Отговори
# 30
Добро утро и от нас.
Поздравления за Зори    bouquet Много са сладки жабоците, а заглавието е много подходящо - само че нас тази година няма да ни огрее.
Поздравления и за radost_ina за колажа   bouquet - недей да скромничиш.
Обсъждате че бебетата трябва да ядат по 4-5 пъти - това за всички ли може да се кажа или само за изкуствено хранените, защото ние сме на кърма и си яде по 6-7 пъти (а пък нощното мисля че скоро няма да го спрем)
За акането и аз така се бях шашнала - небеше акал 5-6 дни и за кърмаче ми се стори много, но се поразрових из темите и останових че кърмаче може да ака "10" пъти на ден и в същото време може и да не ака 10дни. Когато не ака значи усвоява кърмата напълно. Сега си акаме нормално - всеки ден, и да се похваля (по премира на lоrоsita) почти винаги усещам момента и правиме това в легена.

# 31
Цвети И ние сме само на кърма и минимум 7 хранения ден. Вече не мога да им хвана точната бройка, защото нощно време си го взимам при мен... той яде, аз спя  Mr. Green въобще не гледам часовник и не му ги броя... мисля че ги понамали нощните, но ми е трудно да преценявам вече... толкова свикнах така, че почти не се будя при храненията... ти как процедираш нощно време?

# 32
Цвети И ние сме само на кърма и минимум 7 хранения ден. Вече не мога да им хвана точната бройка, защото нощно време си го взимам при мен... той яде, аз спя  Mr. Green въобще не гледам часовник и не му ги броя... мисля че ги понамали нощните, но ми е трудно да преценявам вече... толкова свикнах така, че почти не се будя при храненията... ти как процедираш нощно време?
това все едно аз съм го написала .... и ние така се храним през нощта и съм им загубила бройката. Сякаш през деня ми прави по-големи паузи. И аз вече нищо не броя и не гледам часовника, яде

няма да ви казвам как изкарахме първата ни годишнина ... моят романтичен мъж не ми беше взел дори едно цвете, баща му звъня на два пъти Лично да ме поздрави, а аз точно тогава не можех да вдигна, мъжът ми се разсърди, че пренебрегвам неговите родители /все едно не могат просто да му кажат да ме поздрави/ ... и аз се разсърдих, вечерях череши в леглото, гушках си бебето и заспах Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 33

Обсъждате че бебетата трябва да ядат по 4-5 пъти - това за всички ли може да се кажа или само за изкуствено хранените, защото ние сме на кърма и си яде по 6-7 пъти (а пък нощното мисля че скоро няма да го спрем)

Не се притеснявай. На мен педиатърът ми пише в книжката-  6х кърма . Само дето ние ядем доста пъти и вечер също  Laughing Ако сте на поискване, детето може да яде колкото пъти иска, не е задължително да са определен брой.  Wink

Деси и аз знам , че кърмачето може и 10 дни да не ака. Не се притеснявай Simple Smile Хапни нещо дето ти действа на теб по разхлабващо и виж дали ще има ефект Wink

Шушонка, Къдричке и при нас е така Laughing Вечер или спи при мен или след храненето към 9-10 я оставям в леглото и като се събуди към 12-1 я взимам при мен. И после хич и не се сещам по колко пъти е яла, защото и давам цицата като се разбуди и заспивам Laughing Аз съм забелязала , че сутрин яде по повече пъти, а следобед яде по- рядко. Но и аз не ги броя, че като е неспокойна нещо най- бързо я успокоявам на гърда Simple Smile

Къдричке я мъжа бързо да се реваншира, че да не му се налага да се разправя с нас Hug

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 09:35 от JeniB

# 34
На поискване сме и ние - нямаме ден с ден еднакъв режим.Той яде може би по два пъти през ноща, но не спи при нас. Взимам го, храня го и пак в леглото. Аз обичам много да се ширя и ако спи при нас това значи че няма да мого до мръдна, при това и каката ще ревнува ако той е нас, защото тя милата само се моли вечер да спинка при нас и като и доставим това удоволствие е на небето от щастие.  Хаде че се събудихме

# 35
На поискване сме и ние - нямаме ден с ден еднакъв режим.Той яде може би по два пъти през ноща, но не спи при нас. Взимам го, храня го и пак в леглото. Аз обичам много да се ширя и ако спи при нас това значи че няма да мога до мръдна...

Е, това пък все едно аз съм го писала  Laughing

Минавам само за бърз запис и да благодаря за хубавата тема!

Cosmopolitan, стискам палци малката да понесе добре втория Пентаксим  Hug

Али също се надига и иска да е в полуседнало положение, но докато успее да седне сама ще минат месеци със сигурност.

Приятни разходки!

# 36
относно заглавието- нас ще ни огрее, вече си направихме резервациите  Laughing Laughing!
иначе нощните кърмения ги намалихме до две, но сутрин си наваксва здраво. напоследък обаче става все по-буен по време на кърмене- само се озърта, ослушва се да не изпусне нещо случайно, ту се дърпа и мрънка, после пак захапва и така докато ми писне и после се кърмим за дохранване, ако се "обади".
Янес вече седи в скута и се радва много, че е наравно с големите  Mr. Green. като му хвана ръцете се набира и се вдига сам до седнало положение, но не може още да седи сам.
ние също ще се разхождаме днес. приятни разходки и на вас!   bouquet

# 37
  • София
Янес вече седи в скута и се радва много, че е наравно с големите  Mr. Green. като му хвана ръцете се набира и се вдига сам до седнало положение, но не може още да седи сам.

И Еми така.  Постоянно се надига да седне- голяма жилка е.

# 38
  • София
  Здравейте и от мен , аз днес мисля да отида с племенника и Ивайла на вилата да поседим малко. Надявам се да и се отрази добре ! И бебка ака повечето пъти през ден , но не се притеснявам.
Аз мисля че няма да ходя на море, защото ще слагаме изолация и ще правим парапети на стълбите , защото няма........ и мисля че няма да смогнем с паричките !!! Вие ще се цопнете и за нас  Laughing 
Да ви кажа аз от месец я храня по 5 пъти на ден по 150 гр. , а от 2 дни сме по 180 гр.

# 39
Lori - Еми е много сладка на автара ти , да и имам опашките  Heart Eyes Слънчице

# 40
  • София, Борово
Добро утро от нас! Благодарности за темата и Радост, още веднъж благодарности за колажа!
На Виктор любимата песничка му е за Жаба жабурана Laughing
Ането, и аз доста често виждам там в южния парк да се пекат баби и дядовци и точно както ги описва Веси - с навити шорти, като прашки. Някои са йоги и правят упражнения.
За кенгуруто - от 4 месец, ако си държи главата.
Благодарности на всички, които ми отговориха за обръщането   bouquet
Честити месечинки на всички дечица и да са живи и здрави!
За втория пентаксим - Виктор го ппнесе по-добре от първия.

# 41
  • София...........
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ! baloni

Приятен и слънчев ден на всички !

# 42
Здравейте и от нас Hug
Много свежа жабешка темичка,а и колажа ни е супер.Браво момичета newsm68
Относно заглавието,да нас ще ни огрее.Тръгваме другата седмица  за БГ, след около 10 дена в Ся,заминаваме за Бс.newsm44
Моята кокона по принцип яде 6 пъти,но по някога са 5,а друг път 4.Както дойде,ние сме на поискване.Иначе за последно яде в 23ч. и после в 5ч,което е много добре за мама newsm53
Крис също много иска да стои седнала,но аз избягвам да я държа.Много е щастлива когато може да вижда света от по-високо,но и е рано още.
Приятен ден на всички Heart Eyes

# 43
  • София
Добро утро! Heart Eyes

Честита 4-та месечинка на Мария на мама Илияна!
 Честита 3-та месечинка на Никола на мама Radost_ina ,Галя мама Iva-1977,Габриела на  мама Надежда, Ани на мама Дима 78 ,Емилия-на мама ralid
Hug

ЗА яденето - ние от 5.06 сме на 5 хранения по 150,доста зор полагам ,за да не яде през нощта.Но ми се вижда малко като яденете това.Та той на 2 месеца ядеше 7 пъти по 120,а сега почти на 4 яде с 90 мл. по-малко. ShockedТака ни е казала периатърката,а според мен дребното не се наяжда и май ще я ужеличавам на своя глава.
 За кенгуруто - ние не сме си купували,но ми дадоха едно-то обаче не може да се носи с детето напред,а на него така към мен не му е много интересно.Обаче не мисля да купувам друго,защото в жегите и на двамата няма да ни е добре с него,а после пък ще стане прекалено тежък.
 За сядането - и ние се надигаме постоянно и просто не може да седи полулегнал,започва рев и сърдене -това ако го държа.Ако е на легло или в количката,си лежи без проблем.

И ние ще излизаме-времето е страхотно,то и да е лошо пак не пропускаме стига да не вали цял ден де.
 Приятни разходки на всички!  bouquet

# 44
  • София
Lori - Еми е много сладка на автара ти , да и имам опашките  Heart Eyes Слънчице

Мерси, Цвети  Heart Eyes Може да уредим някоя срещичка на Еми и Кокича  Wink  Браво, че действа метода с издържането и при вас- ама интелигентни деца си имамеее  Mr. Green

На мен нещо не ми се излиза..имам чувството, че с тия 10 кила отгоре жегите не ми понасят особенно добре...Но Еми е на разходка на терасата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт