На есен с песен в 5ти клас, ще е набор '97г.

• 15 918
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Идеята беше да ходим до лифта. Децата ги бях изтощила от разходки предните дни и бяха категорични, че няма да ходят пеша. Затова тръгнахме и с чехлите и с количка. Да, ама не. Лифта не работеше и оттам с колата до Копитото. Викам си, там ще хапнем и ще се приберем. Обаче, бяха много свирепи цените, а ние си бяхме сериозна група и решихме да ходим до първата хижа. Така и не стигнахме до нея. Добре, че бях взела сандвичи за децата. Смеех им се, че ще се приберат финни и грацилни, като сърнички от толкова ходене Simple Smile.
Иначе знам, че има път и някъде през Бояна от долната страна.
Определено е много красиво и ако не сте ходили- дерзайте.
Ще пусна снимки по- късно, че малкият вече ревнува от компа.

# 286
  • София
Я кажете, има ли някой ,чието дете ще ходи на курсове в СМГ тази година? Много се чудя дали да запиша моят, та да не губи този интерес, който прояви  към математиката. От друга страна, малко мтожко му стават извънкласните дейности ,ама много ме човърка.Той е много за , още повече че мисля за Симеонов /той сега ще води курсовете за 5 клас/, та определено синчето е много навито да работи с толкова добър учител.Не знам, кажете си мнението, моля!

Аз съм За!Разбира се това зависи от натовареността на детето.Но щом самото то има интерес,нищо не пречи да опитате.
През следващата учебна година ще има ли курсове за 5 клас?Нали нямаше да има прием след 5 клас?
Иначе Симеонов е най-добрия и по мнението на племенницата,която тази година завърши СМГ-то.
Ако той води на 5-токласници бих го пробвала Алекс,стига да има желание.
Иначе Алекс отсега се е размислил къде да кандидаства след 7 клас  Shocked Crazy Rolling Eyes!Нищо не е измислил де.
И за протокола ние сме от най-малките в бандата-Алекс 14.12.1997 г.

# 287
Моята Краси е родена на 12.09.1997-ма година.Скоро ще имаме Ден -рожден!!!

# 288
  • Sofia
Е, записахме се при Иван Симеонов. Човекът е много щастлив, още повече че групата е почти пълна /след нас останаха 1 или 2 места/ и явно хванахме последния влак..Даже сутринта забравих пари, та се върнах от входа  с мисълта че няма да ми върви.Е, да ,ама по заключение на детето - понякога като се върнеш ти върви .Ако бях оставила за утре,можеше и да няма места. Курса е в събота от 13 ч. , най-вероятно ще ходи сам.И без това ако го бяха приели т.г., от 2-рия срок щеше да ходи сам. Вече няма търпение да започне курса  Laughing.
 Иначе сме с ангина, на антибиотик, поне днес нямаме темрература.
Надявам се бързичко да се оправи, ама то потен, пиене на студено- и болно гърло.

# 289
здравейте и от мен! Чета от известно време вашата тема и реших, че трябва и аз да пиша- нали ще имам на есен петокласник. Синът ми- Георги е роден на 10.09.1997 г. Сега е 148 см. висок и 36 кг., номер обувки- 38-39 /зависи от обувките/ и ще бъде пети клас в СМГ. Имам и дъщеря, но още е малка.

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 18:46 от boriana

# 290
Здравейте ,момичета  bouquetСнощи беше една тежка нощ. ooooh!Такъв тътен и гръмотевици -сякаш Иля-гръмовержеца беше решил да се развихри здраво с колесницата си и препуска ,та препуска по небето на Варна.Еййййй нямаше спане !!Красито се беше уплашила доста ,ама то си беше наистина страховито...нали спи самичка в стаята си ,два пъти се примъква горката при нас в спалнята да се жалва ,че си умира от страх. И аз какво да правя ,спах ту при нея ,ту при малкия .Малкия Вики обаче изобщо не се събуди /и слава богу/ от невероятната гръмотевична буря и ливналия след това силен пороен дъжд.Та така !!Сега съм като пребита,на две кафето до тук.

# 291
daninka,
и моите ги е страх, а баткото нали много чете (природни бедствия, научни открития и т.н от енциклопедиите, че и линковете дадени там проверява..) и като заразпитвал дядо си преди да идем да погостуваме: А къщата има ли гръмоотвод, къде е, кое точно, а ако удари гръм в градината какво ще стане  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 292
  • Sofia
daninka,
и моите ги е страх, а баткото нали много чете (природни бедствия, научни открития и т.н от енциклопедиите, че и линковете дадени там проверява..) и като заразпитвал дядо си преди да идем да погостуваме: А къщата има ли гръмоотвод, къде е, кое точно, а ако удари гръм в градината какво ще стане  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Хе, хе ,все едно пишеш за моя син Grinning.Щом започне буря ,идва в спалнята , и ляга при нас. И все за гръмоотводи говори, кара ме да изключвам всичко, въобще... много го е страх от природни бедствия. Малкия дори не се събужда.
 Между другото малчо вчера се преби с колелото , и сега устата му е много надута. Цепнал я е яко , и колко кръв изтече... Добре поне че големия свали температурата,че щях съвсем да перкулясам.

# 293
при нас  hahahaводещото природно бедствие са -цунамите!!Все за тях се интересува ,кара ме да четем и търсим инфо.,пита ме "Ама наистина ли в Черно море няма как да станат цунами".После смята ,че ние живеем на по малко от километър от морето и се тревожи .."Ами ако все пак се образуват????" и така.И втората тема с пристрастия и притеснения за -Степените на Торнадото!!Ей всички филми сме изгледали с торнадо и де що има нещо написано.Та така -чунами и турнадо-са водещи при нас!!!

# 294
  • Бургас
Lina_d, веднага те разпознах, преди да се представиш още. Ние сме добре, живеем под името на приближаващия рожден ден и подготовки за него...  последните 2 години го празнувахме на заведение, но не съм доволна. Отново се връщаме към варианта да си купонясаме в двора ни, окачваме балони, плакати, флагчета и е много по-весело от заведение в което ти натрисат за забавление някакви какички, за които вече са големи така или инъче нашите деца.

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 17:47 от Pagocт

# 295
. Отново се връщаме към варианта да си купонясаме в двора ни, окачваме балони, плакати, флагчета и е много по-весело от заведение в което ти натрисат за забавление някакви какички, за които вече са големи така или инъче нашите деца.
е щом си имате двор -това е чудесен вариант!!Ние започваме от сега да мъдрим къде ще празнуваме този път!!!Миналата година правихме празника в една детска дискотека с диско водещ..беше много приятно!!

# 296
Добре дошли, Радост и Боряна и всички други, ако някои в суматохата съм изпуснала Laughing!
Данинка, то и ти ставаш за манекенка като гледам, как докара тоя прекрасен външен вид след второто дете?! Щото аз се каня да счупя огледалата в къщи Mr. Green
Да ви се оплача, Яничка ми се е разболяла на морето, повръщала сутринта. То си е почти в границите на нормалното де, почти винаги към десетия ден на морската почивка я тръшва летния вирус.Ама нали знаете колко е гаден.
Боряна, и Яна ще е в СМГ. Някакви новини от там?

# 297

Данинка, то и ти ставаш за манекенка като гледам, как докара тоя прекрасен външен вид след второто дете?! Щото аз се каня да счупя огледалата в къщи Mr. Green

ами аз миналото лято бях с около шест кг.по малко.При втората бременност качих 8 кг ,бебо се роди 3.900-та доктора ,който ми прави секциото се изненада ,че съм имала толкова голямо бебешоче за този малък корем #CrazyДокато ни изпишат от бълницата бях на старите кг. а после от нерви почти нищо не ми се хапваше.Тръгнах на работа около 4 м.след раждането и това като ,че ме подържа във форма.Пък и майчето ми не ходи на работа и предложи тя да е при бебо....а аз да печеля парички ,че няма смисъл и двете да се моткаме в къщи!!!

# 298
Здравейте  и от мен! Ще се радвам да ме приемете във вашите редици и да споделяме радости и по-малко тревоги ....голямата ми дъщеря Симона е родена на 09.09.1997г.....тази година ще е в 5-ти клас, в математическа паралелка е....

# 299
Добре дошли, valia77 и boriana!

Радост,  Hug
За РД и Мартина ме навива на домашен купон, много са й писнали клубовете. Аз обещавам, но до декември може и друг вариант да измислим.

СтелиЯни, благодаря за инфото. 

Мартина е болна, на антибиотик.
Агли, всичко започна преди седмица с този вирус с повръщането,  дано ви се размине бързо.

Общи условия

Активация на акаунт