Ноемврийчета 2005 - 16 тема

• 18 144
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
\че какво Деян, добре си е Simple Smile

# 211
  • Карлово
Никики, на Марти обривите тогава категорично бяха от насекоми. Не помня дали писах, но я водихме в Инфекциозна клиника в Пловдив, оттам на алерголог и кожен и всички бяха единодушни. Дори аз предполагам, че е от пясъчниците, т.е. от гадинките в тях. От тогава сме все с репелент, някакъв италиански ми препоръчаха в аптеката, засега и от комар пъпка няма.

е толкова пяна не бях виждала/чистила до сега!!! hahaha Joy
малко на твой гръб, но си представих картинката и ... Joy Joy Joy

И не, не са ми будни децата по това време. Прибрахме се преди малко от гости. С децата. Ангел прилежно изкъпан и приспан там, Марти категорично отказа, защото имаше какичка, с която си играха. Социалният ни живот започна да се възвръща малко по малко, добре че сме си малко "луди" и двамата с мъжа ми. Mr. Green

# 212
Олагрита, добре завърнала се! Радвам се, че се чувстваш добре!  Hug Севима ще си стане едно полиглотче, което е чудесно.
nikiki, Юлиана е с пентаксим!  Peace
микки, чудесно, е че се забавлявате вечерите и с децата, пожелавам това да започне да се случва и без тях, че си има нужда от тотално разпускане! Wink

Ние днес дооправяме багажа и утре тръгваме, попрекалих с чифтовете бански на Юлиана, но са все сладурски и се изкуших, а в крайна сметка сигурно
ще е предимно голичка. Simple Smile Дано всичко мине гладко, че ще й е за пръв път извън БГ, но пък то не е и толкова далеч. Хубав уикенд на всички!  Hug

# 213
Алекс също е с Пентаксим. Четох ,обаче, във форума ,че има съмнения относно нейната ефективност.
7 валентната ваксина на същия институт  е дала проблем ,поради което са я изтеглили от пазара.Да се надяваме ,че Пентаксим е разработена по друг начин.От друга страна,доколко е ефективна , ще стане ясно след години.Иначе Алекс я понесе леко- нямаше странични реакции ,убождането е едно ,вместо пет,освен това е  предназначена не само за нашия пазар ,така че може би всичко е на ред с тази ваксина.Най -неприятното е ,че няма как "да владеем положението " във всеки момент.
nikiki -ако търсиш съвет ,"Пентаксим" е за предпочитане.

олгарита - не знаех ,че чакаш бебче.Лека бременност bouquet   

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 12:33 от Desi_slava

# 214
Аха.... благодаря ви за отговорите, ще ги споделя със сестра ми и вече тя си преценява...  bouquet
 Приятен и слънчев ден на всички! Peace

# 215
при нас насред последните приготовления за заминаване утре, кейти вдигна температура  Confused и сега съм в шах. до довечера трябва да потвърдя резервацията или да я отменя за друга дата. кофтито е, че е платена на 100%.
не ми е боледувала от септември и сега точно преди морето. единственото, което ме успокоява е,че поне не сме тръгнали още.

# 216
при нас насред последните приготовления за заминаване утре, кейти вдигна температура  Confused и сега съм в шах. до довечера трябва да потвърдя резервацията или да я отменя за друга дата. кофтито е, че е платена на 100%.
не ми е боледувала от септември и сега точно преди морето. единственото, което ме успокоява е,че поне не сме тръгнали още.
Юки, какво мислиш, че й има ?? Дано да й мине, да не е някой грип!!   Praynig Къде ще ходите на моренце? Hug
Аз съм много издухана вече...отдавна не съм ходила по рожденни дни и сега в неделя и понеделник имам две участия, от тук всичко на ново - мисля игри, търся костюми, а нон стоп съм с малката, че баща й го е фанала липсата  #Crazy....но пък ще е много весело , то само като се замисля, че в понеделник ще вляза в образа на спайдермен, а утре ще съм прасчо от Мечо пух и ми става едно весело на душата!!!!! Joy Joy Joy

# 217
Синьо безвремие, как е Кейти? Ако е само температурата - лично ние бихме отишли до морето при 100% резервация. Ако пък там дететето се влоши - хващаме багажа и обратно вкъщи, но мисля, че бихме рискували  Rolling Eyes Embarassed

никики, какво точно работиш? Актриса ли си, какви са тези участия с костюми  Grinning Заинтригува ме много  Blush

олгарита, добре завърнали се  Hug

# 218
доминика, на нас ни е твърде далеч морето от тук, за да тръгнем с детето. а и още не знам какво й е. цял ден има температура, сега също и то над 39. редувам разните му там нурофени, хексалгини и т.н. предстои ни безсънна нощ. утре сутрин сме на лекар, да видим какво е.
отложихме резервацията за петък. добре че се оказаха разбрани в хотела.
никики, към обзор се бяхме запътили.

# 219
Юка, с искрена надежда да не е нещо сериозно, да те питам: мислиш ли, че може да е чиста превъзбуда? Кейти е впечатлителна, обменяте много информация, може би така реагира на предстоящото пътуване-приключение?
Имам и съседче, което се разболява задължително преди всяко пътуване - море, планина, няма значение. И проваля пътуването.
На Деян нарочно не му казвам като тръгваме надалеч. Помня и безпричинните 40 градуса три вечери подред в Мармарис.

# 220
Юка Все пак лека вечер, дано на сутринта да й е отминало на сладинката! Heart Eyes
Dominika Аниматор съм, преди работих всеки ден, като аниматор и декоратор, но откак се влошиха нещата с Крис, просто не смея.. сега ходя от време на време по някой рожден ден да направя! Grinning По принцип целта ми е кукловодството, но забременях, малко преди изпита в София !Късметът ми бил такъв! Laughing Wink Надявам се, че след време все ще успея да стигна до там!  Peace

# 221
нощта беше безсънна с Т 38-39 градуса. нищо не й повлия, за да я смъкна. днес още  е с 37. докторката каза, че освен Т друго не виждала. така че оставаме на изчакване. ако 3 дни е с Т, минаваме на други лекарства, предполагам антибиотик.
тити, ти ме накара сериозно да се замисля  Thinking защото наистина други симптоми няма. а и ние два дни поред я влачим из моловете да пазаруваме за морето, та може и да се е превъзбудила.
между другото, аз съм така. щом трябва да се ходи някъде или предстои  някое голямо събитие и се тръшвам болна  Confused
а в бургас ни чакаха сума ти приятелки. вчера изкупих един детски магазин с играчки  Crazy най ме е яд за провалената среща.

# 222
и аз понапазарувах в еспри. петра се лепна за един зимен шал и се наложи да вземем и него. вече 2ри час стои омотана с дебело шарено нещо около врата си. за сметка на това, обаче, категорично отказа да мери каквото и да е в премама, а миналата седмица се влюбих в един шлифер и реших, че няма смисъл да чакам до намаления, защото размерът за 3-годишни /1 брой/ щеше да се изчерпи. е кажете, как е възможно да струва 88 кинта. платих с възмущение/. взех го без проба. предвид цената, искрено се надявам да го носи поне и другата пролет.
а, още нещо, което днес ме възмути - в бенетон видях същата, ама същата рокличка, каквато купих от ла редут преди 2 месеца  Shocked

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 18:03 от majceto

# 223
  • Измир
Юка, до петък Има време. Дано да се размИнете с антИбИотИка  Praynig

Сисии лек път, а банскИте Ще влязат в употреба Wink.

СевИма от утре тръгва на ДГ! ОЩе от сега мИ е мъчно. Не знам как Ще я оставя там  Sad
Откакто се е родИла не сме се разделялИ за повече от час. И на двете Ще нИ е трудно.
Дано само да не се разплача пред нея.

# 224
Привет и успешна и слънчева седмица на всички!

От бански наистина няма нужда при нас, въпреки че ни отива вижте тук и тук - така беше само първите 5 мин.Ходихме на плаж в неделя и вече имаме злополука - Ники падна във водата. Бяха с баща си навътре в морето - тя на надуваемия дюшек въртя се въртя се и тупна. Доста се уплаши, но всичко се размина благополучно. Все пак е морско чадо и крайно време беше да глътне малко солена вода Mr. Green. От септември съм я записала на плуване, така че вече с гордост обяснява как е плувала в морето Grinning.
От няколко дена Ники плаче и казва, че я боли дупето. Гледам - нищо видимо. Вчера я помолих да уточни къде точно я боли и тя ми казва, че имала дупка на дупето и всъщност за това плаче #Crazy. Обясних и че всички имаме, а баща и допълни, че някои имат по две Laughing
Юка дано не е нещо опасно, но сега е сезона на летните вируси. стискам палци да отшуми бързо.
olgarita - честито и от мен. Мисли, че там ще срещне приятелчета, т.е търси положителното за да ви е по-лесно и на двете. Дано в градината се постараят за по-бързо адаптиране. Peace

wa_wa - в сутрешният блок на БТВ, говориха точно за кривогледство при децата, оказа се че се корегира с рутинна операция, която е почти не се усеща от детето. няма намеса във самото око, а върху мускулите около него. лечението трябва да стане от 2,3 до 7 год. възраст, за да може да се тръгне на училище с "право зрение".

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 14:30 от Sissa

Общи условия

Активация на акаунт