Летните вълнения на..НАБОР'95

• 19 842
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Още една амбициозна майка. Mr. Green Синът ми не учи изобщо, в къщи е нон стоп на компа, но въпреки това завърши с 5.50. Сега го подготвям психически, че  от септември трябва да учи, за да му е по-лесно кандидатстването, но той  казва - ваканцията му е дадена за почивка. Лятото започна изучаване на втори език - немски, разгеле за това се съгласи. Иска да наблегне на езиците - отдават му се без никакъв проблем, но непременно трябва и професия към това. Насочвам го към Математическата гимназия - Пловдив, тя се ползва с голям авторитет, но математиката определено не му е предпочитана, въпреки че добре се справя. Дайте идея за добър частен учител по математика или дори съвет, къде  мога да го насоча за езикова гимназия - държавна или частна - незнам. Дайте някакви материали за да се занимава сега през ваканцията, по български и математика. Благодаря  bouquetпредварително

# 76
  • София
но той  казва - ваканцията му е дадена за почивка.

Прав е! И аз мисля така.

# 77
  • София и там където не се пуши

Чета в сайта на МОН, май ще имаме учебници навреме, дано да са с по-малко грешки.

# 78
  • Сливен
Мръсна дума ... учебници.
Ваканция е още  Twisted Evil

# 79
Е не ми се казва, че искам да побутна темата и се чудих какво да напиша  Joy Joy щото другите класове що нещо изписаха

# 80
  • Сливен
Чакай да дойде септември Simple Smile
Мноооого ни мързи. До никъде не е стигнала със задължителната
Само Скайп, аеробика и ТВ ...

# 81
  • гр. София
Добро утро! bowuu
Може ли един малко сънен въпрос? Ако някоя от вас има събрани съчинения на И.Вазов изд. 1975г. в 22 тома да ме светне в кой точно се намира "Една българка".Или точно нея са пропуснали.Скъсах си томовете да ги прелиствам и няма, и няма.А откъде аз съм я чела навремето нямам спомени.  newsm78 То верно,че беше преди 100 г. Mr. Green

# 82
Елица и аз някои от произведенията съм сигурна че ги имам, но ги взимам от библиотека, защото не мога да ги намеря.

# 83
  • под тепетата
Нашият източник за "Една българка" е "Иван Вазов", разкази, библиотека за ученика ,1977г.

# 84
 PeaceЗавчера успях да дзакна в късните новини-отделиха ни специално време в тях bowuu-за новите учебници по БЕЛ и новата програма-кое отпада и кое влиза по литература-даже и коментар имаше някакъв,но успях само с едното ухо в движение да чуя малко-някой не ги ли гледа Thinking

А ние провлачваме Немили-недраги в комбинация с Маминото детенце/така се преглъщали по-лесно Mr. Green/-че особено втората едва я разлиства Crazy

# 85
Здравейте, момичета!
Неканена влизам в темата ви, ако преча - омитам се веднага, метлата ми е заредена Wink
Но ако имате нужда от съвет или помощ за предстоящия луд 7 клас - насреща съм.
А сега пиша заради този пост:

... в кой точно се намира "Една българка". Или точно нея са пропуснали.Скъсах си томовете да ги прелиствам и няма, и няма.А откъде аз съм я чела навремето нямам спомени.  newsm78 То верно,че беше преди 100 г. Mr. Green

Ние ползвахме този сайт, когато трябваше бързо да се намери нещо - Моята библиотека.
Има страшно много произведения. Накрая свалях и разпечатвах кратки разкази, че детенце се чудеше какво да преразказва.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 20:13 от cool_witch

# 86
cool_witch

сърдечни благодарности  bouquet  bouquet  bouquet
С радост ще се възползваме от съветите ти, Hug Hug
живот и здраве наесен ,като ни подхване 7-мия клас #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
направо не ми се мисли #Crazy

благодаря и за сайта  bouquet

# 87
  • гр. София
cool_witch,хиляди благодарности!  bouquet
Аз наминах преди време през вашата тема с питане за курсове и пр.,но все още е ваканция и може би и е рано да се вълнувам.

# 88
Тези дни стана на дума с една мама за курсове и една мама съседка каза, че тези дни ще ходи да си записва детето, защото вече се притеснява да не е късно  Shocked

# 89
  • В центъра на мръсотията
Добро утро! С чаша кафе се включвам и аз - майка на бъдеща/настояща  newsm78 седмокласничка. Аз също с голямо учудване разбрах, че хората са си записали децата в разните му там школи още юни месец..... Shocked ....та сега се чудя дали да не скоча до Веди, да запиша и моята красавица - последно на тях се спряхме  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт