МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 476
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден!

Боби, много се радвам, че сте си изкарали страхотно почивката и на Гого му е било приятно! Дано бързо да пребори болестта, та да можете да заминете спокойно, а не със свити сърца!  Praynig
За въпросните майки не знам какво да кажа... Просто не знам! Явно нямам достатъчно речников запас за такива същества!
Днес на детската площадка имаше една такава особа - детенцето още нямаше годинка - опитва се да прохожда и тя го тика при другите деца с цвърчащи сополи от носа. То не може милото да диша от сополи - на балони му излизат, ама на нея не й прави впечатление!  #Crazy Shocked

Ние пък вчера имахме поредното "весело" преживяване....
Както чакахме таткото на спирката да се прибере от работа, седейки на пейката, Никола взе възторжено да вика, че идва трамвая с рекламата на Мтел... Размаха ръцете като вятърна мелница от див възторг- както само той си може и изведнъж го видях в полет към земята. Успя да се подпре на ръце, но пейката беше твърде висока и главата му беше набрала инерция, та не можа да я спе и си разби носа!
Та вместо на разходка с баща си да гледа фонтаните, ходихме на "разходка" в ИСУЛ в спешно отделение....
Пък там - само като приближихме входа и като ревнааааа - "нееее, не иска езичето, не иска езичето". Та до тук ми бяха илюзиите, че ще забрави някога случката с рязането на ципата!  Tired

Пастичка, дано Ема започне да се приспособява към обстановката и да се забавлява с дечицата там! Милата душица, хич не й е лесно сигурно....
Ани, пиши как е Ивко? Вдига ли още Т?

Днес дано нямаме подобни инциденти, че вече луда ме направи това мое бясно дете....

Хайде, лек и усмихнат ден ви желая!  Hug

# 106
  • София
За имунитета, аз пак да си кажа, че както си е по предписание, давам на Велизар Есберитокс - на капки (не постоянно разбира се, спазвам паузите).
Той е на билкова основа, съдържа ехинацея в големи пропорции.
Това е може би единственото хубаво нещо, което съм видяла от нашата педка, от септември 2007 не ми е боледувал изобщо.
Ето и линк към тема с отзиви за него, който се интересува:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233892.msg5318148

Пиле, аз като един виден спец и колега по дълги връзки - да не кажа "пенсионерка"... Mr. Green, да не забравя: Честита дъъълга годишнина, още 10 пъти по толкова любов и щастие! bouquet Много се радвам, че сте си изкарали толкова добре на моренцето, да нацелуваш чаровника и да покажеш колко сте почернели!  Hug

Танче, голям палавник този Ники... Не те оставя да скучаеш. Целувки и на него и дано този път да забрави премеждието, юначето.  Heart Eyes

# 107
Здравейте!
Ние днес се завърнахме от Равда и още не мога да си сложа в ред багажа. Тези дни ще изчета и ще пиша и аз по обсъжданите теми.
Ето една снимка, за да не ни забравите

Утре, още.

# 108
  • Велико Търново
Добро утро и от кака ви Сиса Mr. GreenДа ви турна по едно кафе и да отивам да доизчета предната страница Heart Eyes

Ани,надявам се Ивко вече да е здрав Naughty

Боби,честита ви годишнина!Дълги години любов и уважение!
Приятно изкарване в Париж Hug

Туй от мен,че селда малко тръгвам за 12 часов работен ден,а завиждайте ми Crazy/шега е естествено,няма нищо за завиждане/

Пожелавам  на всички хубав ден! Hug

# 109
Сисеее, къв тоя работен ден!?  Shocked Тука си те знаем че си най-ранобудната булка, ама май и за най-работна ще те номинираме в края на годината!

Аз да ви се похваля: Първо Ивко е като чисто нов и следа от болест няма, ни сопол ,ни температура. Всичко беше само за един ден. Сигурно е прегрял на плажа и не му понесе пиенето на вода от басейна.  Sick Второ имам си вече апараааааат. Уж бях с идеята да вземем същия, но като взеха да ми предлагат реших че това Канонче е по добро от Сонито. Ето го: http://www.imaging-resource.com/PRODS/A650IS/A650ISA.HTM http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09030137

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 09:50 от А н и

# 110
Добър ден!

Ани, честит ти фотоапарат! Да имаш мнооого поводи за прекрасни снимки и да ги правиш с голям кеф!
Още един пост след моя и ще чакаме нов от теб...  Wink, пък на всеки пети пост по един мой.  hahaha
Гичо, добре завърнали се от почивка. С нетърпение очаквам разкази и картинки.

Какво се пъна и аз да пиша като няма какво да ви напиша.... newsm78

Лек и усмихнат ден с повечко приятни емоции, които да споделяте със скучаещите като мен майки....

