Всеки щърк преди да отлети, СЕПТЕМВРИйска маминка ще навести!

• 11 738
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Аз съм от февруарки 2008г.Родих моя малчо на 12.02.2008г. Участваме в конкурса на Хумана.Ако ни харесате може да гласувате.Ето линк:
http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=176

# 166
Я,къде сте всички?
А днес ми е толкова нервно,че мога да убия някой  Close ..Защо има такива дни,дето всичко върви наопаки??
Както и да е,само си се оплаквам,че няма на кого,простете ми..Дано утре е по хубав ден.
 Praynig Peace

# 167
  • София
Едно позакъсняло "добър вечер" и от мен.  Blush

Асе, ще гледам да дойда на лекцията  Peace. Засега нямам нищо, единствената пречка ще е, ако се успа.  Wink

Вечерница, разкошни снимки.  Hug Впечатлена съм- наистина ли си се усъвършенствала с "Хоби" форума?  newsm78

Утре мъжът ми заминава за 10 дни и ми е криво.... Sad

Деси, аз вчера цял ден бях вкисната като кисела краставица....ей тъй, без някаква конкретна причина....а пък днес ми беше готино и ведро.  Simple Smile Дано и на теб утрешният ден ти бъде ведър и спокоен!  Peace

# 168
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала но ви чета.
За безсънието и сънищата това си е нормално за този период и аз вече съм в групата на неспящите.
По повод катастрофата, добре че нещата не са били с лоши последици, наистина не се качвайте в кола без да си сложите колан. Аз карам непрекъснато и независимо от неудобството си слагам (тук е задължително)  Naughty
Много ви се радвам на покупките, при мен такива тръпки няма за сега, заради Борис имам абсолютно всичко и то в доста добро състояние. Малко ми е мъчно че бебока няма да има много нови неща и все ще износва но пък иначе много ще ни се съберат.
На Еми стискам палци за сватбата и аз се омъжих бременна в ( 7 месец), да се забавляваш до насита. Мен ми беше супер гот бабите припадаха колко много танцувах, все идваха да ме карат да седна да не би да родя на дансинга  Joy
Лек ден милички  Hug Heart Eyes

# 169

Вечерница, разкошни снимки.  Hug Впечатлена съм- наистина ли си се усъвършенствала с "Хоби" форума?  newsm78

Първо да не забравя, че бременен мозък  hahaha (дано да простиш, че е на патерица) Embarassed
Да ти е жив и здрав момъка, нищо че е  толкова далеч от теб! Важното е да е щастлив и да се обичате!  bouquet
И аз взех да се впечатлявам от себе си  hahaha
Но в интерес на истината, ако ви покажа по-стари снимки, ще видите колко добре ми се отразява компанията от фотографската темичка. Много информация обменяме, прочетох няколко книжки, смених камерата, няколко обектива в последствие, докато намеря такива, които да ми пасват на окото и резултата от тях да е задоволителен. Аз просто щраках, както се казва, в самото начало. Сега дори ме е яд, че не можех да снимам толкова добре, когато бях в Щатите 2005 г. Като си гледам снимките от там, направо ми се приплаква.
Но гледам да вървя напред!
Аз съм също от безсънните напоследък. Между 3 и 5 за мен няма сън. Само се въртя из леглото. А най-големия ужас е, че ожаднявам през нощта и ставам по 10 пъти да пия вода, а после хич не се чудя що ми се ходи до 00. Laughing

# 170
Добро утро и от мен  Sunglasses
Аz също zапочнах да не спя добре  Rolling Eyes .Хубаво си беше да си спиш цяла нощ,ама нямааа.Някъде приzори се пробуждам и почвам да се въртя докато zвънне алармата.След което,раzбира се едвам се иzвлачвам от леглото и целия свят ми е крив.А като се има предвид,че лягам към 1ч.,можете да с представите колко обичам сутрините..
Оставям ви сега,че съм на консултация,по късно ще се появя.
Хубав ден  Joy

# 171
Здравейте, бъдещи мамчета.
Какво толкова сте се шашнали с тези курсове? Няма нищо сложно в това да смениш един памперс, да окъпеш едно бебе и да го облечеш след това. И ние с таткото не бяхме правили нищо от това преди да се роди Виктор. Обаче се оказа, че всичко е супер лесно и нямаше никакъв проблем да свършим тези неща идеално още от първия път. То пък голямата философия. Така че изобщо няма какво да се тревожите - ясно е, че ще се справите.
Аз си спя все още идеално нощем. Най-много да ми се наложи един път да стана за тоалетна. Само че при мен лятно време си е така дори и когато не съм бременна - с тези салати и плодове за вечеря.
Да се похваля, че най-вероятно от другата седмица излизам в отпуск. Почивка......Вече почна да ми тежи да ходя на работа, а и вечер малкият да ме дърпа насам-натам.

# 172
Мами аз съм си вкащи  с контракции и скъсена шийка Sad   казаха ми да лежа  и ми изписаха гинипрал  с верапамил + магнерота  и ношпа

Схванах се от лежане. Да  ви питам при скъсена шийка може ли после пак да се удължи newsm78

# 173
Мами аз съм си вкащи  с контракции и скъсена шийка Sad   казаха ми да лежа  и ми изписаха гинипрал  с верапамил + магнерота  и ношпа

Схванах се от лежане. Да  ви питам при скъсена шийка може ли после пак да се удължи newsm78
Пак като не са те вкарали в болница за задържане. Със сина ми се случи точно същото и лежах 5 дена със системи с магнезий. След това всичко беше наред.
Така че ще лежиш колкото трябва и няма да носиш нищо по-тежко от чаша вода!
За схващането от лежане - таткото да те разтрива вечер.
До седмица-две ще си пак във форма. Peace

# 174
Имаме нови снимчици в албумчетооо!  newsm44  Аз кога ще се класирам там, нямам идея   newsm78
Мами, и аз съм от вампирясалите, но тази нощ си поспах. Бях толкова каталясала вчера от ходене пеш, че само като помирисах възглавница и съм заспала  Joy Все си казвам, че трябва повече да почивам, но нещо не се получава. Вчера доста се постреснах, че имах няколко контракции и предполагам, че от много препускане съм ги предизвикала. Знам, че не е страшно, но пък като знам, че сме вече в седмия (а някои и в осмия Wink) и с по-друго око гледам.  Дано да са по-рядко, да не кажа - хич  Praynig
Беба , дано всичко мине бързо! Много гушкии  Hug

# 175
  • Варна
Веч, току що попаднах на твой постинг в друга тема където обесняваш как си обърнала щерка си в корема. Стана ми много интересно  Laughing Направо си го представих бебето как пълзи след светлината  newsm32 Joy
Обърнах дъщеря си в 37 г.с. седмица по следния начин - бях на колене и лакти, а мъжа ми движеше едно фенерче по корема от към гърдите до таза. Повтори го бавно няколко пъти и в един миг чудото стана.
Бебетата са любопитни и следят светлината. Съветът тогава ми го даде гинеколога ми.
Може да бъде от полза за някои от нас.  thumbsup

# 176
  • София
Кратко включване за "добро утро".  Laughing

Вчера бях в "Теранова" и съм приятно изненадана от добрия избор блузки, подходящи за бременелки. Това лято модата е изключително благоприятна за нас- повечето блузки бяха с наборче под бюста и разкроени надолу. Щом аз можах да си намеря две нещица за големия тумбак и големите цомби, значи за по-финичките ще има още по-голям избор.  Laughing  Цените са много добри.  Peace

Довечера съм на преглед- стискайте палци най-после да има новини от щъркела!  Praynig

Асе, имам въпрос за курса по йога през юли- случайно да знаеш за какъв период от месеца се предвижда? Мислиш ли, че ще има полза да го посетя?  newsm78

# 177
Този пост на Веч и аз го четох преди време и много ме впечатли. Запомнила съм го и смятам да го използвам ако се наложи  Grinning
А също така Веч имаш много красиви деца. Снимките ти са като приказка  Hug

# 178
Добро утро и от мен. Аз съм от поспаланковците. Но може и да е от болестта. Вчера цял ден се излежавах, а после спах цяла нощ.
беба28,  щом се налага трябва да се лежи. Аз вчера от 1 ден ден ме хвана съклета. Чудих се какво ли ще правя ако трябва да е по-дълго. Ако имаш възможност да си четеш в интернет, или някоя книга, или да излезнеш да лежих на чист въздух на някоя вила. Много е неприятно. Дано да е за малко.

Асе, какво ще се говори на лекцията за кърмене? Това, което трябва да науча преди да се роди бебето е как да захапе правилно. Толкова филмчета разгледах и пак не разбрах. Освен това, че трябва да захапе максимално много. Но може би за това ще е необходимо бебе.

# 179
Здравейте и от мен Hug
Днес и аз късно се излюпвам,реших да се поизлежавам малко сега ми се е паднало Wink
Ох нямам търпение да става 10 юли да отиваме в Бургас,две седмици ще си починем там а и ще си ме глезят нали ще съм при мама и татко Flutter
На плаж не смятам да ходя, защото не ми се рискува с тая мръсна вода,знам че от морето по трудно се хващат инфекции ама аз ще съм си по спокойна така, а и слънцето с всяка година става все по силно. Ще се наслаждаваме на разходките из морската вечер по хладничко Grinning
Веч наистина снимките са страхотни евала за таланта Peace
Беба дано бързичко да ти мине почивай колкото можеш повече Hug
Ами това е за сега от мен по късно пак  love001

Общи условия

Активация на акаунт