...,но въпреки това ще и благодарим за старанието 
Верче,честит рожден ден-желая ти много здраве,късмет,любов,поводи за усмивки и много причини за хвалене!И верни приятели -също!
Ники-дано наистина катастрофата да е без последствия.....
и да нямате други такива преживявания и притеснения.И Сиси да се оправя
..А,за снимките от РД-то-мога само да кажа,че са страхотни
,много хубаво туй Си и,бе и много фотогенично..........а и благодарение на вас видяхме една отдавна непоявявала се мама,барбар с много порасналата и щерка
Сисе,аз викам,че на морето се плицкаш....или ,че поне багаж събираш-а ти си се зареждала с трудов ентусиазъм......аз викам да вземеш да се окажеш бременна с второ и да си стоиш да си го пазиш....че то от работа гърбав се ставало,красив-не/да не ме чуе благоверния какви съвети ръся,че веднага ще ме прати на тръстиката-да не се разхубавявам много
Свате,аз почти цяла бременност изкарах с контракции/даже две/,ама накрая пак си дочаках заложените срокове и дати........но пък и пиех магнезиеви препарати/за спазмите/-питай си доктора преди да тръгнеш за Дисниленд,че да не те четем по европейските вестници,като родила във влака

Азо тивам да простирам,че смлд съботно неделния мързел сега купчината е по-голяма от мен.......пък послеще трябва и да се гладят......ама нали трябва да си оправдавам стоенето вкъщи......
!
.

Ще взема да му уредя един надник и на него
Тъкмо може да се горедееш с Макси, че от малък е готов да помага
и чай 

ден