На есен с песен в 5ти клас, ще е набор '97г.

• 15 919
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Ми Лени, мила... за какво да троша пари в Коколандия, като моята си се катери по всякакви етажи и балкони  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Уффф то не е смешно ама, направо цвиля с глас..... Правилно трябва да се икономисва от каквото може  hahaha Joy Joy Joy

Иначе
Та мили майки, потърсете квалифициран ортодонт за консултация кое е най-доброто за децата ви.
  това със сигурност - имам точно два броя добри ортодонтки, така че ако някой закъса, да се обажда!

# 241
Шани ,и моето момоченце е от доста наивните.Като гледам как лекичко ,но сигурно се превръщат в дами ,а акъла им е толкова ветски понякога дори се стресирам.Все обяснявам за разни опасности ,уж ме разбира инеално ,но в следващ момент в някои постъпки прозира такъв детски наивитет..да ти настръхне косата.
А за блузки-и ние имаме такива от години...то тя само се издължава ..запълване на блузките няма  Joy JoyАбе кво да ги правиш -фиданки чудни Heart Eyes

# 242
  • с/у ОколоМръсТното
daninka - да. така е...
Снощи с мъжО... само 2мцата сме си, нали пак сме ергени... Та направихме по един МОЛЛ... И там, хапвайки му споделям:
"виж сега, мъжо, аз някак случих с теб..., но дали и на кого ще попадне нашата щерка?"
От сега съм я замислила  Thinking
Та принципно не е годна за живот в бг. тя е еколочна личност, тя е способна да се бие, ако някой смаже охлюв, калинка, че и хлебарка дори... А да си изхвърлиш боклук не на място... брррр  #Cussing out, да не си й насреща...

П.П: колко кг. е твоето момиченца, daninka?

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 17:07 от Шани

# 243
ами висока е около 1.53.-.и е 33-34 кг.

# 244
Честит рожден ден на Бети на Лети!   bouquet  bouquetСамо прекрасни неща да ви се случват. Хубава дата, днес и моята мама Лъвица има рожден ден. Много лъв, много нещо - да не си им насреща!
Добре дошла на Данинка, гледам живнала темичката. Simple Smile
Шани, и аз тъй си хортувам с моя мъж - и той един такъв кротък, добричък, от работа  - в къщи,  помага, примира за децата, та му викам:" Ще вземе да реши Яна, че всички мъже са като тебе и големи драми ще има." Щото като слушам разни приятелки и колежки - тя чисти в къщи, той си спортува любимия спорт, моля ти се Shocked Или пък друг не се прибира до нощите, щото имал уж работа, или си ходи самосиндикално по дискотеки. Да упомена и собствения си баща, който смени само три законни жени, а останалите чет нямат. Mr. Green Избрах си мъжа да е коренно различен от татенцето ми. Яна обаче сигурно ще търси копие на баща си, дано има късмет да го намери.

# 245
Ееее Агли спокойно има и доста свестни момчета  Laughing и добри и помагат и обичат да готвят даже  Wink Wink Wink

# 246
  • Пловдив
Ееее Агли спокойно има и доста свестни момчета  Laughing и добри и помагат и обичат да готвят даже  Wink Wink Wink
Запазвам си двама за щерките Naughty Joy

# 247
  • Canada
И аз и аз Hug
Нашят татко като се присети, че може да ни доведат по някой силно "мургав" и започва да им чете лекции как трябва да си търсят ако не българчета, то поне европейчета.
СтелиЯни, много красив син имаш! Даваш ли го за зет в Канада?
Ние със Шани ще се разберем Hug
Деси за сега ми върви с манекенски мерки - 154см., 38кг. Да ми е живо и здраво детето и вашите също - най-добрите деца!
Със зъбите за сега сме добре. Още не е сменила всичките (първият млечен й падна на 7,5 години). Като гледам как вървят нещата, май и на нас няма да ни се разминат брикетите, може би догодина.
При нас ваканцията е към края си, още 2 седмици и пак на училище. Ужасно лято изкараха децата, почти всеки ден вали, като в тропиците сме. До сега не успях да накарам госпожицата да решава задачи, но пък е прочела 8 книжки, почна и 9-та. От понеделник обаче я подхващам и със задачите, че няма да се излагаме, я.
Бяхте писали по назад за телефоните. Явно моето дете е единственото без мобилен телефон. Не сматаме, че й е необходим. Ще й купим чак догодина, като стане 6-ти клас, тогава ще е и в ново училище. Тук продават апарати само с 4-и копчета, отговарящи на телефоните в къщи, мобилните на мама, тате и 911. Най-вероятно ще й вземем такъв.