# 111
  • София
Първо да кажа-не е скарлатина,излезе спешният резултат от секрета-много се успокоих,защото и аз знам,че не е много лека болест.
Днес няма и t и е много по-добре,благодаря ви за съчувствието;вече никога няма да ви жаля и ще си се оплаквам веднага,защото всеки път щом го направя,нещата се оправят бързо,а ако реша да не ви товаря и да не досаждам-стават едни.... Hug
Ани,много се радвам,че при вас не е сериозно и вече няма проблеми.
Олче,благодаря,и на вас честито на патерица(прочетох,че и вие тия дни сте празнували ветеранска годишнина-да сте живи и здрави,да се умножите и да се обичате при всякакви условия още много години.
Танче,вие сте шампиони,какво му правиха на нослето,добре ли е?
Сиске,какви са тия 12 часа?Ще те уморят и кой ще ни черпи биричка и пури Grinning
Пастичка,дано детето е преминало най-трудната част;и аз се притеснявам много за Гоги наесен,както не се отделя от мен..

Ето малко снимки от морето-беше прекрасно топло,хубава чиста вода,имаше пързалки,люлки,атракциони,алпинеуми,чуднички кръчменца,които смело посещавахме докато детето (и баба,която го пазеше) спеше.До нас се настаниха с една красавица на 2 и 4 месеца,с която ходехме и на плаж,та беше супер,след 4 дневно копане на дупки и правене на рачета и т.н. мирясах.Та само мога да се хваля-детето (под заплаха,че няма море и пясък)изпълняваше всичко,даже почти винаги се държеше прекрасно и в ресторантите,та мама и тати не останаха без биричка,ракийка и др.С една дума-идилия,не съм очаквала.
Оставям и на ГИчо да разказва,ние открихме сезона,сега чакаме снимки и разкази от следващите отпускари

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259400

# 112
  • София
Боби, завиждам ти за моренцето, добре, че другата седмица и ние пътуваме. Иначе и Евка днес е с висока температура, сутринта е вдигнала до 39.7. Явно е някакво лятно вирусче. Въпреки, че тя освен температура друго няма-нито сополи, нито кашлица.
Ани, честито фотоапаратче, със сигурност Канончето е по-добро.

# 113
То аз така и така изписах темата, да взема пак да се разпиша.
Пиле, радвам се че диагнозата не е скарлатина, и следващия път пак да ни се оплачеш едно хубаво, пък дано да е на хубаво. Като ти чета веселия пост и гледам снимките, виждам че сте си изкарали чудно на почивката. А нъжа ти страшно ми прилича на един мой бивш съученик. Хайде Гичо ти си - давай снимки от вашата почивка.
Дано сладката Евка да свали бързо температурата и да се приключи само с това. Явно наистина някакво лятно вирусче обикаля наоколо!
Танче,как да няма какво да пишеш, казвай как е рекламния агент!

# 114
Сега и аз да си кажа за моренцето.
Еми, то и с дете си било добре на море. Че е грижа, спор няма а и ние си нямахме баба, но пък тя беше много добра, пу-пу. Бяхме на Равда, едно типична семейно място за море. Квартирата ни беше супер  а и се паднахме с две семейства от Пловдив, много хубави хора. С една мацка на 1г. и една на 3г. На плажа Маги ми беше толкова послушна, че чак ми ставаше чудно newsm78 Само дето не искаше да се къпе и си играехме под чедъра, че мама не я влече много пърженето. Та добре си паснахме двете Laughing, то бяха едни замъци, едни торти за чудо и приказ. Тен нямаме и тримата, че аз не се пекох, а те с татито се мажеха с фактор 40. Вечер изкарваше до 24ч. по кръчмите с нас, при все че тук ми заспива в 21ч. и ставаше към 8.30, та за плаж отделяхме по 2часа.
Намериха ми работа, та снимки довечера.

# 115
Здравейте майчета Simple Smile
И аз няма с какво да се похваля,но да кажа,че сме живи и здрави,беснееме и аз и детенце,лудееме-осбено детенце.... Laughing
Всички болнички да оздравяват,че нещо много температури и вируси сте хванали-прегръдки на Евка,Ивко,Гого,на контузения Никола Hug
Много ви се радвам на разказите за почивчица и благодаря на Ръш,Пилето и Ани за морските снимки(ние още си мечтаем).
Успех на Сиска в работата!
Анна,приятна ви почивка на вас!
Гичо,чакаме си снимките Simple Smile
Ани,честит ти апарат!
Целувки Heart Eyes

# 116
  • София
Да се намърдам и аз, измежду открилите сезона... motor sun sun  sport027  grinning039
Днес избягах от работа  Embarassed, за да си го видя, но не го заварих буден и сега го чакам да видя дали ще ме познае  hahaha като отвори очи...  Shocked
И междувременно качвам снимки, дело на бабата.  Wink
Пиле, много сте готини, страхотни снимки, Гоги е пич един път. Heart Eyes
Гичо и Маги си е мацка. Наистина е беличка, но е нежна, както винаги.  Heart Eyes

Сисе, на теб успешен първи работен ден, лека и мноого парична! Money
Ани, честит апарат, наистина Canon е Марка (професионална деформация ми е станало  Embarassed), а и оптиката на Powershot-ите е несравнима с тази на Sony. Много хубави снимки да правиш и да ги споделяш с нас.  Wink

Иначе, и Вели е изкарал този вирус на моренцето  Sad Майка ми ми каза едва сега. Не е искала да ме тревожи, но и той е вдигнал много висока Т една нощ. Овладели са положението, но здравата ги е изплашил. Според нея, сме си го хванали още от сф, нали бях писала, че кварталните деца се изтръшкаха на смени преди да замине Велизар... Явно е голяма напаст и няма спасение...  ooooh!

Няколко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272145
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272171
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272185
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272207
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272338
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272295
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272318
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6272351

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 18:02 от ol4eto

# 117
Eй,цяла страничка без мен...........да се запише в историята на форума Mr. Green,че не се знае кога пак ще Ви се случи...,но понеже гледам поизпадналатемата,та дя побутна/това е опит за майтап-просто вчера не им беше ден за разписване,че май-нищо хубаво не можех да напиша,та се въздържах/......,обаче днес имам мет`риал...и снимков и описателен,защото си имахме срещичка-вчера получих едно много мило ЛС от Надя*,че ще имат път към Пловдив и днес даже се и видяхме...и фук-фук.....даже и с малката сестричка на Марти,Калинка можахме да се видим..ето Ви и малко телефонни снимки:Миленка,Надя и две Калинки,пак те,ама само с малката КалинаИво и Калинка-ама да знаете,че са само приятели....че нали пусто и двамата са сгодени..-Марти,Марти и моето голямо"бебе",Сами и Калинкагрупова снимка-тая даже не е много размазана,но все някой мърда.....Надя с бебка,ня раздяла-тук се появиха и Мрънчо-ви,Рени се радва на ей тази красавица..
а аз отивам да мия дупе и да приспивам,че то станало време за сън/не на мен-на наследниците/

# 118
  • София
хехе люба, освежи ми вечерта с тези фотоси  Heart Eyes

малките калинки са прекрасни, да е жива и здрава бебката на надя, толкова е мъничка и нежна, кога и нашите бяха такива, а кога станаха такива хитруши  Laughing

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1110422.jpg

мамита от пловдив, много сте елегантни, иска ми се да ви видя наживо, ама кога ли  Whistling та да си дойда на думата пак: много се зарадвах на малката мишчица на надя и батко марти  Hug

морските снимки ме карат да се размечтая, дано и ние сме живи и здрави да идем скоро на моренце Flutter

# 119
Ми,Ванилка-е го де е Пловдив/ако искаш пускам карта с местоположението/........чакаме ви с твоята малка русалка/дето гледам опитва шампоана на вкус Wink /
Аз, приспах раята,та мога вече и мисълта да си следя,че и свързани логически изречения да произвеждам....Та,наистина малката е Калинка е много малка/в сравнение с нашите диванета си е направо миниатюрна/, и е много нежна и фина млада дама...а батко и е голям сладур...ама много срамежлив....и определно и личи,че е кротък/на база моите диваци си е направо много послушен/.....другото интересно/което одеве не посмях да напиша е,че тия дни Иво и Калинка са станали много любвеобвилни и имаше някои  интимности м/у тях/но не да навлизам в подробности,че да не се прочуем/,та ви пускам една прилична снимка от вчера:,ето ви и от миналата седмица на нашето фемили посред градския площад и градската градина:...айде,аз досадих достатъчно,време е някой друг да се разпише..и да пусне снимки-морски,планински,градски-ние не отказваме никакви....

Сисе,чакаме подробен отчет от първите работни дни....ама тия смени наистина са си бая дълги Thinking,не ми казвай само и ,че работата е много Naughty
Ани,честито ти апарат,със здраве да си го ползваш...и много снимки да пускаш/чакаме да видим първите опити/..и да знаеш,че тия дни все за те се сещам по вечерно време,ама Асен а зардил хладилинка със Шуменско...и да не забравя да ти благодаря ,че поддържаш темата. Hug  bouquet  Hug
Болнички нали няма вече?Арк-ов,Николчо  е все още цял,надявам се Wink/
Айде,надраве от мен,че то и на мъж трябвало да се обръща Фнимание....ама вечер съм като изцеден лимон/от жегите ли е,от ваканцията на ДГ ли......от неспане ли..... Thinking/..и лека и спокойна/и прохладна,ако може Whistling/

Общи условия

Активация на акаунт