Бързах аз да се родя, с обич мама да даря!

• 19 728
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Dundurela приятна ваканция Simple Smile Ще те чакаме Simple Smile

# 76
Еее, Dundurela, изтървах те, ама нищо...Въпреки това да ти пожелая хубава ваканция, само приятни емоции и да се върнете заредени, отпочинали и здравички  Hug

Ей, момичета, знаете ли след годинката на колко месеца детето трябва да ходи на консултация  newsm78
Аз мислех, на три месеца. Жоро го водих на годинка, на годинка и три месеца и за следващата днес неговата лична каза като стане на година и девет месеца чак  Rolling Eyes Какво ще кажете, дали не ни спестява едно ходене  Thinking То не че има кой знае какво значение вече, де, ама все пак  Tired

# 77
  • София
Някоя по-прясна мама трябва да пише. Аз не помня вече. А в картона на Дияна има записи само до 1г. Мисля, че на 1,6г и 2 има консултации. След това веднъж годишно я мереха, при вадене на здравен картон за градината.

# 78
  • Варна
Dundurela, весело лято ти желая!
ivanah, ние другата седмица сме на консултация (вече сме на 1г 7м) - ще ни бият ваксина, но мисля, че и ще ни мерят и теглят.
Предишната ни консултация беше преди 3 месеца.

# 79
  • София
Кога е удачно да заведа Алекс на преглед при ортопед. Той милия не крачета, а клечки за зъби има Simple Smile

# 80

Ей, момичета, знаете ли след годинката на колко месеца детето трябва да ходи на консултация  newsm78
Аз мислех, на три месеца. Жоро го водих на годинка, на годинка и три месеца и за следващата днес неговата лична каза като стане на година и девет месеца чак  Rolling Eyes Какво ще кажете, дали не ни спестява едно ходене  Thinking То не че има кой знае какво значение вече, де, ама все пак  Tired

На всеки три месеца  Peace

# 81

Абе и аз си мислих, че след годинката се ходи на три месеца на консултация, даже последния път казах на пди, айде другия месец последно и после ще се виждаме през три. Но тя като почна да смята, излизе почти всеки месец да се ходи, били сме по друг план, защото започнахме ваксините на 6 месеца.

# 82
Виждам, че сте добре Hug
Усмихнато и слънчево лято, ви пожелаваме с Ади.
Ние нали сме големки и си имаме други проблеми,
та по-рядко наминавам.Ето я и Ади ,от преди месец.
http://www.album.bg/palikarova/images/4897318/

# 83
  • Варна
Паликарова, здравей! Скъсила си НИКа Simple Smile - в първия момент ме хвърли в чуденка  Hug.
Ади е малка сладка дама. Как е тя?

# 84
аз, пък днес малко съм притеснена Tiredзабелязвам от доста време ,че Жоро когато стои на дупето си е наведен на долу.Та се питам дали това е нормално newsm78дали трябва да заведа малкия при специалист?и при какъв/ортопед или.../?Когато е седнал се подпира защото все още не умее добре да се задържа ,дали заради това се навежда така?Какво мислите вие?  bouquet

# 85
  • Варна
Гери, какво разбираш под наведен надолу? "Изгърбен" (гръбчето е като дъга, когато е седнал) ли? Ако е това, Вики също доста време беше така. Спомням си, че и аз се чудех дали е нормално - другите деца сядаха с хубаво изправени гръбчета. С течение на времето и ние се "оправихме" - мисля, че просто е нужно време мускулчетата да заякнат.
Водиш ли още Жорко на рехабилитация? Ако да - там ще го видят и най-добре ще те успокоят.  Hug

# 86
Viki_76,точно така е ,както го описваш.В центъра за рехабилитация не го водя, защото казаха ,че малкият е добре вече.Но, няма да е зле да ги посетим пак ,за да видим какво е тяхното мнение Hugблагодаря ти много  bouquet

# 87
Гери в така седнало положение,по-лесно пазят равновесие.Всички деца сядат така в началото, и постепенно изправят гръбче.

# 88
Мами да ви питам нещичко. Преслава от две-три седмици се изправя сама и се държи изправена за някоя мебел, но не се придвижва. Кажете ми как да я стимулирам да се движи сама. Иначе хваната за две ръчички прави стъпки, е не много стабилно, но пак е нещо.

# 89
  • София
Не я насилвай, сама ще се отпусне. Дияна обикаляше апартамента с ръце на стената, като рак се движеше Simple Smile Проходи на 1,3г.

Общи условия

Активация на акаунт