калкулатора???

• 7 658
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Абсолютно верен.

# 76
Сигурно има 2-3 дни разлика, защото не взима предвид периода на цикъла. Този отчита стандартно 28 дни, пък ако е 30 или пък по-малко, се получава малка разлика. 

# 77
  • някъде в България
Сигурно има 2-3 дни разлика, защото не взима предвид периода на цикъла. Този отчита стандартно 28 дни, пък ако е 30 или пък по-малко, се получава малка разлика. 
  Peace Напълно съм съгласна.

# 78
Не, не е верен за нито едно от трите ми деца....  Naughty
Гледам, че сега е модерно да се почесвате, и за да не изоставам в модните тенденции, ще взема да се почеша и аз...
  newsm78
 hahaha

П.С. И щом е зададен въпрос "Вярно ли е еди какво си ?", би трябвало да има отговор "Не, не е вярно"....

# 79
Не, не е верен за нито едно от трите ми деца....  Naughty
Гледам, че сега е модерно да се почесвате, и за да не изоставам в модните тенденции, ще взема да се почеша и аз...
  newsm78
 hahaha

П.С. И щом е зададен въпрос "Вярно ли е еди какво си ?", би трябвало да има отговор "Не, не е вярно"....

Ама хич ли не е верен при теб /да се почеша и аз/ newsm78.? Ако ти дава 2-3 дни разлика можеш да кажеш, че е верен Peace.

# 80
Не, не е верен за нито едно от трите ми деца.... 

Ама хич ли не е верен при теб /да се почеша и аз/ newsm78.? Ако ти дава 2-3 дни разлика можеш да кажеш, че е верен Peace.
Тц, грам не е верен...
Най - близката дата е 9 дни преди това, което не го прави верен...
То така и баба може да познава... 
Mr. Green

# 81
Ами както е писала по-нагоре GALL78 зависи от продължителността на МЦ. Ако при теб е по-дълъг, напълно е възможно да ти дава такава разлика. Или пък си пренасяла и трите пъти newsm78. Или пък си раждала преждевременно newsm78. Или пък нещо друго newsm78 Laughing. Стана малко като виц Peace.

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 23:03 от polin_a

# 82
Ами както е писала по-нагоре GALL78 зависи от продължителността на МЦ. Ако при теб е по-дълъг, напълно е възможно да ти дава такава разлика. Или пък си пренасяла и трите пъти. Или пък си раждала преждевременно. Или пък нещо друго Laughing. Стана малко като виц Peace.
Хахаха...
 Joy Joy Joy
Поли, ти позна обаче...  Peace
Първо, че имам доста дълъг цикъл, второ, че единият път родих в края на 8-я месец (ама той и термина не ми позна, така че...) и трето разсмя ме...
  hahaha

П.С. Много те моля, почеши се, че ще развалим хубавата серия...  Joy

П.С. 2  Честно казано, много съм доволна, че го има Форума...
Иначе щях да откача сама по цял ден, затворена вкъщи и с мрачни мисли в главата.... Sad
Благодаря ти, че си се сетила за мен и моите проблеми...
  Hug

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 23:11 от Джуличка

# 83
Коригирах си предния пост Laughing. Радвам се, че те разсмях насред всичките ти грижи Hug.

Общи условия

Активация на акаунт