НОЕМВРИйчетата срамежливи вече станаха игриви!

• 9 998
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Хриска,подготвяш ли се за довечера? newsm68Аз днес съм го писала дъждовен и не съм пипнала нищо да работя EmbarassedSimple Smile
Ами честно казано НЕ , нищо не съм подготвила Blush Само прегледа и срещата с бебо са ми в главата  Blush Като се прибера , надявам се много щастлива и доволна вече , ще се чудя от къде да я хващам Crazy
А относно работата , то при мен май всеки ден го пишем дъждовен , ама нищо , то не остана много Mr. Green

# 136
Да ви се похваля,че и аз скоро ще отида на море за около 5дни,но пак е нещо,все пак смятам да отида 2 пъти тази година.Иначе се мъча да уча,защото утре имам изпит,ама погледа ми е все в компа
Да ви кажа също ,че моята приятелка е също бременна и много се радвам,защото живот и здраве пролетта ще си бутаме количките заедно

# 137
И аз няма да правя нищо в нас EmbarassedМоят прави 30 години и е поканил.... smile3555Ще го празнуваме навън newsm10

# 138
Ехо, поспаланки smile3507. Събудете се, навън е  sun, защо така сете се забили на този балкон. Ако не сте на бачкане (като мен) разкодете тумбаците на въздух, че то още малко ще стане пак като миналото лято 40 градуса и тогава ще се чудим къде да се скрием (а трудно се намират големи сенки като за наще размери   261uuHug
Мишле, довечера да им видиш сметката на гадните гъби, но ако съдя от личен опит отърваването от гъбите е доста трудна мисия. Тъкмо се бях отървала с тръста зора #Crazyот тях, преди да забременея, и сега отново. Но доки каза, че засега изследванията са ОК (на хормонална основа е било течението) и щяла да ме следи, ако стане кофи да сме реагирали навреме.
Аз пък да ви се похваля, вчера си купих един панталон (става и за бременелки), ама много ми е удобен (лен и памук) и сега няма да има спирка за тумбака, че ми писна от това променливо време     . Имам си готини роклички, ама с това временце  box  newsm78 и пусти страх да не настина ( Mr. Greenмойта ценна кожа).

# 139
TALETO добре дошла  bouquet
Хотлейди бравос - отличник си днес Peace
Хана стискам палци за утрешният ти изпит Grinning
Хрисе ами време беше да усетиш бебо вече, айде честито - голям подарък за мъжо Wink

# 140
  • София
Hotlady, ти Полижинакса за какво си го слагала? И ти ли като мен си станала инкубатор на гадни и досадни гъби? ooooh!

И друго въпросче? Как се обезкосмявате? Аз лично за краката ползвам епилатор, мисля, че не е проблем, нали? Но напоследък са ми се появили гадни и досадни косъмчета по корема, за които  ме е страх с епилатора да ги махам, все пак бебка е отдолу, ще го стресирам горкото от малко, затова карам на самобръсначка, ама и те упорити, гадините. До края ще стана като някоя космясала маймуна Mr. Green

# 141
Айде аз отивам да разходя тумбака Wink и хлапето Grinning
Хриси утре да ме посрещнеш с хубави новини Hug

Мишле аз предпочитам самобръсначката като съм бременна - просто ме мързи да си включвам епилатора - леле станала съм много мързелива  Embarassed с вас така ли е мамчета?

