Пеят нашите сърца - през СЕПТЕМВРИ ще сме с бебета

• 12 999
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Дидка Честит Рожден ден newsm59  party023
Sweet честита годишнина Hug
Чета че сте си говорили вчера за секса-искам да кажа че толкова съм се разгонила че ако може по три пъти на ден ще правя.Моят мъж ми вика боже кой знае какъв курвар ще се роди Laughing LaughingС предната бременност не бях така.И аз нямам линия и коластрата още не ми е тръгнала

# 91
  • София
Здравейте момичета!
Честита годишнина! Честит рожден ден!
Вчера бях на преглед, нещата изглеждат ок, леко едра върви -1330 г., за малко й мернах лицето на момата, моля да ми сложите розово щъркелче!!!
Тъкмо си хапнах дежурната тестена закуска /умирам за баници и т.н./ сега пийвам кафе, кефче преди да ни е задъхала жегата!
Вече започвам да се колебая за болница: Тина Киркова /там знам към кой да се ориентирам по опит от първия път/, Майчин дом /много ми  е близо, но не знам към кой да се ориентирам, по принцип предпочитам уговорка по психологически съображения - по спокойно ще ми е/, а може би и Токуда, Вие ориентирахте ли се!
Лек ден! И да наблегнем на сладоледа!

# 92
Аз да се похваля, че вече съм в отпуск. Много дни ми са се насабрали през последните 3 години и сега си викам що не си стоя вкъщи на хладно при климатика, вместо да се моря всеки ден до офиса. Ама си е малко скучно - хем не ми се ходи на работа, ама и вкъщи да не съм. Да идва септември или там края на август и да се ражда това бебе, че вече почна да ми тежи. След това е много по-лесно.
При мен коластра не се е появявала, нито първият път, нито сега. Виктор много хълцукаше преди да се роди (той и след това много си хълцаше де), обаче не си спомням в кой месец започна. Засега бебо номер 2 още не хълца и кафявата линия още не се е появила. Само че и за нея не си спомням, кога се появи преди.
Предният път започнаха да ми слушат тоновете с една дървена тръба чак като излязох в болничен. Записи не са ми правили. Някъде в началото на 9-я месец лекарката установи по време на преглед, че тоновете на бебето са много високи и ме прати на запис. И така 5-6 дена си ги изкарах в болницата. Тогава ми правеха редовно записи, че малкият не знам какви ги вършеше докато се премяташе насам-натам, но пулса му стигаше до над 180, което си е доста над нормата. Ами атлет си беше - явно е правил някакви кълбета за време - като се роди си беше щурчо и досега само се катери и бяга. Като го гледаха тогава как ми подскача из корема - все едно футболна топка се търкаля непрекъснато от ляво на дясно и обратно - всички викаха, че няма да чака до термина. Е да, ама той си изчака. Даже един ден повече се търкаля в корема ми на мекичко. Надявам се сега бебо да е малко по-кротък и да не ми се налага да влизам в болница преди раждането.
Днес ще ходим да оглеждаме креватчета на Дизайн бейби, ако си харесаме модел, можем да си поръчаме едно.

# 93
Снощи докато се включа в нощната смяна и тя се разтури  smile3534 Но като гледам какви са жеги през деня, май скоро всички ще минем към нощната смяна  Joy
За коластрата - браво бе, момичета! Голям теч, голямо нещо!! На мен нито капчица не ми е капнала, а вие чак се оляхте  Joy Дано като дойде бебо да потече за него както си трябва bombs
Линия на корема си имам вече от почти месец, та чак и над пъпчето е взела да се появява  Simple Smile
За секса ninka добре го е казала  Joy Само дето мъж ми е толков скапан вечер след работа, та рядко ме огрява  Joy А и от два дни като ме стреснаха тия контракции и аз самата забравих  luvbed
Суит, честита годишнина!!! newsm18
Дидка, ЧРД!!!  newsm59
И на двете ви пожелавам да сте винаги обичани и желани и много семейно щастие    bouquet
Аз днес се дотътрих до офиса, но вече взех да съжалявам и май-май няма да издържа до вечерта. Лек и ползотворен петък на всички   Hug

# 94
Здравейте!

Дидка, честит рожден ден, слънце!

Емичка, честито и на вас, младоженци!

И на Sweetkids честита годишнина!

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 18:11 от бръмбъзъче

# 95
Айде и аз да се разпиша Wink
Суит честита ви годишнина много много щастие желая  bouquet
Дидка Честит рожден ден newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2  party023  ura пожелавам ти да си жива и здрава много щастлива и през септември най- големия подарък да си гушкаш newsm30
И ние ще си взимаме легло на dizain baby ама в края на юли като се върнем от Бургас ще отидем да го капарираме и към 15 Август ще го вземем, вече нямам търпение Party
За коластрата и на мен не ми тече дано обаче да нямам проблеми с кърмата Praynig
Айде лек ден на всички  love001

# 96
Дидка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!Да си жива и здрава и много ,много щастлива наесен с Теди в ръце  bouquet Hug
СуитЧЕСТИТА ГОДИШНИНААА!!Много щастие ви пожелавам Hug
Момичета ,я кажете някоя от вас ползвала ли е True Match MInerals na Loreal?Нещо се въодушевих да ходя по магазините да си купя разни работи и се сетих за тази пудра..та ако някой може да изкаже мнение ще съм благодарна Heart Eyes

# 97
Привет и от най-горещата част на страната! Снощи гледах мача и за първи път през живота си изпитах злобна завист заради дъждът, който валя 2 часа. Това непознато чувство се появи изведнъж и още не ще да си ходи. Като се сетя и съм на крачка от нервна криза.
Муциту, ти как забеляза, че зачезвам така?  Ами ... случва ми се. Имам си едно хоби, което ме разтоварва, отвлича ми мислите от жегата и ме зарежда за следващия ден. Та заради него. А и съм се заела с организиране на ремонта  smile3515 smile3511 smile3514 и май нещо не ми се отдава. Вчера трябваше да слагат прозореца, а днес вече да лепят фибрана, ама НЕ! Човека с дограмата каза "Сори, мъ ни е гутоф стъклупъкетъ. А съм си напраил дуръмътъ." И аз  smile3502 Звъня на ония с изолацията, те ми се развикаха, че не сме се организирали. Моя се ядоса и каза, че сам ще си лепи изолацията.  smile3506 Не знаех, че можел и сам... Та сега сме на никакво ниво. Добре, че поне се обадиха, че дюшемето е дошло, че като стигнем до него няма да чакат майсторите.
Относно климатикааааа.... Там е сериозна работата. Нямат 18-ка и не знаят кога ще получат. Това се казва отговор. А аз съм човек на сроковете и датите. Обичам като се заема с нещо да си съставя план и мразя изненадите. Ох, олекна ми. Извинете ама имах нужда. После ще довърша, че да ида до магазина преди да са затворили.

# 98
Danip аз си купих такава пудра за сватбата....ми супер е!
Друг е въпроса, че кат си купих пудра за тая сума не съм я ползвала оттогава грам...

# 99
  • София
Здравейте, момичета, благодаря за пожеланията, много мило, че не сте забравили нашата годишнина!  Hug Blush
Мъжът ми се прибира точно навреме днес- беше 10 дни в командировка. За довечера не сме предвидили нищо специално, защото ще пътува цял ден и сигурно ще е уморен, но утре ще излезем да отпразнуваме.  Grinning

Дидке, честит рожден ден, сладурано!  Heart Eyes Желая ти да си обградена с много любов и да сбъднеш мечтите си!

Страйп, радвам се, че е потвърден розовият щъркел.  Wink Малко ме учуди изявлението на твоя лекар- нали по време на бременността шийката на матката е затворена, а има и запушалка, така че бебето е напълно отделено от това, което става във влагалището?  newsm78 Нали разните му там гъбички и бактерии могат да направят беля по време на раждането, когато бебето влиза в пряк контакт с тях, но не и преди това?  Rolling Eyes

Когато бях бременна със сина ми, ходех на ЖК в поликлиниката. Вече в последните месеци сестрата ми изтърси, че от седмия месец не трябвало повече да правим секс.  #Crazy Малко се шашнахме, де, обаче не я послушахме.  Laughing После се запознах с докторката, при която си ходя и досега, и жената ни спаси от бремето на гузната съвест.  Wink Честно казано, при всяка бременност се радвам, че няма сериозни причини за въздържание, защото съм сигурна, че бих се изнервила страшно.  Blush

При мен няма разлика между бременностите. Обикновено кожата на лицето ми се изчиства, косата ми престава да се омазнява така бързо. Кафявата черта на корема се появява някъде накрая (все още не я виждам).

Остана ли изобщо някоя мама, дето да не си знае щъркела, или аз съм единствената?  newsm78

# 100
  • Свиленград
Здравейте и от мен.   bouquet Аз май се разписвам за последно в тази тема,че в понеделник заминаваме на море и около  седмици няма да ни има.
За коластрата...при мен потече веднъж,но ме е страх да си стискам гърдите,за да я гледам как тече. Като знам после за какъв теч става въпрос..направо...не ми се мисли.
За секса..ами правим си го винаги,когато имаме възможност и желание. Дори и в началото /първите 3 месеца/,когато беше рисковано при мен. Дори и тогава правихме секс.
ЧРД на Дидка. Пожелавам ти много здраве, късмет и семейно щастие и разбирателство.  nbirthday newsm67  bigdance2 Tada Весело изкарване на празника!
Честита годишнина и Суит. Още много такива да празнувате.  Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss
Аз все още нямам такава кафява черта. С предната бременност имах над пъп,но не и отдолу. А сега за сега нямам.
Това е от мен.
Много усмивки и да се криете на хладно. А и още нещо да пиете мноооооооооогооооо течности!   ideauu  superuu Two Hearts

# 101
  • София
Първо да ви благодаря от сърце за милите пожелания и вниманието!
И понеже гледам последните рожденнички, не са слагали снимки на почерпките, та и аз да не ви дразня ви черпя всички с кой каквото обиа, каквото му се яде и каквото има в наличност! Hug 

И искам да честитя празника на всички останали празнуващи днес!

# 102
Момичетааа, някой знае ли вече от кога влиза в сила промяната в кодекса на труда за ползването на 15 дни платен отпуск от таткото след раждането на бебето? Онази вечер го казаха по новините. Една от мамите беше повдигнала въпроса, ама никой не обърна внимание. Знаете ли вече нещо или още нищо не се знае? Дали ще хване нашите татковци? Това си е важен проблем. Wink
Честито на рожденниците и всички с празниците!!!  ura

# 103
Дидка, да си жива и здрава и много, ама много обичана newsm51

Суит, честита годишнина! Колко ги навъртяхте, а Wink

Аз също нямам коластра, и миналият път нямах, но си имах достатъчно кърма. Така че, не го мислете засега. И кафява линия на корема още нямам. И положението откъм секса е доста сухо, чак на пръсти се броят пътите от началото на бременността Tired

На мен ще ми пускат запис на тоновете в понеделник и лятната  ми лекарка (нали моя док излиза в отпуск) каза през 2 седмици на преглед да ходя, ма много начесто ми се струва. Ще видим...

# 104
Didka,много,много щастие и любов,но още повече наесен.Да си жива и zдрава  newsm51    cook
Суит,на теб поне още няколко пъти по толкова да отпраzнувате zаедно  newsm51 1dating
Ох,момичета,цялата къща е zа чистене.Искам да мия и проzорци някой ден и да пера пердета,а не мога да се помръдна.Никога не съм била толкова мърzелива,наистина.Направо почнах сериоzно да се чудя какво ми става.Мърzи ме ,та ме боли,както викат хората  hahaha .Ама ако не вzеме да ми мине,не zнам как ще я карам...
Шейли,обиколи света ти.Винаги съм си мечтала zа подобно нещо..Но няма иzгледи да ми се случи..Много ти се радвам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт