh vsichkite vi i mai ima pak leka epidemiika na zaboлиавания - оо, дойде кирилицата:) та рада я беше ухапало нещо преди седмица и се прибра с огромен рог между очите, няколко дни имаше надуто, май беше ухапана от някакъв звер, ама ме изуми как не са я завели в спешно отделени - ако не дай Боже, някое дете е ужилено и алергично?!?!?! Абе, никой, дори ние самите, не може да се грижи за децата ни, така както ни се иска в идеален свят..

Дани, не е лесна работата. Аз имам същите проблеми с алтернативна медицина и Иво, който вярва само на лекари и лекарства...Въпросът за парите не е така едностранен. РАзбирам Пачи какво казва, но не всичко взимат колкото/повече от половинките си, а понякога тези половинки са големи гадинки...При нас (ама това са си разсъждения в моята глава) има известна доза опънатост заради това, че мъжо прави парите на практика и малко си позволява да се опитва да се налага (понеже устата ми е май а-ха, а-ха, почти колкоо на Пачи голяма) не успява, но това е друга тем.

Кофти - опитах да вляза в рокля която купих преди 1.5 месец и за мой ужас едвам я нанизах! как ще се покажа в Пуерто Рико след 7 дни?? Някой да ми даде спешна диета да сваля поне 1-2 кила!!!!!!!!! Помощ!!

Отивам да си лекувам депресираното състояние при братът на Ума Търмън (абе знам го, че е с нейната фамилия, ама едва днес ме света като го видях на нова снимка колко страшно си приличат, та се осъзнах
днес иво отиде на клетва, та вчера празнувахме с огромниколичества италианска храна и сега не мога да дишам...ех, да си имам проблемите:)!

много цунки!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:18 от hotmama73

# 213
  • София
Здравейте Hug.
Тия дни ще се щракна и ще ви покажа новата прическа.
Да си кажа и аз за памперса макар, че това ми е болна тема Whistling. Дани от май е с гащи през деня, но и дума не може да става да сяда на гърнето или пък на тоалетната чиния и си пишка и ака в гащите. Всички знайни и незнайни начини и методи сме прилагали, но човека пищи и не ще и да чуе за гърнето  ooooh!, а трябва до септември да се научи, че в ДГ няма да има кой да му сменява гащите.
Мими, радвам се, че Катето е добре. На теб приятна отпуска и много да си отпочинеш Hug.
Правде,приятна почивка.
Дани, хубаво е, че Сиси е добре. А ти не се притеснявай за антибиотика. Както Елс е писала те не са като едно време. На мен ако ми дойде (не дай си боже) до главата да давам АБ въобще няма да се замислям.

Марти каде предпочиташ да растът децата ти в България или в Германия, имали моменти в който съжаляваш че сте се прибрали?
Краси, ами честно да ти кажа не съм се замисляла къде бих предпочела да растат Thinking. На този етап тук ми е добре, защото имам помощта на майка ми и се справям много по - лесно с отглеждането на двамата. А на мен лично не ми липсва Германия и не съжалявам, че съм се върнала. Единственото за което ме е яд #Cussing out, че тук храната и дрехите за бебетата са много по - скъпи отколкото там, но...

Свършвам, че дребното иска внимание. Научила се като ми види гърба (в буквалния смисъл) да започва да пищи и да тича, лазейки към мен и ако не й обърна внимание става страшно ooooh!.Сега Дани спи и трябва да се занимавам с нея за да не го събуди.

Приятен ден на всички  bouquet.

# 214
  • Варна, морето и сините вълни!
Праведе  Heart Eyes Heart Eyes Ще те чакам на местна почва!

Хот- диета ли искаш - мини на чай с мед. Ще отслабнеш гаранция! Ако съвсем не издържаш само на чай яж супа.

Цвети, дано класирането е такова че на вас да хареса!

# 215
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА И ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ МИСЛИ МОМИЧЕТА!
Лазар е приет в НПМГ - биология с немски. Това беше първото му желание и сега е много,много щастлив.
Правде - на лекар не съм го водила сега.....Ще опитам други методи за справяне с гадната му мигрена. Мимиска ми даде координати и ще ходим там.
Сега ни предстои малко почивка и моренце в началото на август и след това пак мисли за училище.
Пожелавам на всички приятен уикенд изпълнен с много положителни емоции!

# 216
  • София
Лазар е приет в НПМГ - биология с немски. Това беше първото му желание и сега е много,много щастлив.

smile3501 smile3521 newsm51

love001 

# 217
БРАВО НА ЛАЗАР!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕЕЕ, СТРАшНО СЕ РАДВАМ ЗА ДЕТЕТО, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ЗАБРАВИ щО Е ГЛАВОБОЛИЕ!

