Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 673
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 495
Angeliclove , честит рожден ден!!! Желая ти много здраве и дълги години щастие   bouquet

Тани, това е най-препоръчваната схема. Обикновено има значение колко искаш да свалиш. Ако не са 4-5 кг, тогава 5П/5ПЗ е твоя вариант Hug . Успех!

Аз от онзи ден съм в 3-та bowuu . И съм с плюс от почти 2кг Sad . В неделя имахме годишнина от сватбата и мъжът ми беше направил любимият ми десерт. Парче от него ми беше галата+режимно шкембе Rolling Eyes . Та не вярвам да е от това, ама... знае ли се... От друга страна днес ми дойде МЦ-то. Ще видим като ми свърши Sad .
Днес правя 3 месеца и исках да се отчета, но си забравих листчето с мерките Tired . Довечера ще пиша пак Sunglasses .
Лек ден на всички Grinning

# 496
Здравейте мили дами! Simple SmileТоку що се престраших и се регистрирах WinkОт два дни чета вашият форум и чета темите ви и мога да кажа само,че Адски много се запалих по диетата. Simple SmileДнес е първият ми ден.Стискайте палци да издържа и естествено да има ефект,защото адски много искам да сваля тези проклети 10 килограма.Прочетох доста от нещата,който сте публикували и вече ми е доста ясно за какво става въпрос,но бих била благодарна,ако някой има да ми прати линк към книгата.Днес съм изяла само едно мляко.Искам да ви попитам това малко ли е,има ли значение да ли се яде малко или много,в смисъл,ако ям по малко ще сваля ли повече,извинявам се ,ако с еповтарям,но съм нова,а не мога да изчета всички теми защото са адски много,а пък и съм на работа. #Cussing outМного се радвам,че се присъединих към вас.Предварително се извинявам,ако допускам правописни грещки,но не съм свикнала да пиша на кирилица.

Добре дошла  Hug и както ще кажат момичетата ... прочете ли първата страничка внимателно  Peace - не стой гладна, хапвай режимно и резултата няма да закъснее   bouquet

# 497
Прочетах я много вниматено,но ме притеснява това ,че когато съм на работа нямам толкова време и възможност да ям по на често затова питам?

# 498
Здравейте дами, приемате ли ме в отбора??
От вчера сам на 1-ва фаза и днес сутринта - 2 кг. Това, ако не го бях видяла, нямаше да повярвам!!! Желаното ми тегло, което да сваля е 10кг, но и на 8 ще съм доволна. Сега отивам за трици и каквото сабя покаже...... Wink

# 499
  • Варна
Ори , много мерси за статията, независимо кой те е насочил към нея  Hug
Прочетох я много внимателно и си отговорих на повечето от въпросите, които имах  Peace

Знам, че решението е мое, но исках  да чуя и "препатилите"  така да се каже.
По принцип съм такава, дълго мисля преди да взема решение. Наистина много благодаря за съветите ви и смятам да се съобразя с тях  smile3525 .

# 500
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Днес правя 3 месеца и исках да се отчета, но си забравих листчето с мерките Tired . Довечера ще пиша пак Sunglasses .

newsm51  ura Честита месечинка Поли, и честита трета!
Не се коси - май всички в началото на трета имат плюс, но после се нормализират нещата!   bouquet

Русичко, колкото повече - толкова повече......... ама РЕЖИМНО! Яж.....

kalinuccia  welcome

# 501
здравейте,дами.много ви моля,нека някой да ми отговори:какво мислите за 2/0?остават ми 3-4 кг за сваляне,но те са основно бедра и ханш.до сега бях на 2/7.дали не е прекалено да мина на 2/0?знам ,много по-опитни сте.благодаря

# 502
Привет принцеси! Hug
Честито на рожденничката Angeliclove  bdbaloni Бъди щастлива, красива и обичана! Вземи най-доброто от живота и върви само напред! newsm51
Поздрав за всички новички и с минуси, месечинки и специално за задържащите, като мен напоследък! newsm51
Желая ви приятен слънчев и усмихнат ден!  love001 newsm51

# 503
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 2/0 ми се вижда доста рисковано, защо не пробваш да минеш на 2П/ трета фаза?

ЧРД на Angeliclove!  newsm59
Честити 3 месеца на Поли-Уоли!   bouquet

Добре дошли на новичките и успех!  Hug

# 504
Здравейте, мацки!

Как се казваше онова растение, което е сладко? Секвоя ли беше, не мога да го намеря?

И как се използва, може ли да се готви с него? И др. неща...

# 505
Русичко, колкото повече - толкова повече......... ама РЕЖИМНО! Яж...

Като казвате режимно имате предвид по определ час всеки ден ли да ям.Да си саставя схема на ядене.извинявам се з аглупчвите въпроси,обещавам утре да купя книгата и да я прочета,за да не ви тормозя с такива неща.

# 506
Навлизанета във трета фаза е важно решение, защото според мен не бива отново да се връщаш във втора. Явно Дюкан така е изледвал организма на човек , че да може плавно и безпроблемно да се отслабне. Преди месец и косур избрах тази диета , защото има и такъв етап като захранване , един вид и полека , полека да се вкарват храните. Лично за мен трета фаза ми се струва най- трудна и може би тогава ще имам много въпроси. А най-много ме притесняват гала вечерите Naughty- тогава ще ям със страх. Но мойта трета фаза е далеч и ще му мисля като дойде.

# 507
Не съм,благодаря.Мисля да пробвам,защото не искам да свалям на друго място освен бедра и ханш.Ако не свалям обаце се връщам на 2/7. Praynig

# 508
Добър ден момичета, браво на Вас, за 24 часа можете да изпишете 5-6 страници. Това е добро, дори мога да кажа много добро, защото такива новачки като мене, четат и се учат. Радвам се, че Ви има и че помагате на дебелани като мене Embarassed Вещи, ще те помоля да ме сложиш в табличката, то аз докато отслабна, форума може и да се закрие, но това няма значение. Joy               Пожелавам успешен ден на всички и много  -  Peace

# 509
Здравейте, мацки!

Как се казваше онова растение, което е сладко? Секвоя ли беше, не мога да го намеря?

И как се използва, може ли да се готви с него? И др. неща...

Стевия се казва.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт