Всеки щърк преди да отлети, СЕПТЕМВРИйска маминка ще навести!

• 11 742
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Търново
Здравейте!

Малко късно, ама...

Довечера в 18 часа имам час във "Фемина" при д-р Димитрова. Има ли желаещи?

# 181
Момичета, кажете какво може да се смуче за гърло newsm78От снощи ме боли и си купих някакви хомеопатични смучещи се хапчета, ама няма особен ефект за сега. А някъде по-рано бях ви чела, че имаше мами дето смучеха нещо, но не съм запомнила какво newsm78

# 182
Момичета направо ми се мре  Cry пак изкарах една будна нощ!То не беше въртене то не се потих от жега!!!Ма такова нещо не съм очаквала!! ShockedСамо се бутах мъжо да ме гушка и катонми станеше още по-топло го наритвах и след малко пак същото ooooh!
Бебамиличка повече лежане и стискам палци скоро да се размине лошото :pray
Пеещазащо не ме вземете и мен на моренцето  Party Whistling Така ми се ходиииии
Мамита аз съм изпаднала в депресия!!! TiredЕдно ми е тъжно самотно уплашено!!Не знам защо!!По цял ден седя самичка и имам чувството че съм като забравена от всички!!!То е нормално за бременния ми акъл и тея пощурели хормони!!Вечер кат си доди мъжо и гледам да му се навра да го гушкам че цял ден го е нямало а той видиш ли мисли за фитнеса за мачовете!!!Става ми едно много мъчно така!!!Ми и аз имам нужда от гушш smile3518
Айде да не ви занимавам повече с моите глупости че те край нямат!!!бременна празна кратуна!!

# 183
Велислава вземи си Тантум Верде за пръскане на билкова основа е безвредно е и действа супер бързо още веднага олеква Peace
Мирка споко и аз съм една такава ту искам малко нежност, после не искам никой да ми се мярка пред очите,абе бременна работа наистина, ама остана още малко и после само хубави емоции ни чакат дай боже живи здрави Praynig

# 184
Мире, ще ти дърпам ушите аз  Naughty Я недей така с тази депресия  Hug Такова изживяване ни чака!!!!  Hug
Като си самичка по цял ден що не се обаждаш  Peace Ти си ми много близо до офиса и може да правим кафета (или бири  Embarassed) по обед   cheers
Момичета, едва дишам  Rage Как издържате в тез' жеги? Седя си на стола и цялата съм плувнала в пот  Rage А не знам какво ще бъде, ако извършвам някаква физическа дейност  ooooh!

# 185
Здравейте мили мами!!!
Не съм писала отдавна,но се старая да ви изчитам.Напоследък съм толкова крива и всичко и всеки ме дразни,а и моят малък палавник ми взема здравето-да е жив и здрав ама е много палав.Нашето бебче все още не иска да се покаже-голям срам,голямо нещо Blush
Вече си мисля че ще отида да раждам без да знам пола на бебчо.
Хайде милички леко бременеен!!!За сега пак ви казвам чао

# 186
Бръмче,ето ти телефоните за записване:
Родилна зала-ст.акушерка Нели Маринова,тел. 917 23 39
Родилно отделение-ст.акушерка Елена Тошева,тел. 917 24 78
И аз съм в групата на вампирите вече-тази нощ след първото ставане до тоалетна в 3ч. сън не ме хвана докато мъжо отиде на работа.То пък после като заспах едни глупости сънувах ..и така в 9 ч се измъкнах от леглото Thinking
Суиткидс мама,айде вече и твоето бебче да се разкрие Simple Smile
И на мен ми се ходи на мореее,ама май няма да стане...по-рано от 10-15 Юли мъжо не може да излезне в отпуска ,че няма кой да го замества,пък мен после нещо ме е страх ,че ще съм много в 8-мия месец Thinking

# 187
danip, и нашето море е за 15-16.07. Вие къде ще ходите?
Момичета, снощи не сте спали заради Луната. Тя така беше светнала... щори пусках и пак свети. Мислех да ставам да чета книга на терасата.
За депресията да се изкажа как се спасявам аз - намирам си нещо за четене, филм или се занимавам с нещо, което ме разсейва. А от следващата седмица започва ремонта на детската, така че депресията сама си събра багажа и си тръгна предварително.
А да знаете какво ми се случи днес след обяд. Както си миех в кухнята ме заболя стомах, ама много силно. Едва се придвижих до леглото. Болката беше силна и странна - не мога да я сравня с нищо. Взех Но-шпа, защото за него се сетих и си легнах. Изби ме студена пот - вероятно от болка. И така след половин час болката премина в непреодолима нужда от тоалетна. Оказа се разтройство. Сега съм добре, но ми къркорят червата. Какво ли съм направила неправилно?!?

# 188
  • София/Търново
Часът упоменат по-горе вече е зает.

# 189
Здравейте мами!
danip Hug!
Беба, ще се оправи шийката ама наистина да кротуваш и да лежиш, че явно си се назорила за да има скъсяване Peace!
Веч, много хубави снимки, а най хубаво ми се струва, че като виждаш ангелчетата в децата и те живеят като ангелчета Heart Eyes
Аз  на ранина бях атакувана от лоши мисли и реагирах бързо Laughing.
Като кротнал моят юнак и не мърда и аз като се амбицирах да го будя, ама не ще. Викам си ей момченце от сега ли ще ме шашкаш, я да ти разкажа играта аз.
Почерпих го с бисквитка въпреки диетата дето ми я забранява, ама не не шава въпреки, че това му действа безотказно на този лакомник Laughing.
Та като започнах едно чистене дигах дивана, колелото, местих из къщи китки абе здраво се уморих, а след това си направих една шолинг терапия с любимия и като се разщурка малчо викам си аааа дойде ти настроението щото не знам за вас ама аз като се изморя и после си легна голямо шаване пада, а като съм в движение малчо е кротък и не се обажда.
Видях новите снимки в албумчето... мноого сте любави Hug и се чудих дали да не ви шашна с моят тумбак ама викам ще заема цялото пространство и за вазе нема да остане smile3534, ама мое скоро да се престраша и да ви шашна с размери Crazy.
Стриите ми порозовяват... това не е на убаво значи веч доближавам размера от миналия път към края, а йош много време остава, затуй днес си купих една динка 10 килца и ще се спогаждаме с нея като не закачаме трапезата на останалата дружинка.
Десиии, как си миличка  Hug, я да чуем нещо хубаво от теб, че напоследък нещо ти куца настроението   bouquet !
Малеее я се улях Crazy, сори  love001 !

# 190
dididi,ако ходим изобщо на море ще е във Влас.Приятели имат апартамент там и ще ни го предоставят.То във Влас е скучничко,ама то и аз няма за кога да щурея вече с тоя корем Mr. GreenИначе във Варна ми се ходи ,ама много далече бе....
Мириам и аз днес добре се спогаждам с една диня Mr. GreenОбожавам дини Crazy
Айде и аз да разгледам новите коремчета

# 191
Ехооо Hug Hug Hug
Да ви нагушкам след цял ден затишие от моя страна Hug
Имах мнооооого гости - две мами с бебки - едната бебка на 5, а другата на 4 месеца и Сончето, и още трима студенти, дето снимаха разни свои работи из къщи Crazy Та до компютъра както се сещате не съм припарвала. Днес обаче е ужасно задушен ден. Да завалява и да се свършва с тоз задух, че просто е кошмар Crazy

Страйп - лекцията е за началото на кърменето. Първи срещи, нощно кърмене (ползите от него), хранене на поискване (защо се казва така и всъщност на поискване ли е); Стерилизация и нестерилизация на зърната - обикновено такива неща интересуват майките. общо взето върви по въпросите, които се задават в началото Peace
Що се отнася до захапката - няма как да се обясни без истинско бебе. Всъщност ние обясняваме доколкото можем, но всяко бебе е различно... И просто устните са разположени различно... А няма как да обхванем цялата гама от правилни и неправилни захапки, които могат да съществуват.

# 192
Ей, момичета, така ми се искаше да ви видя вече, ама пак няма да мога да се включа в съботната акция, че ще идват да ни сменят дограмата, а мъжа ми е на работа...Айде после ще предадете основното...Засега приятна вечер! Hug

# 193
  • София
Здравейте отново.  Simple Smile Пак няма новини от щъркела- бебо упорито се е извило настрани на кравайче, свило е крачетата и е обърнало важните си части навътре. Здраве да е, аз съм радостна, че иначе всичко друго му е наред- сърчицето, пикочният мехур, стомахчето. Пу-пу, на мама сладурчето.... Blush  Размерите отговарят точно на г.с.  Peace Повече от това не ми трябва.  Grinning

# 194
Суит то не остава много криене  WhistlingСкоро ще се покаже няма да избяга срамежливкото Peace
Ние с мъжо се разходихме хубаво тая вечер и сега ме изнуди да му правя спагети  SickЕми няма как щом толкова иска ще изпълнявам Crazy
Това време обаче направо ме съсипва!!!Толкова ми е уморено все едно нещо ми е изпило силиците Tired Tired Tired
Хем ми се спи хем като полегна и ми е едно такова никаквоооо не мога да затворя очи!! Sad

Общи условия

Активация на акаунт