МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 347
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
  • Луната ни пази
Добро утро и от мен. Снощи за първи път изкарахме повече от 6 часа сън. Нахранихме се в 10, по време на новините, после малко мрънка, заспа по средата на Шоуто на Слави и с събуди чак в 5 без 10 да яде. Ох, дай боже да  е все така. Ама то от една вечер може ли да съди човек?
reniuga, Честит Рожден ден. Пожелания за много здраве., семейно щастие и само радости от дечицата ти.

# 76
reniuga ЧРД, МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА, И МНОГО РАДОСТИ ДА ТИ НОСЯТ ДЕЦАТА!

mmagy приятна екскурзия, само като му хареса много на Ванко, ще трябва често често да го водите.
Искам и аз на дългааа разходка-екскурзия, ама тук валииии....

Иначе и нас не ни свърта дълго в къщи, само за следобедният сън на баткото гледаме да сме се прибрали, че и аз да поспя, ако Калина ми даде.

Усмихнат ден, да спят повечко бебоците днес.

# 77
  • Варна
reniuga, честит рожден ден!

Вчера след цял ден незаспиване поне вечерта става да яде само веднъж след като заспа в 21,30 а последното хапване беше в 20 часа.Яде около 3-4, след това не помня какво е било (мъжът ми само ме бутна да я нахраня и после той се оправяше с нея) но ми каза, че трябва да яде около 9 а тя стана в 11.Синът ми и той снощи като е заспал в 22 часът ...ами все още спи  Joy Голям сън, голямо нещо.Бебка и тя спи в момента тука  в шезлонга, заспа с бибата Grinning
Общо взето това е засега при нас, а таткото се похвали, че тази сутрин му е гукала и много му се е смяла  Heart Eyes

# 78
Благодаря ви момичета за пожеланията   bouquet

Да почерпя и аз с тортичка:

# 79
Здравейте и от мен.Искам да попитам майките които кърмят на поискване давате ли вода на бебетата и залъгалка?
Давам вода, пие много! И залъгалка давам - понякога просто иска да си цока. И повярвайте прави разлика между трите! Като е гладен посмъртно не мога да го залъжа ни с вода, ни със залъгалка.
И при нас е точно така. Вода давам, защото в тези жеги... А той ако не иска, плюе биберона. Така че не мога да го насиля да пие и да искам.

Колкото до залъгалката, добре, че е тази вълшебна биба. Малкият явно има много силен сукателен рефлекс и не заспива без биба. Щом заспи дълбоко, я изплюва.

reniuga, ЧРД!   bouquet  Много щастие ти желая.

# 80
  • София
Пропуснала съм. reniuga честит рожден ден Simple Smile

# 81
  • NY
Добро утро ,

и добър ден за които вече е обяд

да напомним и ние за себе си  Simple Smile.....моят син си расте както подобава, спокойно бебе е, да чукна на дърво.
От време на време проявява характер /демек рев/ .....когато разсеяната му майка забрави да го нахрани като започне да смуче въздуха с уста, или когато му омръзне да лежи в количката по време на разходка и иска да види какво става в света извън нея.....страшно любопитен е още от сега   ooooh!
От няколко дни се опитва да си навре десният юмрук в устата/ основно занимание против скука/. Не е зацепил още, че палеца може да се изпъне и ще му е по лесно  Simple Smile Залъгалката я плюе , опитвам се за го науча да я смуче като я придържам с ръка, но неуспешно......ако знаете друг начин как да привикне с бибата , ще се радвам да споделите
Вода и аз започнах да давам, пие около 20 мл .....харесва му
Другото смешно е ,че слуша блусовете на Металика /за бебета/ с подчертано внимание ....но още не показва кое му е любимото  парче  Laughing
за кърмата.....пия лактогонен чай , но не постоянно. Наблягам  на сокове ,айрян , специална диета не спазвам.

Колажа е много хубав !  bouquet.......и дечицата ни са прекрасни Heart Eyes

reniuga  bdbaloni
 mmagy.....ехааа, супер.....разказвай после

приятен ден  Peace

# 82
  • ул. "Мечтание"
Днеска малкия е доста неспокоет.
Иначе сутринта излизахме с него на разходка. Видях се с две приятелки. Много приятно си изкарахме.

От няколко дни се опитва да си навре десният юмрук в устата/ основно занимание против скука/. Не е зацепил още, че палеца може да се изпъне и ще му е по лесно  Simple Smile

Хахаха! Нашинкия вече си откри палеца, но като го навре в уста и си разперва цялата ръка над устата, много е смешен. Сега се опитва да си навре в устата едновременно двата юмрука и бибата.

# 83
Здравейте ! reniuga  newsm59
Моят син не може да се оттучи от нощното хранене- пробвах да го залъгвам  с чай, вода , по съвет на педиатъра с все по разредено АМ, но не му минава и реве докато не му дам полагаемата му се доза ! Селин - и Ерик прави така - налапва си палеца и всички пръстчета  ги разперва, а понякога ги изрежда един по един в устата си !

# 84
mu6morok
аз май не съм се изразила ясно.Неда не иска да яде от шишето ,а не въобще.
понякога се цедя и и давам от шише /обикновенно ако съм навън/но тя не иска шишето вече

# 85
Здравейте ! reniuga  newsm59

Моят син не може да се оттучи от нощното хранене- пробвах да го залъгвам  с чай, вода , по съвет на педиатъра с все по разредено АМ, но не му минава и реве докато не му дам полагаемата му се доза ! Селин - и Ерик прави така - налапва си палеца и всички пръстчета  ги разперва, а понякога ги изрежда един по един в устата си !

Защо трябва да го отучваш на този етап?  newsm78 Тук никои не споменава подобно нещо от лекарите. Бебетата имат нужда от него...

Приятен ден. Ние сега излизаме на разходка, а в момента спим. Девойката във възглавницата За кърмене на дивана, а младежа в столчето За кола... Wink

# 86
Момичета, някой има ли крак или някакъв номер за регистриране на бебешкия албум от първа страница?

Какъв е този албум? На мен не ми се отваря.

Момичета, искам да ви питам, повръщат ли много бебетата ви? Крис докато го взема на ръце цялата ме е повърнал. При вас как е?

# 87
Аз минавам да кажа че днес ставаме на 2 месеца! Grinning

reniuga  ,честит рожден ден!!!Пожелавам ти да бъдеш много щастлива майка и съпруга!!!  bouquet

Stahl ,кърмиш ли?И моето бебе беше така когатао беше в на4алото само на кърма.Сега с млякото Фризовом направо спря!!!Страхотен ефект,мн съм доволна,наистина помогна.Аз се бях видяла в 4удо 4ак на гастроентеролог го водихме

# 88
Здравейте, ние тези дни сме много добрички (да чукна на дърво) - папкаме и спинкаме, май не го боли толкова коремчето. Яде към 11 вечерта, след това се буди към 7 сутринта (през нощта не се буди, не пие вода, чай... нищо). Татето сменя памперса и го храни в 7, но той е сънен и след това пак заспива, понякога дори спи до следващото си хранене в 11 часа. Все още сме на смесено хранене - 90 грама АМ смесено с 60 грама кърма (цедя се - колкото пуска, ще му го давам, докато иска). Исках да ви питам вие до кога смятате да стерилизирате шишета и по колко пъти стерилизирате на ден. А докога се преварява водата, аз доколкото си спомням на каката спряхме да преваряме към половин година, но може и да се лъжа. А, и до кога мислите да гладите дрешките? Малко затрупах с въпроси, но това са обичайно повтарящи се почти целодневно дейности и си мисля до кога ще се въртим в тази орбита.
Поздрави и ЛЕКА нощ!

# 89
Здравейте, момичета.
Alabala, Чудесен е колажът. Прекрасни модели, прекрасна творба Hug
reniuga  newsm59
За нощното хранене, като се прибрахме от родилното Бояна спеше по около пет часа нощем и аз се зарадвах. В един момент започна по часовник на три часа да се буди - РЕВ! ГЛАД! И така - разбрах, че ще се храним по няколко пъти нощем - будеше се свирепо гладна. Това с чайчето е издевателство и за датето и за родителите, които цяла нощ играят на инквизиция. Нахранвах си я за пет минутки, както тя си знае да лапа и после спокойствое и сън до след три часа. и ХОП - изведнъж сама спря - сега спи пак по шест и дори седем часа. Буди се, ако коремчето е неспокойно, хънка, мънка. Аз давам биба, държа ръка на коремчето да го топля или давам капки, ако е по-силно. Тази нощ даже изобщо не се събуди и за миг и всички спахме. Не знам до кога ще е и дали няма да започне пак да се буди, но знам, че само ще си покаже детето. Сега всичко у него са само рефлекси и инстинкти. Природата го е надарила с много ефикасен апарат за самосъхранение и той работи перфектно. Щом иска нещо, значи му трябва, щом не иска, значи не му трябва. Така смятам аз. Принудителното оставяне на глад и рев е против всякакви мои разбирания за добро отглеждане и здраво емоционално и психическо развитие в последствие.
Ехеййй - ама че дидактическо го изкарах #Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт