Керванът ни, дюканки мили, върви, върви ли... - 109 тема

• 43 593
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 780
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и от мен, най-после се добрах до темата!

От сутринта чета, прекъсвам, чета, прекъсвам.......... и така!

Свидничка - честито   bouquet
Гудииииииии - абе, много липсваш!
Я, и Найрянка се появила   bouquet.
Горда, браво на детенце - чакаме снимки с панталона! 
Поли - Уоли - страхотен аватар  Heart Eyes.
Лобело, радвам се че всичко е минало добре и се надявам и болката скоро да отшуми.  Hug  bouquet

Видях страхотни снимки! Мариаид Heart Eyes

Танич, Светлат  Hug  bouquet Heart Eyes

Чатъркиииииииии  smile3534 Two Hearts - вие сте мойта голяма любоооооов!!!

Аз днес имам мъъъничко минусче (300 гр.) но за последните четири дни - по малко, по малко -1.5 кг - доволна съм и си мълча....

А къде е Амери бе?!?!  newsm78

Ори  Heart Eyes  bouquet, подкрепям за стриите - няма махане!

Освен това, те се получават от надебеляване (когато се разпъва кожата), но като отслабнеш се виждат!!! Така че - предвид факта, че всички тук са на диета - сега е късно - вече ги имате!

А за лунуването - ми и на мен ми се чини доста нережимно - по-добре си правете чиииисто протеинов ден в този момент, за да използвате и инерцията на луната и да има по-голям минус, но ............ Ама лично мнение де!

Айди на всички ОГРООООООМНИ  Hug и   love001

# 781
Здравейте ,
млади момичета не превръщайте супер слаботата във фикс идея ,защото може да си навлечете неприятни проблеми във връзка с МЦ и половите хормони,става въпрос за по слабичките все пак и малко мазнини са си нужни за производството на тези хормони.-от опит го казвам
А пък аз да се похваля ,като видях Венерас с белия панталон и аз се намърдах в мойте бели дънки от преди 10годинки ,че си купих   2 ефирни блусчици заради тях.          

# 782
  • Варна
ще рекат, че Дюки ни прави агресивни - май само това още не са казвали за диетата - че води до агресия  

Напротив, казвали са  hahaha

# 783
Tatitt, djani, , мерси за комплиментването на сина ми  Blush . Наистина ми е много сладичък Mr. Green

Танич, пазя едно /малко/ дупе на третофазната пейка, хайде, скачай   Heart Eyes

veneras, много й отива на тази снимка да е аватар smile3532 newsm51

a_0426 , мисля си да не би да попрекаляваш със зеленчуците в ПЗ-дните newsm78 и за това да качваш именно в тях? Намали ги (в смисъл ползвай си ги само като гарнитура към протеините) Peace

labello, mariad, честити месечинки!!!  bouquet

За стриите: в дебелите книги (и шарените списания) пише, че биха могли да поизбледнеят, ако се "хванат" навреме и започнат да се мажат докато са пресни. Аз опит в това нямам. Имам само в получаването им Tired

Моят плюс от вчера се смали с 1кг днес Rolling Eyes . Ще видим как ще е след МЦ-то.

Тинтири-Минтири, виждам те на балкончетоооо Mr. Green  bouquet

# 784
  • София
Тинтири-Минтири, виждам те на балкончетоооо Mr. Green  bouquet

smile3534 smile3534 smile3533 newsm62

Снимката на Бобче-Копче е жестока!

Аз продължавам да съм си със стария счупен кантар, който обаче тази сутрин благоволи да ми покаже 5 пъти една и съща цифра -> 71 кг. Предполагам вече твърдо съм -4 кг. Днес ми е последния 10-ти ден ударна, от утре съм на ПЗ.

Кажете някой модел дигитален Кантарев от който сте доволни, че не мога да си избера.

# 785
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дюканки мои, Сладурчета сладки, но режимни  Mr. Green ГУШ  Hug Hug
днес смачках всички изпити и вече имам право на живот като цяло и на нет в частност  Peace

искам да изрева с глас - режимна съм, не свалям а гравитирам между 71 и 72 не се притеснявам, защото си мисля, че даже колограмите не са критерий
не знам дали съм в някоя гадна комбинация от букви, защото от нерви не си записах предния месец и сега не е ясно  кога  Mr. Green

има грях пред светла-лат  Heart Eyes забравих да пусна снимки от нашата мини срещичка  Hug ето ги  Party
за неосведомените: 2 Дюканки+1 Дюканец+Дюканец фотограф+2 малки дюканчета-калпазанчета  Mr. Green

# 786
Моят е на Фагор-чуден, стъклен, много красив. Мери води, мазнини и най-вече килограми.

# 787
ох тези срии, аз лично нямам преборване Confused
обаче аз от отслабването целулита ми така лъсна, че направо ми се реве, сега точно преди морето, клепам с какво ли не и нищо не става Confused
krikri може ли линк за тези сладки от овесени ядки или ги има с рецептите, там да търся?
на всички  Hug

# 788
Polly-Wolly,не бих казала че прекалявам,но определено  ще ги понамаля.Уж не са много въглехидратни пък какво се получава и аз незнам! Благодаря за съвета smile3525. И момичеата още нещо да ви попитам 5П/3ПЗ дали е добра идея? Някой прави ли тази схема?

# 789
Ехе.. Гуди! Голям отбор сте Simple Smile)

# 790
ох тези срии, аз лично нямам преборване Confused
обаче аз от отслабването целулита ми така лъсна, че направо ми се реве, сега точно преди морето, клепам с какво ли не и нищо не става Confused
krikri може ли линк за тези сладки от овесени ядки или ги има с рецептите, там да търся?
на всички  Hug

Проблемът с целулита го имам и аз. 2-3 кила смъкнах и веднага лъснаха трапчинките. А като съм дебела нямам.. само като стисна.
Почнах масаж с кафе от вчера. Май ще купувам и кррем/гел някакъв. Ще ги редувам с маслото на Иккаров против стрии. Сутринта едното, следобяд другото.

# 791
Тинтири- минтири ето ти снимка на моя.

Взех си го преди месец от технополис, беше на промоция-49.00 лв. Казаха че тая марка била най-добрата за измерителни уреди."Beuer" И 5 пъти да се качвам заковава една цифра и грам не мърда.

# 792
Здравейте, момичета! Hug
Днес изядох една студена истинска калорична бомбичка/това ми е за първи път, откакто съм в трета фаза/ и ми е интересно дали ще има последствия утре, но се надявам протеиновият четвъртък да оправи нещата  Wink
a_0426, не съм чувала за такава схема, а и не мисля, че е добра- по този начин правиш диетата твърде драстична и опасна.
baci, като ти видя лентичката и ми става едно хубаво на душата Hug Grinning

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 19:10 от Fancy N

# 793
Вещи, кажи му мъж и не го обиждай повече, нали Crossing Arms hahaha
Ей го - купил едни яйца, жълтъка по-бял от белтъка ooooh! Бил им дълъг срока на годност - това е отговорът на въпроса "що такива" ooooh!

Гуди, честито смачкване на изпити! Хубави снимки  bouquet Познавам някои хора на тях Laughing

Лабело, честити 2 месеца Peace

Поли -Уоли си има много сладурско Бопче-Копче Joy

Татит, не си мълчи, това си е постижение! Минус след минус  - хоп, трета Laughing

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 18:44 от Орелия

# 794
  • София
Добра вечер на всички   bouquet Благодаря за съветите, ще докладвам за резултата  Peace За планината: канени сме на "алтернативен рожден ден", аз не съм хич планинарка и съм супер зле с географията, но сме група и си имаме водач. Утре ще имам и инструктаж  hahaha

Горда, 2в1, tanich, браво на дечица ви   bouquet

какво правите със старите си дрехи, които вече ви висят...

hahaha Това

mariaid, браво   bouquet

zazu1, Fancy N, svetlat, Орелия, Goody, wavey

Пираня, успешна трета фаза   bouquet

за лунуването - ще го направя 24 часа и ще пия и айранчета, не е толкова страшно, а обичам да го правя Wink
Само искам да попитам защо ще го правиш при положение, че изобщо не е режимно? Не го казах само аз, а още няколко човека. Но в края на краищата тук само си казваме мнението, всеки е зрял човек и сам може да си реши какво да прави и какво не. Има право на избор - какъвто и да е той. Ето Лени казва, че си е неин избор - но все пак тя е вече трета фаза и може би има повече право да прояви извънрежимни волности.

202uu

Общи условия

Активация на акаунт