Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 741
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Моля ви не ме бийте за анти-режимния въпрос, отговорите може и на ЛС...
Какво правите като ви писне?
Знам, че всичко е в ума, но имам моменти, когато сверски ми идва да
зарежа всичко и да изям ...... или ...... или ....... и простооо...ми писва ми
и аз така?!?

# 496
Еми, в никакъв случай не искам да омаловажавам това , което правиш, но за тези килограми, които имаш да сваляш, режимът е доста тежък. Имам предвид, че мотивацията ти е далеч по-малка от тази на имащите да свалят по над 15 кг , а свалянето е доста по-бавно. Вероятно ти минава мисълта, заслужава ли си да се мъча за три кила.
Е, заслужава си, не се предавай, утре ще съжаляваш. Колкото и да са малко килата, не бива да се изпускат от контрол, сега си хванала пътя, не се отклонявай. Ако положението е неудържимо, мини в трета, но не се нахвърляй върху храната. Надявам се да се справиш с положението   bouquet
Подфъркаче, честита ти поличка Wink Скорошно оздравяване на малчо Hug
Цоци, де се губиш, притеснихме се Hug
Вещи , ай прибирай се  Hug

# 497

Амиии... поглеждам си снимката "преди"  Joy Joy Joy Ама в твоя случай май не върши работа...

# 498
  • Universe
Ха, здравейте Hug Hug Hug
Да се похваля петъчно  Party Party Party
- целта е достигната - вече съм под 55 кг;
- за 4 месеца /на 29 стават/ - минус 12 кг
- коригирах лентичката и от 1.юли. съм в ІІІ фаза до 31.октомври.

Вещи, моля ,коригирай , като можеш Praynig

И за награда отмъквам един протеин  - пада ми се и ми се полага  hahaha hahaha hahaha

РИВЕЛА, ФОРНАРИНА, ЛЕНИ 27  Hug Hug Hug - слаби и подмладени   bouquet  bouquet  bouquet

Goody, честито 2 в 1 - годишнина и поличка  Peace

pilito, щто тЪ нЕма newsm78 newsm78 newsm78, да не те опоскаха гладните дюканки hahaha hahaha hahaha / или е ефект от режима Joy Joy Joy /то и без това беше станала само кожа и кости Hug/

Еми, като ми писне, съзерцавам една "дебела снимка" собствено производство и едни слаби дънки, които не се закопчават - действа безотказно Peace Peace Peace

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 23:56 от lenny_pld

# 499

Стой, не думай!
Не и ти!
Онзи ден така хубаво ги беше наредила думичките, развълнува ме!
Ами не ми писва! Защото, например, си направих твоята телешка каварма, и то 2 пъти - а пък третият път с пилешко, а също и твоите пълнени тиквички, и желираната торта... Е, от какво да ми писва?! Разнообразие на воля... Кулинарно вдъхновение и фантазия, да не кажа кулинарна вакханалия.
Откакто ти се вля в дюканските редици, моето меню претърпя невиждани метаморфози като качество, а в следствие - и като количество.
Друга причина да не ми писва са новите дрешки, в които се оглеждам по витрините с кеф.
И, да ме убиеш, не мога да се сетя какво пък чак толкова може да се крие зад многоточията в последното ти изречение. Е, какво е това чудо невиждано, дето толкова много искаш да го изядеш. Помисли си добре и ще видиш, че няма такова...
Писва ни не толкова от режима, и не само от режима.
Просто понякога ни писва и туйто!
И чакаш да ти мине, като не му обръщаш внимание.

# 500
           Уф, добрах се най после до последната страничка! Ма момичета какво е това, трудно Ви се успява, то роман да беше! Както и да е - важното е, че само хубави работи чета тук, за хубави жени и мами. Браво дружина!  bouquet
           След дълги неуспешни опити и много помощт от  Ваша страна най-после  съм горда с моята лентичка. Благодаря на всичките момичета, които ми писаха лично, а също и на тези страници.
            Честит рожден ден на синчето на ДЕНИЧКА.
            На РИВЕЛА, ВАНИ НИК, ФОРНАРИНА, ЛЕНИ 27 и на всички, които са смъкнали килца и изглеждат прекрасно едно голямо БРАВО.
             ТОНИ 26, този петък както и да го погледнеш си е направо постен в сравнение с миналия, сигурно са отишли да си натопят д-..то в морето повечето ДЮКАНЕСИ!.
            ЦелуФки на всички и лека нощ!

# 501
Що така бе Еми?Какво толкова ти липсва-храна или мотивация?Вярно е ,че имаш малко кг до целта, а и според мен изглеждаш много добре и сега.Не те съветвам да минаваш в 3-та и после да се връщаш отново във 2-ра .Вярвай ми ще ти е по-трудно.
Аз лично не съм прегрешавала нито веднъж във 2-ра фаза и по-бързо постигнах целта си/три пъти я сменях от 72 на 70 на 68/.Сега съм в трета и съм 66кг.Вече правя прегрешения -признавам си без бой,но като спазвам стриктно продължавам да отслабвам,а не искам.
А някои си хапват това........или....... или............... и  пак продължават с режима,Но после нали знаеш  smile3513 ГГЗ .
Я се стегни,да не дойде ВЕЩИ с тиганя. Mr. Green
lenny_pld- wavey Каква е таз 4-та фаза до октомври? newsm78Поздравявам те за втората линийка в подписа ти newsm10

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 23:49 от Piglet__

# 502
Piglet__ ...ти си нашата СЪВЕСТ и ГОРДОСТ ....
на всички дето мрънкат че много има се яде това и онова .........
ЩОМ НЕПОПРАВИМИЯ КУПОНДЖИЯ И ЧРЕВОУГОРДНИК ЦОЦИ ....ИЗДЪРЖА ДО СЕГА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА .....значи ВСИЧКО МОЖЕ ............
да ви кажа каква е "тайната "....на издръжливостта .... когато усещате че мотивацията ви спада ...влизайте по често във форума ...ама не само да "воайорствате"...а и да споделяте ..като на сбирка на "анинимните алкохолици " ....и вярвайте ми ...заплахата да ви сполетят камара ТИГАНИ ...от ЗЛАТА ВЕЩИЦА .... ще държи далече от съзнанието ви ...всякакви нережмни храни

# 503
  • Варна
Madiken , Фоли  202uu
Еми, горе главата момиче  spoko. Ще се дадеш ли на някаква "тъпа" храна да те провали. Липсва ти едно мохито на  sun, ама и при тебе ще  Nature Partly Sunny
lenny_pld, добре дошла в нашия отбор  newsm68
Честит рожден ден  на синчето на ДЕНИ bdbaloni
Цоци, радвам се че се завърна, липсваха ми постовете ти - как успяваш със смешки и закачки да кажеш важните неща  :2th
Чатърките, много рано си легнахте днес  tooth

# 504
  • софия
хахахахахаххахахахах
като много ми писне каня Еми на квартална среща.Каня и другите от квартакла на квартална среща-кафе ?
сериозно казвам бе!!!
Кажете кога!
борово, красно село, ех Еми точно твоя ми излеле от ума, на езика ми е да муй се невиди....
ауууу нали ги знаете тези моменти дето нещо аха да го кажеш... и как бешееееее

# 505
Права си Цоци-ВСИЧКО МОЖЕ.Важен е МОТИФА не дъвките.
А твоите коктейли ВиК и мои любими не съм ги опитвала вече 5 месеца.Какво ли не прави с нас Дюкан?Де да можех и цигарите да откажа Embarassed и тогава ще наблегна на"чистите протеини" Mr. Green

# 506
  • софия
Права си Цоци-ВСИЧКО МОЖЕ.Важен е МОТИФА не дъвките.
А твоите коктейли ВиК и мои любими не съм ги опитвала вече 5 месеца.Какво ли не прави с нас Дюкан?Де да можех и цигарите да откажа Embarassed и тогава ще наблегна на"чистите протеини" Mr. Green

А това с мен го направи Алън Кар. Похарчи 15 лева за неговата книга "не пуша вече".

и понеже знам че ще я подцените предварително-да ви кажа че аз спрях на майтап.
с една дума - МНОГО Е ЛЕСНО!!!

# 507
  • Universe
lenny_pld- wavey Каква е таз 4-та фаза до октомври? newsm78Поздравявам те за втората линийка в подписа ти newsm10

Piglet__  ooooh! ooooh! ooooh!, пусти мерак за ІV фаза, какво ли не прави hahaha hahaha hahaha /коригирах се Embarassed/

k_savova ,  благодаря за посрещането /еййййййй, много съм несериозна, трябва да отида до Вис Виталис, който се оказа доста далече, но ...обещала съм Peace/

ВСИЧКО МОЖЕ.Важен е МОТИФА не дъвките.
Какво ли не прави с нас Дюкан?Де да можех и цигарите да откажа Embarassed и тогава ще наблегна на"чистите протеини" Mr. Green
Piglet__  - сама го каза - важен е мотивът Hug Hug Hug Можеш Naughty, хайде, слагай и другата лентичка Peace

на детето на Деница!!!

# 508
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet Wink
Абе..не е до мотивация, в смисъл, не е и за трите  или петте или десетте кила.
Просто се чувствам зависима и понякога ме дразни ситуацията. Това е. Може и характер да е Mr. Green
Какво да обяснявам какво точно ми се яде- ми понякога просто искам да изям един бонбон, или да опитам на малчо от ......, без да ми се набива тъпата дюканска метафора с иглата и балона. Иначе-спор няма- ужасно много стереотипи си смених в главата.
Хубаво е, да знам, че има и други  Twisted Evil, munieca Wink
Виж тва за снимката и новите дрешки си е готино, няма да го забравям Simple Smile, и ще взема да си купя някоя ултра малка дрешка за стимул Simple Smile
Фоли-личи си, че си "старо куче", мъдро...  bouquet
Мадикен- радвам се,че нещата, които безогледната ми лакомия ражда от разрешените продукти ти харесва Simple Smile
Искам пак да поясня за килограмите- знам, че за някой, който иска да махне 15- 3/4 му се струват лиготия и затова обмислям да се снимам в гръб Simple Smile, по бански- за да не звуч голословно Mr. Green
Заминавам утре за Рибарица на купон, Ками ще виртуализирам мохитото в чаша вода с лимон Simple Smile, а от понеделник яко на фитнес Simple Smile, за да си реша проблема и да нахлуя в трета  Mr. Green, където да си укротявам тези страсти два пъти седмично!
БЛАГОДАРЯ ВИИИ!!!  bouquet  bouquet

Амели- Бъкстон, душко, Бъкстон Simple SmileSimple Smile

# 509
ааааааааааааа неееееееееееееееееее  няма и цигаритеда отказвам ...сега ...
и без това ...с тези айрани минерална вода и кола лайт ..... вече като си реша косата сутрин се заглеждам ... дали не ми "свети ореолче " около главата ......
и нестига че циците ми ... са решили да проверят "какво е това земно притегляне"....ами ако откажа и цигарите ....ще всемат вместо цици да ми поникнат на гърба ангелски крилца ....

Общи условия

Активация на акаунт