Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хълцането на бебето в корема?
-
Какво представлява записът на сърдечния ритъм и кога трябва да започне?
-
Какво представлява хълцането на бебето и какви могат да бъдат възможните значения?
-
Какви са промените в Кодекса на труда относно отпуските по майчинство и бащинство?
-
Какви са семинарите и обученията за естествено раждане и асистирането му?
Мен не ме касае, защото мъж ми е на свободна професия, но стискам палци да важи от скоро
, че аз си мисля, че контракциите с неделното чистене си ги докарах. Къщната работа може и да почака 
), без да използваш сапун, чишкаш в стерилно контейнерче (продават ги във всяка аптека и струват по 20-40ст.; От личен опит ти препоръчвам по-големите, защото по-добре се затварят
Доки ме посъветва за всеки случай да пусна една стерилна урина да се види какво е. Има ли някой който усеща подобни болежки???
Ни можах да заспя до 5 сутринта!!

Цункам те и те обичкам!
Още 100 по толкова да изкарате!!
Ма няямаааааа мъжо предпочита мачовете и фитнеса и ритането 

Според моя док най-вероятно ми се подувала Бартолиновата жлеза (не съм я чувала, а и ме мързи да търся) Но аз като бях при него, нищо не ми беше подуто, така както се случва вечер. Надявам се от понеделник, като си остана в къщи и с повече почивка да отмине, че на работа само на един стол седя, то и г*** ме заболя
всичко добро ви пожелавам! Имайте любов и я раздавайте на всички!
Стелиано, за какъв Пешо говореше, бе.. 

Пуснах го на колегите в офиса и ако ви кажа как живна обстановката