# 142
Здравейте!Честито на рождениците на Диана и Хриска! аз днес съм се омързелявила и гледам през прозореца.
Поне свърших една полезна работа-обадих се в Майчин дом да питам за Феталната Морф-я и попаднах на някакъв весел доктор/акушер-гинеколог/,който ми обясни,че такова нещо при тях не се правело  Shocked Имало частни клиники и ако ми се давали 100 лева да видя дали бебето ще ми се усмихне или не,там да съм се запишела. В МД нямало 3-измерни ехографи и затова не предлагали тази услуга.Общо взето почти отрече ФМ и каза,че тези изследвания само създавали излишна тревога в майките,щото:" Аз може да видя например,че едното пръстче е слепнало за другото и после вие това ще го мислите ден и нощ до края на бременността,а пък  то може да си се роди с нормални 5 пръстчета.Ако са слепнали,ще ги разделяме,няма проблем.Ама що да го мислите?"   Stop
Както и да е,не може да ме откаже мен,а и аз искам да си знам пола,че вече изоставам от групата. Twisted Evil
Valya, ако можеш,прати моля те координати на Томова или клиниката,сигурно е вече късно за скорошен преглед,ама поне да се пробвам.  Praynig

# 143
Айде аз отивам да разходя тумбака Wink и хлапето Grinning
Хриси утре да ме посрещнеш с хубави новини Hug

Мишле аз предпочитам самобръсначката като съм бременна - просто ме мързи да си включвам епилатора - леле станала съм много мързелива  Embarassed с вас така ли е мамчета?

Дано  Praynig И аз съм от тези мързеливите и я карам с браснача  Mr. Green

Аз след малко изчезвам  Crazy Направо лошо ми става от сега Crazy

# 144
Аз също ползвом самобръсначка за обезкосмяването навсякъде.
Тонеса, не се притеснявай не си само ти в пова положение, от както съм бременна такъв мързел ме е налегнал и гледам все да си легна и да гледам телевизия.
Ще чакаме утре добри новини от всички които си разберат резултатите или са на преглед.

# 145
  • София
Яна, пуснах ти координатите на доц. Томова на лични.

За обезкосмяването - аз си карам с епилатора навсякъде. Е, триъгълника малко съм го зарязала, но там не смея да пипам сега, само с ножичка. Я да питам, нямате ли усещането, че космите сега растат доста по-бавно?

Мишле, ти не прекалявай с бръсненето на корема, че после ще стане ужас. Аз сега още нямам там, но очаквам включване скоро. През първата бременност си имах доста дългички накрая, но реших, че няма да ги пипам. Понеже са на хормонална основа реших, че като родя сами ще изчезнат. Да обаче, в Шейново като ме бръснаха, без да питат ми избръснаха и корема Shocked. Направо щях да ги убия. После ме беше страх да не станат големи и дебели, но те изобщо не пораснаха повече.

И мен доста ме мързи. И установих, че като съм си вкъщи и си почивам бебчето не рита толкова. Явно като ходя на работа го изморявам и него. Но докрая не ми се полагат повече почивки. Дано само сме добре и двете  Praynig.

# 146
Аз съм много доволна от моя епилатор.За крака и мишници е идеален. Даже след няколко последователно ползвания вурху мишниците космите стават много нежни и се късат вместо да се изваждат с корените, затова през 2-3 пъти ги бръсна да позаякнат Laughing! Краката стават идеални за доста време. Проблем имам за триъгълника, защото там ме боли най-много и реших да ги бръсна докато се роди дребосъка, а после как ще се оправям пак с епилатора не знам...първите пъти ще боли ужасно!
Ааааа....и да се похваля, в неделя отивам на море за 1 седмица. В Черноморец, но не до Бургас, а до Варна. Надявам се да е хубаво времето! После ще покажа и снимки от тумбака на плаж, и без това сме професионално изкривени в тази насока...Мъжо е фотограф!
Мисля да скокна някой ден до Варна за 3Д, но още не съм си запазила час...което е лошо, защото при по-свястните няма да има вече часове...Ще потърся все пак!
Лека вечер на всички!  bouquet

# 147
Привет от меееен и от нашето бебоче, което вече много ритка, върти и се преобръща Grinning Не пиша, защото съм при мама, а тук нямам компютър.
Силвър, съжалявам за случилото се...намери сили да го преодолееш и да вървите напред.
Честити рожденици-живи и здрави, щастливи и влюбени!!!!!!!!!!
Ние продължаваме с ремонта.Чета вече половин час, но не мога да се стърпя и започвам да пиша.Имам да си чета няколко дни.
Аз от днес съм с болно гърло, бях на лекра-тантум верде за смучене или ефизол, плюс олипс и витамин С. Гърдите са ми чисти, но се притеснявам, че гърлото ми е болнотомясто и от там винаги тръгва надолу, а и нали карах пневмония.Бебето днес е много активно, върти се като пумпал.Миналата седмица бях с повръщане и разстройство, два дни-ужас, но мина.Ходя повече на разходки, готвя, сякаш съм по-добре.Коремчето расте, иначе за месец и половина само 1кг съм качила, е то авансово качване имаше преди това.Правих си БХС-1 към 3000 е резултата. Записах се на ФМ при д-р Марков.От майчин дом препоръчаха да се ходи на ФМ 19-23 седмица, това бил най-благоприятния период да се види всичко.Там струва 50лв, консултират мисля в 216 кабинет.Докторите са доц. Русева, д-р Марков, д-р Дуковски, доц.Вили димитрова и още един.На генетичната консултация ми казаха, че в БГ са 6-7 докторите, които разбират от това, другите били самозванци.Няма да коментирам.Аз се записах при Марков на частно-60лв, ако искаш диск-80,което за мен е много тъпо, но в БГ всичко е направено за пари.А самата доц.Русева ми прави ехографския преглед за БХС и веднага предложи час за ФМ при нея, но не бях я чувала като име и отказах.Не се знае още какво ще е бебчето-повечето хора казват момченце и тати е на седмото небе.С ремонта напредваме, остава паркета и нова спалня и чистене.Дори не съм видяла как е боядисано.
имам много пъпки по гърба-дори огромни и гнойни, ще се мажа със спирт, хормони.
За вагиналния секрет трябва да се изследва до 2 часа след взимане. И сега не се смейте-аз сама си взех,колкото и странно да звучи...ходих на лекар, не работела лабораторията и за да не ходя и да чакам пак, ми дадоха онази клечка с тампон и да си взема от началото на влагалището.Колко бях възмутена....няма да казвам.Но успях-изолираха се гъби кандида нещо си и сега съм на лечение с гино дактарин, било нормално за бременните тези гъби. имах отоци на краката, взеха урина  ия изследваха за 10  мин и всичко е нормално. В Майчин дом ми казаха, че имам ниска плацента, четох в нета-да не нося тежко, да не се натоварвам, дано се вдигне, че ми се ще нормално да родя.и аз имам болки ниско долу, но казват че е нормално и сякаш понякога контракции.Моята гинеколожка ме гледа всеки път на видеозон, казва че всичко е нормално, бебето расте, не казва размери, нищо не каза за ниската плацента...вижда ли, не вижда ли....нямам представа...затова ще отида и на ФМ, за да съм по-спокойна, че рентген ми е правен, антибиотици пих....обезкосмявам се с епилатор, мишниците понякога бръсна от мързел. И моите венци кървят, иначе една пломба ми сложиха, дано да е така-не ми се яде мляко, не ми е вкусно, всичко ми е като боклук, но трябва да набавям калций.Някои дни, обикновено петък съм с вълчи апетит и преяждам, иначе нормално.Хайде чао и да ви чета миналите постинги!Аааи корема се окосми.

# 148
Здравейте мами!
Честити рожденици на Хриси и Диана   bouquet.
Добре дошли на новите мами  Hug
Аз ползвам епилатор за крака и подмишници, а за триъгълника самобръсначка. По корема имам малко и руси косми, но не смятам да ги пипам. Днес се отдадох на шопинг. Купих си един спортен панталон, блузка и чехлички. В магазините на 4 me има готини неща за бременни. Туниките са по 15 лв., но аз все още си влизам в моите тениски и не съм купувала засега, ще изчакам по-натам.
Хриси стискам палци за прегледа дано всичко е ОК. 

# 149
 Mr. Green
Бързо да ни обувате сините гащииииииииииииииииииииииии
Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт