Боби, много се радвам, че сте си изкарали страхотно почивката и на Гого му е било приятно! Дано бързо да пребори болестта, та да можете да заминете спокойно, а не със свити сърца!

За въпросните майки не знам какво да кажа... Просто не знам! Явно нямам достатъчно речников запас за такива същества!
Днес на детската площадка имаше една такава особа - детенцето още нямаше годинка - опитва се да прохожда и тя го тика при другите деца с цвърчащи сополи от носа. То не може милото да диша от сополи - на балони му излизат, ама на нея не й прави впечатление!
Ние пък вчера имахме поредното "весело" преживяване....
Както чакахме таткото на спирката да се прибере от работа, седейки на пейката, Никола взе възторжено да вика, че идва трамвая с рекламата на Мтел... Размаха ръцете като вятърна мелница от див възторг- както само той си може и изведнъж го видях в полет към земята. Успя да се подпре на ръце, но пейката беше твърде висока и главата му беше набрала инерция, та не можа да я спе и си разби носа!
Та вместо на разходка с баща си да гледа фонтаните, ходихме на "разходка" в ИСУЛ в спешно отделение....
Пък там - само като приближихме входа и като ревнааааа - "нееее, не иска езичето, не иска езичето". Та до тук ми бяха илюзиите, че ще забрави някога случката с рязането на ципата!

Пастичка, дано Ема започне да се приспособява към обстановката и да се забавлява с дечицата там! Милата душица, хич не й е лесно сигурно....
Ани, пиши как е Ивко? Вдига ли още Т?
Днес дано нямаме подобни инциденти, че вече луда ме направи това мое бясно дете....
Хайде, лек и усмихнат ден ви желая!
Много се радвам, че сте си изкарали толкова добре на моренцето, да нацелуваш чаровника и да покажеш колко сте почернели! 

/
Второ имам си вече апараааааат. Уж бях с идеята да вземем същия, но като взеха да ми предлагат реших че това Канонче е по добро от Сонито. Ето го:
, пък на всеки пети пост по един мой. 

Майка ми ми каза едва сега. Не е искала да ме тревожи, но и той е вдигнал много висока Т една нощ. Овладели са положението, но здравата ги е изплашил. Според нея, сме си го хванали още от сф, нали бях писала, че кварталните деца се изтръшкаха на смени преди да замине Велизар... Явно е голяма напаст и няма спасение... 

та да си дойда на думата пак: много се зарадвах на малката мишчица на надя и батко марти

,не ми казвай само и ,че работата е много