Ноемврийчета 2005 - 16 тема

• 18 161
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Доминика, да кажеш какви са резултатите...
Никики, много благодаря, оправи ми деня.
Ето я схемата за ваксините, това са държавните и минимума, който се изисква за градина, ако няма бележка от педиатър, че по някаква причина на детето не може да бъде поставяна ваксина (алергия напр)
http://www.paragraf22.com/pravo/naredbi/23817.html# таблицата е на Приложение 1

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 10:35 от Елспет

# 151
  • София
Доминика, да кажеш какви са резултатите...
Никики, много благодаря, оправи ми деня.
Ето я схемата за ваксините, това са държавните и минимума, който се изисква за градина, ако няма бележка от педиатър, че по някаква причина на детето не може да бъде поставяна ваксина (алергия напр)
http://www.paragraf22.com/pravo/naredbi/23817.html# таблицата е на Приложение 1

Това заради капките ли го пусна....от миналата година махнаха живото полио и вече на инжекция. Нашите последни 2 приема така бяха. Wink

Никики- чудесна снимка...и аз се резмечтах за море....

# 152
  • София
Абсолютно си права, има допълнение към наредбата, което е в сила от 1 Януари 2008 за безклетъчната полиомиелитна ваксина.

# 153
Благодаря ви мнооого за милите думички и много се радвам, че ви хареса и роклята  Hug  Heart Eyes

Майче, страшен комплимент  Mr. Green  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 13:12 от *MILADY*

# 154
Милейди, роклята ти е разкошна!!! Едновременно шикозна и секси  Crazy А принцеса Ния е като малка фея от приказките! Страхотни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
видях, видях  Peace
доминика, недей тъй да се шашкаш .  Ами ако си сама и няма кой да те успокои и теб, не можеш да си позволиш истерия...  WinkДеян например си вдига такава температура като стой та гледай. Хексалгин, вана или оцетени чаршафи - за мен това е...

# 156
е убавото си е убаво, начи...
сигурна ли си, че искаш да се омъжиш  Mr. Green
можеш бая мъже да влачиш в краката си  Heart Eyes

доминика - така е. тита е права. аз капя хексалгин и кисна в хладна вана. това с оцета много ми мирише. а като и не съм и сигурна в ефекта, то по-добре да си спестя вонята  Mr. Green

камен е спокоен. ревал бил. и петра с него от солидарност, но като отидох да ги взема тъкмо беше заспал. щом е задрямал, значи не е супер нещастен. а сега пък си изплюска манджата и пак си ме влачи по обичайному из къщи. доволна съм от първия ден. все така очаквам след ден-два да е по-драматично, но към момента съм супер доволна  Peace
а, още нещо - намерих случайно аутлета на пепе джинс. имаше обувки х 40 кинта  Shocked утре ще поогледам, че днес нали уж бързах да вема камен от яслата  Laughing

# 157
На мен явно от жегата ми се е стопил вече мозъкът, че невидях никъде рокля, а мнооого искам  Sad.

За свалянето на Т и аз ползвам хексалгин и компреси с оцет - вонят, но и ефект има.

микки - бързо оздравяване, за съжаление преди около месец и аз видях 40,2% и знам какъв ужас е Cry

# 158
Охх, изследванията са готови.

Следобед сме при педито, че сега не приема.
Някой ще ми преведе ли какво точно означава резултата от изследването (сори за тъпия въпрос, ама не съм сигурна какво точно искат да кажат  Embarassed ) Та значи: ГЪРЛЕН СЕКРЕТ ИЗОЛИРАХА СЕ КОАГУЛАЗА НЕГАТИВНИ СТАФИЛОКОКИ /CNS / МЕТИЦИЛИН ЧУВСТВИТЕЛЕН ЩАМ /MSS/ Това, че са негативни стафилококите значи ли , че не са опасни или каквото и да е наличие на стафилококи си е опасно?

# 159
  • София
...КОАГУЛАЗА НЕГАТИВНИ СТАФИЛОКОКИ /CNS / МЕТИЦИЛИН ЧУВСТВИТЕЛЕН ЩАМ /MSS/ ...
Това са вид Стафилококи, не, не значи че не са опасни, това са просто друг вид бактерии. те са казали, кой точно вид, за д а се вземе специфичен антибиотик, а не широкоспектърен, каквито обикновено изписват.

# 160
  • Карлово
На мен явно от жегата ми се е стопил вече мозъкът, че невидях никъде рокля, а мнооого искам  Sad.
А значи не съм сама Grinning Милейди, къде точно я показа тази рокля? Искааааам!

Доминика, аз по-принцип пазя самообладание. И за втори път Мартина ми вдига такава Т, първия път беше на 1г и 1м, точно на Никулден. Тогава успях да я сваля с мокри чаршафи и до болница не стигнахме. Говоря в единствено число, защото мъжът ми се панира много и в кризисни ситуации, свързани с децата аз действам. Сега също пробвах сама, но в едни момент Марти каза, че я боли главата, а не знам как стоят нещата с менингитите и др.п., после и повърна и затова се изстреляхме в бърза помощ. Иначе Т я свалихме с Хексалгин, което било течен аналгин. Но като отмина екшъна, така си поревах хубаво...
Благодаря ви за съпричастността! Мартина е добре, днес бяхме на контролен, няма налепи.
Ето и малко снимки от нас
http://good-times.webshots.com/photo/2603197210084655174EqHPEz

# 161
Милейди, и аз искам да видя снимките!!  Hug
Dominika, кажи какво е станало при лекарката с изследванията.
микки, страхотна е Мартина!

# 162
пък Деян си пукна главата, падна назад от клатушка. Залепиха го в спешното тук.

# 163
пък Деян си пукна главата, падна назад от клатушка. Залепиха го в спешното тук.
Уффф, много неприятно! Дано му мине бързо! Praynig Тити ти как си? Доста е стресиращо според мен!!! Peace
микки не ми се отваря нещо линка, дава ми проблем, ще пробвам пак!

Спомням си преди време, някой се оплакваше от обривчета по детето си, имаше и публикувани снимки, но не си спомням кой?! Embarassed newsm78  Та..да попитам появявали ли са ви се пак? Confused Peace

# 164
тити - може пък това да доведе до поумняване или поне да отпуши някакви неподозирани творчески импулси  Mr. Green уплаши ли се? имам предвид, той уплаши ли се? ти явно не си - щом не си родила още  Mr. Green

вече втори ден карам джипката из центрото. оставяме децата и после се прибирам сама или пък прибирам камбата по обяд. е, той е ситуиран на предната седалка, но така ми е по-спокойно. освен няколко невзрачни грешки - като да забравя левия мигач след престровае, да пусна фаровете за мъгла и други такива, всичко друго си беше ок  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт