Рецепти и процедури за билколечение на всякакви болести!

• 650 253
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте,
при ниски нива на желязо и хемоглобин ка да си приготвям чай от коприва /имам сушени връхчета брани от мен/. Какво количество в колко вода и колко време да държа, че намерих доста различни рецепти, при някои се прави запарка 5 мин, на други 30.
И какво мога да пия при задържане на вода? Коремът и бедрата са ми станали меки и с целулит. Започнах да спортувам, ще направя една серия антицелулитни масажи, намалих храната, но ми се иска да си помогна и с някакви билки.
Благодаря

# 901
  • София близо до Витоша
За ангина какво ще предложите/от днес съм с ангина/ Cry

# 902
Ниските нива на желязо и хемоглобин може да са признак на сериозен дисбаланс в организма. Въпросът не е в това какво приемате а дали го усвоявате.  Обикновено проблемите са в червата и в масовия случай става въпрос за бактерии. Ако имате възможност за домашна трушийка, кисело мляко , домашно винзе и чесън са най подходящи. И тОва не е шега, пРОсто трябва да си оправите стомашната флора. Ако нямате възможност то пробвайте с пробиотици - био култ , jarrow, culturelle . Взимайте и витамин б12 на спрей , впръсква се директно в устата като се усвоява чрез лигавицата.

# 903

Червено цвекло- настъргваш  и заливаш с една лъжица ябълков оцет. След около 30 минути изстискваш и изцеждаш сока и пиеш по една супена лъжица на всеки час. Би трябвало за 1 ден да те оправи  Peace
Друг вариант е да си намериш настойка от джинджифил и анасон. Действа супер срещу ангина. Капеш капки на бучка захар и смучеш. Тази настойка я ползвам и за проблеми със стомаха и действа супер. Peace

# 904
  • в огледалото на живота
Компрес с извара  Peace

# 905
  • София близо до Витоша
Компрес с извара  Peace

благодаря ви! сега съм с компрес от извара, дано бързо облекчи.

# 906

Червено цвекло- настъргваш  и заливаш с една лъжица ябълков оцет. След около 30 минути изстискваш и изцеждаш сока и пиеш по една супена лъжица на всеки час. Би трябвало за 1 ден да те оправи  Peace
Друг вариант е да си намериш настойка от джинджифил и анасон. Действа супер срещу ангина. Капеш капки на бучка захар и смучеш. Тази настойка я ползвам и за проблеми със стомаха и действа супер. Peace

Katnis, би ли споделила за настойката от джинджифил и анасон - как точно я използваш при проблеми със стомаха? Аз също имам проблеми със стомаха и постоянно съм на лекарства. Настойката готова ли я купуваш или сама я приготвяш?

# 907

Katnis, би ли споделила за настойката от джинджифил и анасон - как точно я използваш при проблеми със стомаха? Аз също имам проблеми със стомаха и постоянно съм на лекарства. Настойката готова ли я купуваш или сама я приготвяш?

Купувам я готова, има я по билкови аптеки или био- магазини. Има упътване как да се ползва. Може да се ползва за болки в гърлото или стомашни проблеми. Заради джинджифила обаче лекичко разстройва. Зависи какви са проблемите със стомаха  Peace

# 908
Благодаря, Katnis bouquet
Аз пък точно такъв проблем ( разстройство Blush - нямам, точно обратното е при мен.)Но иначе съм с нарушено храносмилане, ГЕРБ, имам и малка херния на стомаха, която лекарите казаха, че не е за операция. Поне на този етап. Най-много ме измъчва подуването в горната част на стомаха, придружено с гадене и като цяло с общо неразположение, много е неприятно Mr. Green

# 909
Мисля, че ще ти повлияе добре. И аз имах подобни проблеми със стомаха, плюс 1- 2 други неща и се чувствам добре, като я пия  Peace

# 910
Здравейте. Много ми е лошо на стомаха от два дена. Гади ми се. С какво мога да си помогна? Някакъв чай?

# 911
Пробвай с чай от джоджен Peace

# 912
Ще стане ли със сушен, че няма от къде да взема пресен джоджен?

# 913
За стомаха жълт кантарион.

# 914
Ще стане ли със сушен, че няма от къде да взема пресен джоджен?
ДА Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт