МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море!

• 15 455
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
А аз си чакам .....чакам да ми излезе темата в нови отговори........предвид активността тия дни изобщо и не се зачудих,що не излиза.....ама авторката и като се сеща да свирне Crossing Arms...,но въпреки това ще и благодарим за старанието  bouquet
Верче,честит рожден ден-желая ти много здраве,късмет,любов,поводи за усмивки и много причини за хвалене!И верни приятели -също!
Ники-дано наистина катастрофата да е без последствия..... Praynigи да нямате други такива преживявания и притеснения.И Сиси да се оправя Praynig..А,за снимките от РД-то-мога само да кажа,че са страхотни Peace,много хубаво туй Си и,бе и много фотогенично..........а и благодарение на вас видяхме една отдавна непоявявала се мама,барбар с много порасналата и щерка Wink
Сисе,аз викам,че на морето се плицкаш....или ,че поне багаж събираш-а ти си се зареждала с трудов ентусиазъм......аз викам да вземеш да се окажеш бременна с второ и да си стоиш да си го пазиш....че то от работа гърбав се ставало,красив-не/да не ме чуе благоверния какви съвети ръся,че веднага ще ме прати на тръстиката-да не се разхубавявам много Mr. Green/
Свате,аз почти цяла бременност изкарах с контракции/даже две/,ама накрая пак си дочаках заложените срокове и дати........но пък и пиех магнезиеви препарати/за спазмите/-питай си доктора преди да тръгнеш за Дисниленд,че да не те четем по европейските вестници,като родила във влака Mr. Green/че тогава да занеш,Петър колко ще е очарован/..и стига и се притеснявай на тая къща-все едно музей поддържаш-остави я на мира и почивай повече.........нали няма кой да ти държи сметка и да те клюкари. Wink
Азо тивам да простирам,че смлд съботно неделния мързел сега купчината е по-голяма от мен.......пък послеще трябва и да се гладят......ама нали трябва да си оправдавам стоенето вкъщи...... Mr. Green

# 16
Честит рожден ден Пайзи! Много здраве ти желая.  Много успехи във всяко едно начинание, много сбъднати мечти, истински приятели и много, много споделена любов!!!

Олче,много е приятна лятната ни тема!

# 17
  • Плевен
Привет в новата ни тема!
Благодаря за труда Олче   bouquet! Много ми хареса изненадата от гащичките на малкия кавалер  Grinning!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕРЧЕ! БЪДИ ЗДРАВА , ОБИЧАНА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И КРАСИВА! newsm51

Аз тези дни не пиша, а само чета  Embarassed, но у нас е весело...Племенника ми е по цял ден с Траяна и падат игри и веселби, само да има кой да рине след тях и да ги следи зорко за поредната щуротия , която им мислят красивите главици. Да са живи и здрави!
Миналата седмица пък Траяна ми се събуди с едни подпухнали и червени очи та и на лекар ходихме. Оказа се, че имало рязка промяна на слънчевия спектър и тя понеже е светла и със сини очи е реагирала на това . Вчера пък такава каскада направи, заби се челно от една катерушка в асфалт, който за разкош имаше и едни ръбове, та сега е с белег ( за съжаление все още не съм я снимала, дано успея да го направя, въпреки, че днес изглежда доста по-добре). Вчера целия ден бях на тръни да не би от падането освен рани да има недай си боже и други последствия. Въобще - при нас е весело Crazy.

Хубав ден, ще се опитам малко да отморя, че като се събудят дечурлигите ме очаква нов купон... Mr. Green

# 18
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ВЕРЧЕ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

# 19
Честит Рожден ден на Верчето-много радост и хубави моменти и пожелавам!
Фи,много ти е хубава Сисито на рождения ден-това червено и панделките са просто разкош Heart Eyes
Такъв мързел ме е налегнал,че не мога и да пиша даже......а и жега ooooh!
Отивам да си пиина кафенце,докато не ме е подбрала фурията Александър-без силици ме оставя това дете.

# 20
  • Варна
ВЕРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО В ЖИВОТА!!!!

Ние днес ходихме в склада да засичаме панели с момичето ми от офиса ... Тя с една къса рокличка и токчета, аз с малко дете  Mr. Green голяма картинка бяхме. Но най ме е яд, че не снимах Макс, как хванал химикалка и лист, пише сериозен до кака си Валя бройките на панелите  Joy hahaha Ще взема да му уредя един надник и на него  Mr. Green Аз като един виден шеф  Mr. Green ходех с ролетката и само мърморех  Joy Ма то на 35 градуса, на слънце и напечен метал на панелите  Twisted Evil

Сега го чакам малкия работник пак да се наспи и излизаме, ама тоя път ще мери крачките на Ники  Wink и дали Мони е пораснала на ръст  Mr. Green

# 21
Вифче, представям си каква картинка сте били само.
само като чуя че някое дете спи и започвам да се чудя как точно им се доспива на тези деца. Моето от час и половина спи, защото пак не е спало цял ден. Вече си правя колекция от снимки на които е заспал на необичайни места. Защото на леглото няма как да стане тоя номер - обикновено съня идва на масата , на стола за хранене, на колелото. Тази последната ми е хита. Жалко че няма как да ви ги покажа,нали нямам апарат и снимам с телефона си. А кабела му съм го прибрала незнайно къде, а чрез блутута не ми намира лаптопа. Странна работа.

