Пеят нашите сърца - през СЕПТЕМВРИ ще сме с бебета

• 13 002
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, преди около 1 час се върнах то доктора, но останах толкова разочарована, че нямам думи...Освен, че ме изкара слон и ми мери кръвното нищо друго не направи- буквално за 5 мин. минах и това беше.За капак ми каза да занеса и стерилна урина, но не знам какво означава.Толкова  бях ядосана от консултацията, че не успях да го попитам. Може ли някоя от вас да ми каже- ще съм благодарна много.

# 106
Ей,момичета голям смях изсмях с вас.Много сте забавни и сладки.Аз съм от октомврийки,но реших да си разширя кръгозора,че знае ли човек, то и бебчо си има свой план сигурно кога ще излезе.
Надявам се нямате нищо против да понадничам във вашата темичка.Да се светна евентуално от по-напредналите в занаята.
Само да ви кажа кекво чух за Тина Киркова в София,имало в момента някаква болнична инфекция там и даже едно бебнце било в кома.Пази Боже,дано да му се размине.
Лек ден ви желая!

# 107
Дитка чести рожден ден с пожелание за всичко най-хубаво и много много щастие.
Суит на теб честита годишнина с пожелание за дълъг семеен живот.
А на всички останали пожелавам весел и слънчев уикенд изпълнен само с хубави емоции

# 108
П.П. Понеже бях ядосана в предишния пост, забравих да поздравя мамите, които днес имат повод да черпят.
На всички празнуващи мами много хубави и прекрасни мигове и занапред! Бъдете щастливи!

# 109
Велислава , помолих една колежка да провери и щом ми даде инфо ще споделя  Peace Мен не ме касае, защото мъж ми е на свободна професия, но стискам палци да важи от скоро  Peace
Деска, умната с чистенето Hug, че аз си мисля, че контракциите с неделното чистене си ги докарах.  Къщната работа може и да почака  Wink
den4e, не се ядосвай  Hug Стерилна урина се дава по следния начин: дава се първа сутрешна урина; След като си направиш тоалета сутринта (как звучи само  Joy), без да използваш сапун, чишкаш в стерилно контейнерче (продават ги във всяка аптека и струват по 20-40ст.; От личен опит ти препоръчвам по-големите, защото по-добре се затварят  Peace) като трябва да събереш средната струя урина. Внимателно затвярш контейнерчето и го носиш за изследване  Peace
И аз ще пускам стерилна, но във вторник, че като ми е пълен мехура (дори и малко) и бебо като ме срита и усещам болка Sad Доки ме посъветва за всеки случай да пусна една стерилна урина да се види какво е. Има ли някой който усеща подобни болежки??? 

# 110
Аз сиа ставам добрютро!! ooooh!Ни можах да заспя до 5 сутринта!! Rolling EyesМъкааа
Дидка мила моя сладка!!Да си ми жива и здрава,все така красива и толкова добричка newsm51 nbirthday
Много да те обичат двамата ти мъже  smile3525Цункам те и те обичкам!
На Суит мама и желая едно прекрасно празнуване на годишнината!!  bouquetОще 100 по толкова да изкарате!!
Аййй стига с тоз секс беее  Mr. GreenШа са бийм с вас!!И аз искааааамм!! WhistlingМа няямаааааа мъжо предпочита мачовете и фитнеса и ритането  Thinking
ААааааа какво каза октомврийкатаКаква е тая инфекция???Отново ли??Къде го чу??Аз се притесних!!!!Ако някой знае нещо моля да каже Praynig

# 111
Аууу, Сонче, ще ме извиниш, но съм забравила да ти кажа за моята разширена вена (нали все питам за твоята), която всъщност не била такава Crazy Според моя док най-вероятно ми се подувала Бартолиновата жлеза (не съм я чувала, а и ме мързи да търся) Но аз като бях при него, нищо не ми беше подуто, така както се случва вечер. Надявам се от понеделник, като си остана в къщи и с повече почивка да отмине, че на работа само на един стол седя, то и г*** ме заболя Wink

# 112
Привет, сладурани!!!

Дидка, честит рожден ден! Желая ти много здраве и любов, късмет и успехи, да си удовлетворена и задоволена от себе си и постигнатото! Бъди все така добра и чаровна и всички твои качества, които харесваш, да се умножат и при бебчето ти!   bouquet

Суит, честита ви годишнина! Нека годинките се нижат незабелязани, а спомените и преживяваните моменти да се трупат красиви, мили, и изпълнени с любов!   bouquet

Колкото до мен - не мога да издържа да не споделя  Laughing - бях на консултацийка при доктора ми(аз съм си на частен абонамент, сега сме около 50 бременни при него). Казаха ми, че досега не са имали бременна с толкова добри изследвания. А хемоглобинът ми бил идеален!  Peace Много се радвам! Пожелавам на всички ви такива резултати! Знаех си - трябва и лежа от 3я месец за задържане, пия Гинипрал, Магнерич, Обсидан. А сега - и бебо, и аз сме добре и като изключим жегата, всичко ни е идеално. Е, и ние сме в ремонт, ама много красоти на едно място няма как. Олях се, та чао за сега от мен и целувки на всички ви!!!!  Hug  bouquet

# 113
  • Варна
Момичета, преди около 1 час се върнах то доктора, но останах толкова разочарована, че нямам думи...Освен, че ме изкара слон и ми мери кръвното нищо друго не направи- буквално за 5 мин. минах и това беше.За капак ми каза да занеса и стерилна урина, но не знам какво означава.Толкова  бях ядосана от консултацията, че не успях да го попитам. Може ли някоя от вас да ми каже- ще съм благодарна много.
Първо отиваш в някоя аптека и си купуваш чашки за стерилна урина. Едни такива малки прозрачни пласмасови с капаче. После от първата урина след събуждане сутрин на гладно, пишкаш мъничко настрани и чак после в чашката. Затваряш я и я носиш на докторката. Носенето не е задължително да е веднага сутринта. Аз съм я носила и по обед, но е важно кога е взета.
Стискам палци да ти е наред изследването.

# 114
Ами че аз винаги така правя с урината!По този начин я взимам!!Значи всеки път стерилна си им нося!!Това дали не е неправилно  newsm78

# 115
  • Бургас
Честитка за всички празнуващи вчера, днес и утре love001всичко добро ви пожелавам! Имайте любов и я раздавайте на всички!
 gydiСтелиано, за какъв Пешо говореше, бе.. #Crazy
Дидиди, някога в другите теми зачезваше и реших, че и сега така..съчувствам ти за ремонта и щуротиите около него..
Miss Fairy, добре дошла винаги при нас Hug cheers
Тцтцттцтц, не знам при вас, ама аз почнах да нося на мъж ми чехлите и джапанките заради отеклите крака..нищо не ми става вече..ооо, а такива секси сандалки имам:)тююю..тряя си купувам големи дамски чехли сега..после ще ги подарявам, така и със сутиените...всичко ме стяга.. и новия, дет си го купих..
Ооох, пие ми се мляко..ша взема си купя една крава..кво толкова, смятам, че ще се справя да отгледам едно дете и една крава.. 4470
А, бре, вашите бебоци на какво ги оприличавате..моето е като риба, все плува..на една приятелка- кат виенско колело в корема и- все се върти.
Един стих с неизвестен автор ви пращам:
Молитва на жената

Прати ми, Господи, съпруг
мил, умен като никой друг,
и да е силен и красив,
да знае да е мълчалив,
и да обича да ме слуша,
и да не пие, да не пуши,
парички много да изкарва,
да ме обича, да ми вярва,
да не скитори все навънка
и като харча, да не мрънка;
гърба ми вечер да разтрива,
с одеялото да ме завива;
и моля се да ме разбира
и отговора да намира,
когато питам някой път
не ми ли е голям гъзът.
И щом му стана аз съпруга,
да не поглежда вече друга.

Молитва на мъжът

Моля те Боже, изпрати ми глухоняма нимфоманка с щръкнали цици и с
разрешително за домашно варене на спиртни напитки.

# 116
Здравейте, мацки!  Hug
Честито на всички презнуващи!!!
Абре - вие с многото коластра - защо не ползвате подплънки за кърмачки??? И аз имам, и на мен ми цапа, ама по малко и по половин кърпичка в сутиена ми стига. Щот подплънките са малко по-дебелички.
АБре, мами, едно въпросче - как мислите - е ли добре да се оди на морието в 32 седмица??? Thinking

# 117
Mucolinooooo разсмя ме. hahaha Joy Joy

# 118
Григчо за първи път я чувам тази жлеза  newsm78 Но поне не е разширена вена  Hug Аз си свикнах с моята, така и така ще трябва да съжителстваме, и спрях да й обръщам голямо внимание  Joy
Муц, изби рибата с това стихче  smile3532 Пуснах го на колегите в офиса и ако ви кажа как живна обстановката  smile3532

# 119
Сонче, Джули, благодаря ви много! Вероятно ви се е сторило глупаво питането ми, на толкова бях ядосана , че просто изхвърчах, защото щях да им кажа нещо дето не трябва да казвам. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт