Място за седянки на склерозирали Дюканки - 111 тема

• 57 784
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 690

kremena .... аватара ти супер ... боднала си си една от "любимите ми СПОРТНИ картинки" ...

Ами много ми хареса. Даже на мъжа ми я пратих на скайпа Embarassed

Афродита,честит рожден ден. Бьди много щастлива и обичана.

Ух,да се оплача,в сесия сьм ,а като уча как ми се ядееее... а с малкия изкушенията са толкова много Rolling Eyes

# 691
  • София
Момичета как успявате да направите палачинка без да се разпадне в тигана? Аз май си съсипах всички тефлонови тигани откакто започнах да ги ползвам без олио. Падна им тефлоновото покритие и вече всичко се залепва. К'во да правя? Нови ли да купувам постоянно newsm78?

# 692
Момичета как успявате да направите палачинка без да се разпадне в тигана? Аз май си съсипах всички тефлонови тигани откакто започнах да ги ползвам без олио. Падна им тефлоновото покритие и вече всичко се залепва. К'во да правя? Нови ли да купувам постоянно newsm78?
Shocked Може би е до тиганите - иначе тефлонът нали за това е тефлон - за да можеш да готвиш без мазнина Rolling Eyes
Аз от началото ползвам два тефлонови тигана, не само за палачинки, а и зеленчуци задушавам; отскоро имам и тефлонова тенджерка - абсурд да им падне покритието, как така..

Татит, ха честита осмичка!  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 12:01 от Орелия

# 693
  • София
Ми този дето ползавам най-много е на Тефал - термо спот, само дето спота вече го няма newsm78. Мисълта ми е като плеснете нещо в тигана капвате ли малко вода или мляко или съвсем на сухо карате?

# 694
Привет и от мен
АФРОДИТА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  ura

Честит празник и на всички именници днес smile3525

Аз отдавна не съм влизала,че бях все на работа тия дни.Да се похваля и аз вече -12 гк. за месец и половина newsm44 newsm68
Голям кеф всеки да ти казва колко си отслабнала!Отивам да си оправя табличката,хайде чао засега

# 695
  • Бургас
Добър ден,красавици.
Да се включа и аз докато бебето спинка,че после пак няма да мога.
Честит рожден,ден Афродита,пожелавам ти здраве,и много щастливи моменти,ти си си направила вчера подарък като не си се подала на изкушенията и си останала вярна на целта си.Браво момиче все така да продължаваш.
Цоци ти си уникална,нямам думи за духа ти,такива хора са ми пример в живота.Честити ти свалени нови килограми и успешна 5 месечинка.
Кри,Фоли големи гушки от мен Hug,винаги се радвам когато ви видя, че сте ни навестили.
А да да напиша, че аз съм твърдо 89,днес мислех че ще има минусче,но не е така,а си го мислех защото мерките ми са намаляли доста,даже на краката имам още някакви си 4 см и все едно не съм напълнявала след раждането,но на мен проблема ми е корема и паласките.
Ivi baby ,аз си взех от Ла редут 2 тигана на  Тефал за 34лв много са хубави и нямам никакви проблеми с тях,тефлона им е непокътнат и всичко става супер без мазнина.
Tatitt ,двете май трудно видяхме тая 8 хайде заедно да видим скоро и 7цата.
Фоли молим те по често да изкарваш вълшебните атрибути,имаме нужда от теб  bouquet
Ори,напускаш значи нашия район,дано ти е харесало и да си отпочинала и заради нас.
yani ,честито мила,чудесен резултат за толкова време,все така да продължаваш
kremena,при мен мила изкушенията са умножени по 3,че и повече,защото на работа такива изкушения има не ми се говори,ама изкушения е имало и ще има,нали защото не сме им устоявали сме тука.
Бая се разписах,ама вие сте виновни толкова ми е хубаво да ви чета и да си бърборим,че не ми се спира.
Хайде лек ден, и приятна почивка днес.
Вещи,благодаря за корекцията,чак сега видях,перфектна както винаги  bouquet

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 13:23 от Mira(vatan1919)

# 696
Здравейте, мацки  Hug

Честит рожден ден на Афродита-много здраве и късмет  bouquet  bouquet  bouquet

Аз доста задържам и ако може Фоли да ме тупне и мен smile3525 smile3525 smile3525

Честито на всички с месечинки,минуси и поводи за празнуване newsm51

Малко съм тъжна ама ще ми мине.
ЧАО и много минусииииииииии ви пожелавам  bouquet

# 697
  • Лом
Промених си линийката, защото се оказа,че килограмите при бременност не се броят ,а аз ги смятах и тях.Оказа се ,че целта ми е още по- далеч,но....още по-добре smile3501 Сега имам още по-голям стимул- 65 кг си е направо върха.Далечко,но щом Дюкян казва,че е възможно.....смело напред. newsm44

# 698
Уф, след 5 ударни дни и -2,4 кг вчера ми беше първия ПЗ и съм +400 г  Sick Нормално ли е да се вдигне толкова много? newsm78 Не съм нарушила режима, а резултата не е вдъхновяващ smile3516

# 699
Уф, след 5 ударни дни и -2,4 кг вчера ми беше първия ПЗ и съм +400 г  Sick Нормално ли е да се вдигне толкова много? newsm78 Не съм нарушила режима, а резултата не е вдъхновяващ smile3516

Нормално е,при мен понякога играе с по кило-две,особено ако наблегна на доматите Embarassed

# 700
  • Бургас
taya,нормално е разбира се всеки минава през ПЗ дните по различен начин,както имаш минуси така ще имаш и плюсове,за което има много причини,само не се притеснявай,винаги ще има такива дни.Тези 400гр са водичка която си задържала,а тя както знаеш се отичаи после следват намаленията,за да си по спокойна следи си и мерките.

# 701
Промених си линийката, защото се оказа,че килограмите при бременност не се броят ,а аз ги смятах и тях.Оказа се ,че целта ми е още по- далеч,но....още по-добре smile3501 Сега имам още по-голям стимул- 65 кг си е направо върха.Далечко,но щом Дюкян казва,че е възможно.....смело напред. newsm44

Еми щом не се броят, значи и при мен е 65кг.
СУПЕР!
Само дето съм правила хиляди диети и сигурно ще е доста трудно Confused

# 702
Честит рожден ден, Афродита да си жива и здрава много щастлива и много слаба!   bouquet
 bdbaloni

# 703
Надявам се на по-добри резултати в следващите дни, благодаря за подкрепата и
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АФРОДИТА hbday baloni

# 704
Здавейте!
днес 18 дни след диетата ,съм свалила 5 кг,и 4см. от ханша.имам да топя още 20 кг.,а по Дюканската таблица 30 дори.аз 20-те да сваля,пък кво са там някакви си 10,ще преборя и тях Wink
не се меря всяка сутрин,защото се разочаровам.реших да се меря веднъж на седмица.момичета голяма мотивация сте ми,като ви видя линийките ,и се отказвам веднага от вафлата.аз съм пристрастена към сладкото,а вече две седмици не съм хапвала.първата седмица имах малки прегрешения,но се мобилизирах

Общи условия

Активация на акаунт