# 22
Да се разпиша преди лягане /пък и след ставане, че подремнах малко след работа/

Вифче, представям си каква картинка сте били 3-та Simple Smile Тъкмо може да се горедееш с Макси, че от малък е готов да помага Simple Smile

Ванилче, благодаря за линка за руската приказка. Макси ме кара да му я пускам 3-ти път .

Аз днес минах през търговския регистър. В най-голямата жега трябваше да се редя на опашка, за да попитам дали ще приемат пълномощното. Добре, че хората от опашката ме пуснаха и се оказа, че пълномощното не важало. Щях да се рдя напразно.

Руми, според прогнозите, големите жеги са юни и юли. Кога трябва да излизаш в майчинство?
Аз в началото се гласях да работя до последно, а сега се радвам на всеки ден, в който си седя в къщи. Не ми е лошо в работата, но в къщи на хлад и с децата ми е по-добре Simple Smile
Най-странното е, че американците попитаха направо дали не мога да работя последните месеци изцяло от вкъщи.  А в предишната ми работа нямаше такова понятие като работа от дома. Явно при тях е нормално жените да работят от дома си.

# 23
  • Плевен
Добро утро МАЙки!
Да сервирам по едно кафе, пък дано повиша активността в темичката  Grinning
и чай

Хубав ден!  smile3531

# 24
  • София
добро и от мен, засилвам се за кафе, че станахме ей сега  Party

страйпър, анимацийката е жестока, нали! миа и тя я гледа по 2 пъти /че е дългичка и това ме устройва да свърша някоя задачка/
ето още една куклена постановка: http://www.youtube.com/watch?v=AYJuKX2j-Cw&feature=related

браво за работата от вкъщи, само трябва да уредиш кой да знаимава дребосите докато имаш спешни неща, че знам какво да съвместиш и двете дейности и затова за мен виф е герой!!! Peace

лек ви  Sunglassesден

# 25
  • София
Здрасти и от мен!

Косьо напоследък е на вълна "кака Пипи" и "'челичката Мая". Хареса си ги тия двете имежду всички нови, които му купихме и на ден ги пускаме по 3 пъти  Crazy

Днес наистина си е жега...
Ванилка, работата ми е най-обикновена офисна, но за момента е точно това, от което имам нужда /при нормални обстоятелства щеше да ми е сучна, но сега всяко неангажирано време, к мога да отделя за себе си , разбирай - нищо да не правя  Mr. Green е, или по-скоро аз да решавам кога какво да направя Wink е добре дошло!/
В майчинство трябва да изляза края на септември, да видим как ще върви до тогава. Междувременно се надявам Коси да тръгне на детска, че ни как не ми се ще периодът на адаптация да съвпадне с идването бебето и да му се струпат толкова много новости на милинкия ми.
Да ви кажа напоследък имам едни угризения, че заради бебето Косьо ще се чувства пренебрегнат...

# 26
  • София
Да ви кажа напоследък имам едни угризения, че заради бебето Косьо ще се чувства пренебрегнат...
Руми, като знам колко си добра и съвестна /уф исках други думи да употребя, но ми избягаха в тези жеги/ майка знам, че няма да позволиш това да се случи или най - много ако се стигне до там ще направиш всичко възможно да върнеш душевният мир на Косьо.  Peace

# 27
  • София
Руми,сигурна съм,че угризенията ти са напразни.Моите лични впечатления от теб са,че влагаш много старание във всяко нещо което правиш.И най-вече,че Косьо имам страхотна,всеотдайна майка.Угризенията ти са абсолютно неоснователни,още повече,че разликата няма да им е голяма и много бързо ще свикне с новия член в семейството.Моите лични наблюдения са,че малката разлика във възрастта е по-благопритна за децата.Осъществява се много силна връзка,най-вече защото растът заедно.Пък и Косьо е още само на 2 и едва ли е развил егоистични наклонности.Бъди спокойна,ще се справиш страхотно и със сигурност Косьо няма да е пренебрегнат,нито ще има основание да се чувства такъв  Hug

# 28
  • София
токато се натуткам да публикуван и Михайлова се е включила,но това още повече затвърждава тезата ми и ,че не греша в разсъжденията си.

# 29
  • София
Аз седя и се чудя, защо никой не пише в старата тема, пък то нова имало.
Верче, честит рожден дена на патерица. Да си много щастлива и обичана!
Сиске, кой тръгва на работа по средата на лятото, ще изпуснеш почивката? И на мен не ми се тръгваше, ама сега се чувствам много добре, дано и при теб се получи така.
Като четох за контракциите на Ирка и гледам то при нея съвсем наближило. Стискам палци всичко да е наред и да устиска бебчо още малко.
Страйпър, твоят термин кога е?
Ние ще ходим на море от средата на юли, надявам се да случим на време, пък и да издържим по-дълго. Завиждам благородно на морските мами, че отскачат понякога до плажа.

Общи условия

Активация на акаунт