# 248
  • София
ЧРД, Бети  newsm51!!! Желая ти здраве и щастие, винаги да си обградена с любов и внимание!
Агли, ЧРД и на твоята мама- лъвица   bouquet!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 00:03 от Lovi

# 249
  • Sofia
Леле, като ви гледам мерките,направо се изприщвам.Явно няма друго таквоз ниско като мойто /ще го чакам да порасне/.Иначе и той е много добър. Помага в къщи с каквото може, общо взето слуша. Напоследък дори доста отговорно се грижи за малчо /пу,пу/. Е,чак да готви - не, той дори не обича да яде.
Аз не мога никак да си представя бъдещата си снаха, само знам че ще е супер кльощава / нормалните му се струват пълнички  Laughing/..    Дано попаднат децата на правилните си половинки Laughing

# 250
  • София
ЧРД Бети!

Бъди жива и здрава,нека радостта и усмивките винаги греят на лицето ти!
  bouquet

# 251
  • София
  Joy Ще събудя децата от смях  Heart Eyes.
"Тарзан" и "Коколандия" са много сходни ( почти еднакви, като гледам снимките). Ще пусна снимки от "Коколандия в неделя. Тогава ще събера на едно място фотото и кабелът  Embarassed.
МерСедес, за зъбките- чака да смени и кътниците. Пломби няма, но аз съм маниачка на тема зъби. Мие ги сутрин, обед и вечер след храна. По тази причина не го давам и на свеки. Тя има теория, че зъби се мият само сутрин. А мен са ме учили, че се мият вечер за здраве, а сутрин за хубост. Брекети, обаче имаше миналата година. Тогава ми беше интересно, че Ортодонтката каза, че имало връзка между бързият разтеж и подредбата на зъбите ( липсата на достатъчно калций, следствие на разтежа). Някой чувал ли е подобно нещо? Интересно ми е какво мислят останалите Ортодонтки по въпроса?
СтелиЯни, много е свеж набора. Наистина е голяма атракция и децата ходят с удоволствие.
За съжаление, ние от дрехи и объвки няма как да пестим. По едно време се налагаше да купувам по 3 чифта обувки на сезон. Просто му умаляваха. Сега е с 43 номер. Хубаво е, че съвпада с номера на баща му.
Шани, как ми се ходи и на мен на ергенлък. Но май ще почакам. Не мога да оставя Косето за повече от час някъде. Но ще дойде и нашето време. А, колкото до жениха- всичко си е до късмет, но и до разум.

# 252
  • София
Честит рожден ден на Бети! Агли, ЧРД за твоята рожденничка!
Валиета, виж дали в читалище Светлина не работи библиотеката. Имат хубав сайт и координати, ако имаш нужда да те упътя - с удоволствие  Simple Smile
Коколандия е любимо място и за двете деца в къщи. Малката не се усеща, че забавленията за батко й са повече там, и тя остава доволна  Simple Smile
И сина ми е с апарат от няколко седмици, има нужда да се пооправи захапката, надявам се брекетите да се разминат, зъбите засега се подреждат добре.

# 253
Честито на Бети, да расте здрава и обградена с много любов !!!!

Сега какво излезе-всичките ни дечица са със шини или брекети май  Rolling Eyes На Сашо отгоре дълго време му седя празно място на единия кучешки, вече се бях притеснила, че няма да има място за постоянния, но всичко си се намести. Днес го чакам да се върне от лагер, голямо скиторене удари това лято, все е в разход някъде. Но вече се прибира и почваме лека-полека да влизаме в релси. Трябва да направим ревизия на бюрото, да купим тетрадки и т.н. За щастие нашите деца извадиха късмет, че учебниците са им безплатни и тази година, а и ще им бъдат чисто нови, т.к. миналата година в 5 клас се купуваха.

Lovi , не съм чувала за такава зависимост, той моя не е от бързорастежните. А като гледам кой номер обувки носите, направо се комплексирам #Crazy. На нашия краката му са колкото моите горе-долу, около 37 номер, но баща му е с големи крака, а той прилича на него, тъй че се надявам да порасне слаб и висок като него, а не като мен-загръглена тапишонка Joy

# 254
Лелее Lovi ама и ти голям гигант отглеждаш - 43 №  #Crazy #Crazy #Crazy Shocked
Боби засега е в границата 37-38, тази година лесно му купувах и маратонки и сандали - минавам, харесвам, пробвам и купувам Mr. Green
За догодина обаче май няма вече да мога да пробвам, като гледам как е изпълнил сандала вече...
Всички дънки са му тесни и се налага почти цялостно да си подновим гардероба Crazy #Crazy Money
МерСедес и аз се надявам да дръпне на височина още, защото това лято доста се закръгли меко казано  Thinking Tired, а досега винаги е бил много атлетичен, но както писах и в другата тема от зимата се започна едно ядене, едно тъпкане все едно утре вече няма да има  #Crazy #Crazy Sad, та ще се наложи да взимам мерки Naughty Crossing Arms!

Общи условия

Активация на акаунт