Мимито, ами да ти кажа, май си права, тази диета не съм я правила от години, ама ще се напъна. Като се замислих - напоследък ям всики гадни и подуващи храни, какво очаквам:( Малко ще е зор, че мнооооооооого енергия ми трябва за всеки ден, ама в името на хората и тяхното душевно равновесие ще се жертвам.

Не стига, че жега ми Рада кашля и е един киселяк...Свърши ни ВИброцила, но всъщност не е вършил страхотна работа принципно откак го ползваме...

лека почивка

# 218
Браво на Лазар за невероятния успех!!!   bouquet Леле, какви неща искат да учат днес децата, ама че сложно звучи всичко това.... Биология, че и с немски, най-голямата ми мъка в университета ooooh! Да е живо и здраво момчета и да му минат веднъж завинаги тези болежки!!!  Hug

Аз за последно предстартово, че не се знае колко време няма да стигам до интернет! Да не плачете много за мен  Mr. Green
Чудесни дни ви желая и не забравяйте да пишете. Но тя пък Пачи ще се върне в неделя и ще ви контролира  Mr. Green Hug

ДА не ви мори жегата ви желая, но пък по моренцето да е приятно и недъждовно!  Mr. Green

# 219
Браво на Лазар!!  bouquet
Дано намерите лечение на тази гадна мигрена Hug
Правде, весела и слънчева почивка! Sunglasses

# 220
Правде благодаря ти  Hug ето и снимки на децата http://kar4ita.multiply.com/photos/album/44/Porasnali_sme_nali#1
Хот бързо сваляне на килцата и аз имам нужда ама много бавно става при мен
Марти питам защото, аз на моменти се замислям дали е добре за децата да живеят тук. Сега като трагнат градина ще започнат да говорят на испански ,а още българския не са научили . На моменти ме обзема една носталгия  Sad , предполагам е нормално.
на Галина какво и става незная, от няколко дена реве все да е до мен, като заспива никога не искала да съ до нея , а сега реве пищи мамо иля , мамо иля и лягам до нея и така заспива преграща ме . Отново ревност ли ?
Цвети  това е страхотно  Hug браво на детето , сигурно сте много щастливи всички  Hug

# 221
Краси,момиченцата ви са прекрасни!Много са хубавки и пораснали и двечките! Flutter
Галето каква коса има,къдрокоска сладка,а Мая има като нашата прическа на войниче Simple Smile
Да са живи и здрави!
Правде,към Калиакра няма ли да идвате?Весела почивка на морето ви желая! Hug
БРАВО на Лазар!Много успех и щастие  му пожелавам щом сам си е избрал това! Hug
Хот,аз свалих килца като консумирах само таратор и салати,но НЕувкосени!И много,много вода!Сега май пак имам нужда от - някое друго кило! Thinking
МТВ,как си мила?Как е Трифи? Hug

Нашия тати довечера е на наборна среща,НЕсемейно и аз ще излизам сама  с  компания,може и една дискотечка да отразя  Mr. Green  Party
Ивко нещо започна много да се гевези,стана едно разглезено дете и мисля септември да го пускам на детска.Много е щастлив като отиваме на люлките и пързалките там,но като трябва да ходи сигурно ще плаче  Sad
 Утре сме цял ден на плаж,там е голям кеф,играе си с пясъка,с водата,плува с пояса,правим замък,дупки,бяга по брега...
Ето малко нови smile3509 и от нас.

Лек ден на всички   bouquet

# 222
много са сладки, карчита! и големи вече - дребното защо като шанейд оконър го раздава без перушина?? аз само плаша рада, че ще я подстрижа, ако не започне да ми дава да й къпя косата Rolling Eyes естествено, че я мия, но съседите сигурно мислят, че я варя в казан!
лека неделя на всички!
пп някой да е чувал за книгите на джумпа лахири? може би ги има на бг - препоръчвам ви ги, много хубаво пише!!

# 223
Краси - страхотни са малките кукли! Колко само са пораснали,но само ти си знаеш какво ти е с толкова малка разлика. Важното е да са живи и здрави и много,много да ви радват!
Хот - ако знаеш само колко ми е познато това с миенето на косата......Като започне да се стъмва и Анна Мария започво с пазарлъците....готова е вол да изяде само да и обещая,че няма да мием косата. Изпитва панически страх от това да мокрим косата и не иска да си затвори очите в банята,а пък писъците и са невероятни.....

# 224
Група, аз се завърнах доволна и щастлива, утре повече + снимки.
Браво на Лазар   bouquet
Правде, слънце и спокойствие  Hug

Общи условия

Активация на акаунт