Пеят нашите сърца - през СЕПТЕМВРИ ще сме с бебета

• 13 005
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • при моите любими
Благодаря ви момичета, а иначе за обзавеждането съм изчела каквото има в НАШ ДОМ тук във форума. Всъщност аз така стартирах посещението си в bgmama. Пишех и четях само там и КЛЮКАРНИКА, защото тогава още плановете ми за бебе бяха далеч напред във времето. После минах през ИСКАМ БЕБЕ (че нещо не се получаваше) и сега съм тук в ОТЧЕТНИТЕ. Ехххх малко се поувлякох, но Деси ми припомни да си разгледам снимките, тях съм правила за форума навремето Simple Smile) И в този ред на мисли, я кажете, кой, как откри форума и почна да пише в него. Аз да ви кажа честно, като си ходя понякога по улиците и се замисля за форума и срещам различни жени, майки и все се чудя дали са от форума. Хихихихихихи.

А иначе за седмиците - съм за август. Още почти в началото се видя, че е станала бебка по рано, но и аз като Асето си останах тук в септемврийските, че повече ми харесвате   Wink  bowuu

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 18:21 от cydonia

# 136
Емичка, пожелавам ви дъъъълги години безоблачен брачен живот  married .
Дидка, да си жива и здрава, много обичана и щастлива  newsm59 .
Суити , честита годишнина  cheers .
Сидониа, много е бонбонска мебелировката за стаята на  бебка.
Мен ме е  налегнал амока, бебка е сравнително спокойна, демек не подритва много и това ме плаши..то пък като се разбушува пак се плаша...нема угодия. Половинката се връща утре привечер, така че моето отшелничество е към краят си. Ама поне се намързелувах хубаво.
Муци относно стихчето, просто е супер. Бра'ос Hands Clap

# 137
Честит рожден ден на Дидка, много драве, щастие и късмет. Пожелавам и да е възможно най-добрата мама Simple Smile  newsm59 hbday
Честито и на Емичка пожелавам ви щастлив семеен живот Simple Smile
Кидониа, много красив дом имаш Simple Smile и стаята на бебо е много сладичка.
Нашата спалня е към края на ремотна си и не мога да се похваля че бебо ще си има собствена стая, но пък каквото може всичко ще му вземем
Весело искарване на всички празнъващи  bigdance2

# 138
cydonia Много е красива бебешката стая!!Браво!Ние за съжаление можем да отделим само едно малко кътче за бебка при нас!!И останалата част от дома ти е прекрасна!!!Ехх и е голямо и просторно!!ПРи нас в тая теснотия  Sad
А ми се струва че ще си имаме доста августовски бебочета!!  bouquet Hug
Мойто мъж се прибра преди 2 часа и от тогава не е станал от леглото спи като пор  #2gunfire

# 139
Mirka слънце, ма защо така те дразни тоз твоя мъж бе? Или ти му се връзващ много.Недей така. Hug

# 140
Здравейте моми!
Деня си замина дока се включа и аз:).
Честит Рожден Ден на Дидка!
Честита годишнина на Суит!
Чудесно да запразните и супер да си изкарате  bouquet !
cydonia, къщата ви е чудесна дано да бъдете здрави и щастливи в нея!
Деска...хайде кат се разшеташ, кат стигнеш до прозорците да ме заразиш и мен щото хич не  ми достига вдъхновение и все си викам чудесно, че не ги измих щото некоя съседка по нагоре пак си изми мръсната тераса и все са напръскани.
Та все си намирам извинение за мързела и си пускам щорите.
Днес уж щях да водя детето на басейн, но мъжо ме изведе на малка разходка и се почувствах като амеба, само гледах къде да поседна.
После пък ме доведе до диванчето в куфнята и ме настани да гледам как ми прави обяд с много любоф, след туй пък тъй се натъпках, че още ме държи и детето си остана без басейн.
Аз на море няма да одя, щото съм решила да го давам яваш, но се спазарих да идем на басейн минерален в неделя и съм обещала да не се къпя... Cry та само ще гледам, но децата да се порадват пък аз ще си дремя под мойта черница и ще си хапвам сладко, може само краци да натопя.
Лекичка вечер мами, ще ви наглеждам нощес пак ли ще сте мераклийки на нощната смяна Hug .

# 141
Ето,най накрая се сетих какво друго искам да обсъдим с вас,така да се каже  Wink
Чули ли сте нещо тия дни да се говори колко били вредни пластмасовите бебешки шишета?Тук нищо не се чува,но сестрата на мъжа ми(тя пък скоро роди),каzа,че говорили,народа се стреснал,абе...
Оф,писна ми да ви кажа,мине не мине и ще иzлеzе ей така нещо ново,та хората иzпадат в паника.Постоянно има нещо  Rolling Eyes
Аz пък точно оня ден ходих да си купя теzи неща и купих няколко шишета на Нук,пластмасови.Стъклените ги мраzя от сина ми.Каквото имах стъклено(тогава купувах Чико),всичко потроших,а как се пръскат на теракота да не ви раzправям..Освен това са тежки,иzобщо..Абе не ги обичам..А сега,стъклени да сме купували..ми ще купуваме,ако трябва.К´во мислите,съфорумки?
Иначе аz открих БГмама,като просто седнах един ден и написах в търсачката"бременност и майчинство",и така ми иzлеzе..Точно бях раzбрала,че съм бременна,някъде януари или февруари.Ама не почнах веднага да пиша.ей,бая време сме zаедно вече  Wink

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 18:49 от desi manova

# 142
Аз съм го решила-ще взема 1-2- стъклени шишета!Дано не се налага да ползваме повече и да сме си само на кърма!!Ако ли пък не стане така ще напазарим още!!Аз имам един ужасен спомен от шишетата които мама ползваше за брат ми-някои пластмасови!Захъбяваха се страшно бързо драскаше се пластмасата и се замърсяваше въпреки стерилизацията!!А на всичкото отгоре ставаха на едни петна абе ужас!!!Нееее аз съм си решила от тогава че искам стъклени и такива ще си взема пък нека и за това да чуя негативи!!Иначе аз съм хранена само от стъклени шишета и е била много по доволна!! Rolling Eyes
Ооо Стела той си ми е един дразнител!!Не съм излизала от 3 дни-не ме пуска сама навън  ooooh!а го мързи да излизаме/ама за фитнес не го мързи/и сиа само се ококори да ми каже какво да ида да напазарувам и пак заспа!

# 143
Ами, аз обсъдих с майка ми този въпрос за шишетата както и с моя и двамата са на мнение че стъклени шишета е по-добре. Пластмасата не може да се превърява и още нещо ми каза но сега точно не мога да се сетя. А и до колкото имам спомен по-назаде в някоя от темите се коментираше точно това за шишетата. Но пък в крайна сметка всеки со решава сам за себе си какво да купи

# 144
  • Бургас
Гърли Laughing, радвам се, че ви е харесало стихчето..Пускам ви една весела песничка..поздрав http://youtube.com/watch?v=40QMCgDCR3E&feature=related
Бачатаааа...танцувам си аз тука с Бебка..хихи..ще има буря при нас, всичко се е затъмнило.. но ми е много светло в душата..

# 145
Момичета, влизам и почвам от краката за главата, за да ви се изжалвам. Както си карам на път за вкъщи и по едно време колата започна самичка да ми се форсира и да върви без да натискам педали  Shocked Направо си изкарах акъла. Добре, че стана на два светофара от вкъщи Praynig На първия даже и изгасих и доста се почудих дали да не я зарежа на пътя, но реших бавничко да си я докарам няколко преки по-нагоре. Та така се прибрах с 20 и пуснати аварийки  ooooh! Най-тъпото е, че утре е единствения ден, в който милото почива и бяхме планували да ходим на вилата  Sad То добре, че стана тая беля в града, че не ми се мисли ако беше станало на магистралата  Praynig
Та така... изжалвах се Sad
сydonia много е хубава стаята  Hug И целият ти дом!
За форума доста късно разбрах и започнах да пиша. Бях чувала за този форум, но понеже доста се бях напатила от разни форуми и чатачки и много мислих дали да се включа. Но както казва Асенцето - тук сме си само жени и все бременни  Joy Не съжалявам и за миг и мисля, че сме си страхотна дружинка  Hug
Деси, за шишетата - пластмасовите не са за препоръчване, заради миграцията на веществата от пластмасите в храната. Някой от тези вещества са канцерогенни. Днешните шишета би трябвало да са съобразени с тези неща, но все пак стъклото си по-сигурно, защото е инертен материал, по-лесно се почиства, не се захабява и т.н.  Peace
Ох, спирам, че роман написах  ooooh!

# 146
Муци, Елена, благодаря ви и на вас за рамото!
И аз да се оплача от  моя мъж- почти не се виждаме  и гушкаме , а пък аз имам нужда от ласки, защото ходи на 2 работи.Преди ходехме заедно но 2-рото място, но откакто разбрах, че ще имаме  бебенце,спрях и сега само той ходи. Но за сметка на това не го виждам почти.И няма  с кой да си говоря  и да си споделя,че той ми е най- близък....Имам чувството че не ме разбира, че искам да прекарваме повече време заедно....
Момичета, а колко време трябва да се стерилизират шишетата- в смисъл докато стане бебо примерно на 6 месеца, на 10м. или 1 год. и нещо?
Муци, страхотно стихче!

# 147
Относно шишетата аз съм си взела на Авент понеже сестрата на мъжа ми ползва преди 2 години беше много доволна а и на мен ми харесват като фирма и какви продукти предлагат, но наистина всеки сам решава за себе си.
А за прозорците моя мъж ще ги мие голямо забавление му е а на мен ми е най- омразното от домакинските задължения, а пък и къде ще се катеря в деветия месец да мия, така че мога да кажа, че ми е златен мъжа не мога да се оплача винаги ми помага като го помоля Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Колкото за болниците аз вече твърдо съм решила че ще раждам в "Майчин дом" от доста места чувам че там като специалисти са най- добрите и смятам да се доверя Peace

# 148
Муц светулка такава  Heart Eyes Hug
Мирка нИ сЪ ИдосвъЙ. НЕма сми.

За шишетата - и аз още се чудя.Но Авент имат специално издаден сертификат, че техните не са вредни за бебетата.Показаха ми го в магазина.Имат си и стерилизатор.

# 149
Аз ползвах шишетата на Авент с дъщеря ми и мисля пак такива да си взема!И на мен ми показаха такъв сертификат за безопасност,а и мога да кажа от опит,че ИЗБЩО не се захабиха от употребата или изваряването.По-леки са от стъклените и много лесно се почистват,защото гърлото им е доста широко и спокойно се мият с ръка.

Общи условия

Активация на акаунт