Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на червения конец, който бременните жени носят?
Какво е значението на имената за характера на човека?
Какво е значението на мартениците и защо са в бяло и червено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на червения конец, който бременните жени носят?
Червеният конец, носен от бременни жени, има символично значение за предпазване от уроки. Това е традиционен обичай, който се свързва с вярването, че конците предпазват както майката, така и нероденото дете от зли сили и негативни влияния. В някои култури се смята също така, че той носи късмет и защита.
-
Какво е значението на имената за характера на човека?
-
Какво е значението на мартениците и защо са в бяло и червено?
-
Какво е значението на феталната морфология и как се извършва?
-
Какво означава БХС и кога се препоръчва да се извърши?
Освен ако не си визирала друг смисъл на "мъжка мама", т.е. смела ?
Просто визирах пишката,която днес видях на 4D-то...мога да се пробвам и снимка да кача ако не вярвате?
Дори я имам снимата отдолу и от страни! В интерес на точноста по календар утре влизам в 13 седмица,но бебето върви с една седмица напред т.е. ехографската му възраст е почти 14 г.с. Никак не е невъзмжно да се види с добра техника и опитно око!

Сладурско.

Нашият тати много иска мъж, ама да видим...
Аз харесвам Дея, Ния, Магдалена, Катина. За момченце - Йоан, Борис, Никола. Мъжът ми се казва Десислав и трябва добре да се помисли, за да стои добре името с -ов накрая.
. За момче ми харесва много Никола, Александър и Георги, макар че за Александър и Георги имам резерви към кратките имена, Сашко или Гошо
Моля, ако някоя от мамите с втора бременност го е поемала или е запозната, да ме посъветва дали да го започвам, че все още се чудя.

Успях някак си да я закопчая и с риск да се задуша отидох да обикалям по магазините за нова.Срещаме се с мъжа ми и той
-от къде извади този корем
В интерес на истината,с тази рокля изглеждах в 5-6 месец и всички магазинерки като ме гледаха ми даваха все големи номера 
ние сме готови и за момиче и за момче, но сме решили, че това ще го оставим като елемент на изненада на края. Нали всичко разказваме на приателите и роднините, та нека остане и нещо, за което да не знаят от сега