Всеки щърк преди да отлети, СЕПТЕМВРИйска маминка ще навести!

• 11 744
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
момичета, здравейте
имам един въпрос, постоянно ми се схваща крака и не знам какво да направя, много боли, някой има ли такива проблеми

# 151
uniquе Било е полезно въпреки всичко!Благодаря за обяснението!!
Ей мамита сега в къщи си имаме един гост!!Котето на съседите което обожава да влиза в къщи!!!И аз го погалих и погушках!!Искам да питам нашата сладка ветеринарна лекарка и останалите мами-дали не е опасно присъствието му в къщи??Аз от 10 годишна имам кученца в къщи но коте не съм имала??Дали може да ми навреди по някакъв начин!!А е такъв сладурр Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 152
момичета, здравейте
имам един въпрос, постоянно ми се схваща крака и не знам какво да направя, много боли, някой има ли такива проблеми
Еми, ти къде се губиш, бе пиле?
Това са нормалните крампи, пий Магнезий!

# 153
Еми се готви усилено за сватбата, в събота ще се правим на младоженци и само влизам и ви чета набързо, А магнерич става ли да пия или не е такова?Благодаря ти Веч!

# 154
Веч, и на предната фотосесия ти казах - големи са ти сладури дечицата  Hug пу-пу-пу и много да те слушкат и радват  Hug
unique тенкю за инфото  Hug
Асенце, то май вече всичко е реклама  #Cussing out Аз си купувам няколко пъти различни списания и какво има в тях - 1-2 статии и останалото са гадни реклами  #Cussing out Не знам за какво съм си дала 5-те лева.
То е ясно, че навсякъде по тези курсове е едно и също, ама кажете някой, на който глупостите са сведени до минимум  Praynig Аз мисля от другия месец да се захвана с някой курс, но още не знам с кой  newsm78 Иска ми се нещо на живо да видя (като това с памперса, напромер). 
Емичка спорни последни приготовления  Hug

# 155
Емиии още малко ти остана!!Скоро ще си щастлива госпожа! Hug
Сонче и аз търся нещо за мен и мъжо!!Че той иска да ходим двамата на курсове за родители!А и майка ми все ми повтаря че било време Mr. GreenНе зная кой да избера!!искам да идем и той де не се отегчи или ядоса че само му пробутват разни продукти а да е доволен че сме там заедно и така се чудяя newsm78

# 156
Мирка , умната с чужди котки Rolling Eyes , не знаеш колко сериозно се отнасят стопаните към ваксини, обезпаразитяване и т.н.  Naughty . Най-добре ги попитай (ако е удобно, разбира се).
Емичка , желая ти най-страхотното изкарване на сватбата, просто се чувствай специална kiss   cheers  newsm19  Drunk Всъщност ти завиждам благородно Grinning

# 157
Цвети благодаря ти!!!!!!Стопанката каза че редовно го ваксинира тоя голям калпазанин!! LaughingТой от бебе ни идва на гости!!Даже кучето като беше живо милото/дакела/идваше да се запознаваме!!
Освен че яко се търкаля където намери друг проблем нямаме-не яде нищичко което му предлагам,рядко дава да се гушка и гали/само на мен Embarassed/не се качва по мебелите!!Ама милото се притеснява че много му уйдивам на акъла на котето и все му правя да му е удобно и все гледам да го погаля като легне!А той е толкова любвелвилен!!

# 158
Асе и аз ще дойда на лекцията за кърменето! Ма много рано бее  Confused мене все не ми стига съня  ooooh!
Danip свирни координати за записване, слънце!
Мерси!

# 159
Бръмче, да не искаш после да ви оставим да се прибирате по жегите Wink
Рано пиле, рано пее Hug

# 160
Мирка , ми гушкай го тогава thumbsup , като слушам как обясняваш за него, мисля че имаш нужда от животинче smile3521 !

# 161
Много хубаво,че пак ще се видите на лекцията.Хем полеzно,хем приятно  Wink
Веч,страхотни снимки,май обичаш крачетата на децата?

# 162
Цвети обожавам животните!!!Толкова са ми мили и скъпи и чуждите само гледам да гушкам!!От както почина на мъжа ми кучето и моето направо съм сякаш друг човек!!Мама има още едно пинчерче но го виждам толкова рядко CryИначе се обичаме с него страшно много!!Като има при мен друго живо създание и се чувствам сякаш не съм сама и че има някой който много разчита на мен а и аз сякаш на него!!Мойто мъж за това отказва да ми вземе животинче-скоро съм щяла да си имам и само за него да се грижа!!

# 163
Благодаря, Асе за съвета за албумчето. Точно е трябвало да се логна, ама кой да се сети newsm78. Най-после качих и моята физиономия в албума. Grinning
Аз се върнах от морето, много съм доволна от всичко. Simple Smile Времето беше супер, не беше много горещо и можех да си стоя по много на плажа. Разхождах си се по корем по плажа и се чувствах много добре. Ако някои мами още се колебаят дали да отидат на море искам да ви кажа, че много добре се отразява морския въздух и въобще всичко морско на нас мамите с кореми Wink

# 164
Мирка, много добре те разбирам. Аз моя пес го зарязах в България и като се наложи да го приспят, ревах сама тук без да мога да се сбогувам.
Сега съм щастлива господарка на две прекрасни джуджета зайчета. Мога да ви пусна снимки, ако искате - големи са сладурковци.
И аз се изтипосах най-накрая в Коремчетата. hahaha
Емичка, весела и щастлива сватба! Peace

Общи условия

Активация на акаунт