Всеки щърк преди да отлети, СЕПТЕМВРИйска маминка ще навести!

• 11 754
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ку-ку! Ей ме на и мен! Нямах какво да отчитам в отчетната ни тема, ама сега се самофотографирах, че от 7-ми месец нямам снимка. Та сега с една седмица закъснения се щракнах! Е нали знаете-маймуна сатна'ла, маймуна излезна'ла! Сега отивам да я пусна в албумчето!

# 196
Хей,тумбалани Hug Heart Eyes
Суит-що така,бе,мац не се показва това буболече PartyЩе те изненада като се роди май Laughing
Беба-да се пазиш и хич да не си помисляш да шаваш много,много NaughtyПожелавам ти бързо да се оправяш Hug
Мариам,ама и ти за бой правиш NaughtyКъде си хукнала да вдигаш дивани и пот да лееш? ThinkingДа не се докараш без време като беба NaughtyХей,карайте по-внимателно.Ама и аз само размахвам пръсти Joy
Емичка-да си най-щастливата булка Heart Eyes

# 197
Мариам Hug ,ей ме на,тука съм Wink
даа,и аz да се отчета от доктора:към 1.200гр. вече,всичко е ок  Praynig ,zа пола нищо ново,zначи оставаме си така.За първи път имахме zапис на тонове,от сега до края ще  е всеки път,каzа докторката.И от миналия път консултациите са всеки 3 седмици,а не на 4 както до сега.Вие ходите ли вече по често,zаписват ли тонове?Аz преди не помня да са ми правили zапис докато не вяzох май да раждам  newsm78 .Може вече да не е така..Ми това е в общи линии май..
Беба,да се оправяш,а какво в същност е "скъсена шийка",имам предвид колко см.zначи?
Веч,май оправихме работите с превода,сега вече наистина ще чакам доставка..
Какво още..,а да,Суит,ще си бъдете в неведение май,а?Нищо,това да е проблема..
 Heart Eyes

# 198
Деси аз си ходя на 4 седмици доки каза 8 месец на 2 и деветия всяка!!Не са ми записвали тонове до сега никога защото ми казаха че до 28 седмица не можело да ги отчете апарата  newsm78 newsm78
Аз ще се насочвам към леглото макар и да не заспя ма поне да си погушкам мъжлето че след малко свършва мача и ще си легне и той  Flutter

# 199
Добро утро Hug Ей да се разпиша първа, не толкова рано сутрин Wink

Беба, лежи си, почивай, да се оправиш Hug

И при мен няма нищо за отчет, затова ви пожелавам лек и слънчев ден  bouquet

# 200
Добро утро Hug
Обичам хладните утрини, обещаващи малко по-хладни дни Party Вчера по едно време имах чувството, че съм се подула от задух и жега Confused Сега се диша и дано остане така целия ден Praynig
Снимката на бебока беше взета от татко му днес, за да го покаже на работа Rolling Eyes Направо щях да падна, но после разбрах, че всъщност една от колежките му искала да го види Wink Просто се зачудих от къде таз гордост и желание за показване у моя мъж, но то си имало логично обяснение Wink

Беба, лежи си като пич и туй то Peace Хич не си давай зор Hug И скъсената шийка не се удължава. Хубаво ще е да не продължава да се скъсява Praynig

# 201
Мариам Hug ,ей ме на,тука съм Wink
даа,и аz да се отчета от доктора:към 1.200гр. вече,всичко е ок  Praynig ,zа пола нищо ново,zначи оставаме си така.За първи път имахме zапис на тонове,от сега до края ще  е всеки път,каzа докторката.И от миналия път консултациите са всеки 3 седмици,а не на 4 както до сега.Вие ходите ли вече по често,zаписват ли тонове?Аz преди не помня да са ми правили zапис докато не вяzох май да раждам  newsm78 .Може вече да не е така..Ми това е в общи линии май..
Беба,да се оправяш,а какво в същност е "скъсена шийка",имам предвид колко см.zначи?
Веч,май оправихме работите с превода,сега вече наистина ще чакам доставка..
Какво още..,а да,Суит,ще си бъдете в неведение май,а?Нищо,това да е проблема..
 Heart Eyes

Изобщо забравих да питам колко см е. В понеделник ще питм. А дали не е по зле да ми правят пак вагинален преглед Thinking Малко ме е страх но пък само така могат да проверят дали няма и разкритие(такова нямах Grinning)
Айде отивам да лягам и да чета приказка на бебчо.

# 202
Към края на темата да свирна и аз...  Whistling

Нямам нищо за отчет, освен че вече усещам какво ме чака цяло лято ... Снощи и аз, и детето не спали изобщо, такъв задух беше, такава жега, ако и днес е така ще се спи на климатик. Стени, милият ми, се събуди сигурно около 20 пъти, в 15 от които търсеше да пие вода, в резултат на което пък се потеше обилно цяла вечер. И намерил, моля ви се, кога да ми свиква да е завит! Цяла зима се борим с него да е завит, че все се отвива от много шаване, а снощи аз му махам чаршафчето и той след две минути се събужда и почва да си го търси! Заспали сме дълбоко, в смисъл без събуждания, и двамата чак към 5ч и в 8ч станахме... как ще изкараме днешния ден - незнам! А за другата седмица обещаха сериозни горещини...

# 203
Добро утро и от мен мами Hug
Да се похваля прегледа предната седмица мина много добре,бебчо е наред видя му се бубата Laughing много хубаво.Клиниката в Стара Загора е страхотна даже имаше две раждащи мами ние докато бяхме там.Един час беше прегледа,доктора каза че всичко е наред и аз се успокоих.
Много съм се заребила за извличането на стволови клетки и мисля да го направя но с тази белгийската фирма крио сейф.
Мами чували ли сте че когато трябва да се ражда със секцио не е хубаво родителите да избират датата,вчера една приятелка ми го каза и аз не спирам да си мисля ..........

# 204
Нинка, аз пък си я избрах. Бяха ми казали три дати (правих й лек хороскоп преди раждането Wink), на които е добре да се роди - 7-ми; 10-ти и 11-ти юли. 7-ми ми беше рано, 10-ти беше неделя, а 11-ти беше идеален. Та остана 11-ти Wink
Но изобщо не съм чувала за такова суеверие. В крайна сметка как да избереш датата? Питай доктора кога му е най-удобно Wink
Или изчакай да тръгне раждане и тогава... Изобщо не слушай разни подмятания по този въпрос Peace

# 205
Благодаря ти Асе аз също си бях избрала дата но тя като ми каза че чула че така нямало да му върви на детето и аз започнах да се колебая Rolling Eyes.Кой ти прави хороском за деня

# 206
Добро утро мамита Grinning
Радвам се, че прегледите ви са минали добре.И нас това ни чака другата седмица в срядата,тъкмо като стана въпрос за тоновете ще питам моята лекарка кога се почва с записите, аз съм чувала че като влезеш в 9месец ама не съм сигурна newsm78
и друго си мисля нейния кабинет е много малък и ехографа и е стар та започвам да си мисля дали въобще има в наличност там такава машинка за тоновете и ако няма какво ще правя Rolling Eyes ама другата седмица ще разбера.
Айде лек ден на всички и само положителни мисли Hug Hug Hug

# 207
Добро утро и отмен! Прекрасен и по-хладен ден ви пожелавам днес! Аз съм на преглед другата седмица в петък, та тогава се надявам да има вече повече за разказване! До по-късно!

# 208
  • Варна
Добро утро,
На скоро гледах някакво предаване с Алена която говореше точно за избора на дата за раждане когато става въпрос за секцио. Ами тя изреди много дати дето нетрябвало да се избират и най-основното което запомних беше, че най-добрия вариант е бебето самичко да си избере датата на която да се роди. Защото то си знае с каква цел се ражда и през какво му предстои да премине в тоя живот в зависимост от кармата му. Е не то ами душата която се е вселила в тялото му... Ама тук вече темата става по дълбока...
Да ама като ще е със секцио... Май е хубаво да се направи хороскоп както Асето е направила  newsm78

И ето на, сега се разрових за сайта на Алена и там си има изредени цени за различните услуги. За определяне на дата за раждане със секцио е 80 лв  #Crazy
http://www.karm-krag.bol.bg/contents/Karm_krug-uslugi.pdf

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 10:37 от Juliko

# 209
Пееща, те апаратчетата за тонове са отделно от ехографа Peace На мен преди от 8-мия месец ми ги записваха. Сега ще видя в понеделник като ида дали ще ми пуснат запис Grinning

Джули, на мен случайно ми попадна това с хороскопа Wink Една колежка на моя приятелка се занимаваше с тези неща и се случи да се засечем на заведение, та набързо ми изчисли момичето и така... Беше много странно, защото аз като разбрах, че ще раждам юли реших, че 7-ми е хубава дата. И точно тогава имах и родови контракции, но вече имах дата за планово секцио, та голям страх брах Rolling Eyes 2 часа имах контракции през 5 минути... Но явно страхът ми си оказа влияние и си спряха. И си спах и после си отидох за плановата дата Peace

Общи условия

Активация на акаунт