Чай с нане, шиша, сладки - на мохабет при мамите "арабки" - 75

• 29 688
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Кате, страхотен план. Обаче един съвет- взимай по-добре парите. Че то така отдалече нежничък изглежда, ама знае ли човек. Пък и той рода има и с твоя късмет... Mr. Green

Ясминке, той като е нежничък, виж татко му какъв е мъжага  Joy   ще спази традицията да спи с жената на сина си  Joy 

Ще взема аз да избоцкам и по един гоблен с образа на Фидел Кастро, на Кадафи,пък да си пробвам късмета   Joy 

# 76
  • In a surreal moment!
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo   Наде , умрех от смех !!!

Кате Ш. - като наближиш моите години , ще ти се ще нещо сиииириозно пиУе , повервай ми  Joy
Не , че не е симпатичен Хамданчо , ма си е детиняк , сополчето му личи още и жълтичкото , нищо , че се перчи кат петУе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе я да обърна поглед към къщи и да не простя на шефа , пък то другото вече ми е бош лаф ...

Лек ден ! Laughing Heart Eyes Hug

# 77
Шиланке , къв е тоя Шейтан , където ти рови в мозъка  Whistling
Слушай кака си  jasmin , бъди меркантилна само .

# 78
малиииииииииииииииии
вий мъже нямате ли си ,бре жени  newsm78,как ни въ е срам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed,още от ранни зори с какво сте се захванали  Mr. Green,ша ни лепнат 4ервена то4ка  bowuu

# 79
Съвсем петъчно го подкарах. Бая задачки имам, а седя и съзерцавам Хамданчо  Embarassed Laughing

Вили, за какво да му прощаваш на шефа? Нали си знаеш, че в крайна сметка ще си му простиш  Simple Smile

Манел, брей че сте вие с Ясминка, подигравайте ми се сега, ама после ше видите , та тези очи струват много повече от някакви си  мижави 100 00 доларчета  Joy

Аааа, Деска, това ранни зори,е много гадна пропаганда и цели да ме  Sick  Joy  ама виж като мисля за Хамдан каква съм свежарка, тц, не може да ме подмамиш със спане  Joy

# 80
Привет и от мен и честит рожден ден на малкия сладур   bouquet
Тю, как сте се покрили, едва ви открих, добре че беше Вени  Simple Smile
А онзи арабски принц, дето Катето 1 му е сложила снимката... моята приятелка, дето ми е на гости, вече е влюбена в него  Heart Eyes От къде беше този сладур?
Надя- разбрахме се за довечера  Peace Сега слизам на центъра, да хвърля едно око на пазара за роби, може да си купя един- да върви подире ми и да ми вее с ветрилото  Laughing
Мелани- малките са пуканки, браво  Heart Eyes
Момичета, чао засега, отивам да се пържа в собствен сос по свищовските улици...

# 81
Добър ден, красавици! Не мога да си вдигна главата от работа!

За малко да вляза да кажа за изложбата/ много интересна и промикновена. казва се Места и хора. Има фотографии на 3-ма българи и 1 мароканец. От Мароко са във Фес, Казабланка, Ессауира, Тафраут.... чудно защо никой не стига Агадир... защото след земетсесениетоа нямат исторически сгради, кротките хорица. От Бг е Созопол, Търново, Несебър.
На изложбата беше и Симеон 2-ри... Уффффф. Дъщерите на мароканския посланик бяха с кафтани, съпругата му- с дреха, подобна на сари. Имаше чай и вкуснотии, до които не се докоснах.... по едно време, неизвестно откъде.... се появиха купища хора в пенсионна възраст, които не погледнаха нито една снимка.

В залата нямаше климатик и аз вях на народа наоколо - с моето ветрило. Затова имах и силен антураж мрящи от жега използвачи!! hahaha Joy
Имаше журналисти от медии, които снимаха жените със фулари и тюрбани, без да питат. Мъжете ни бранеха...

Разбрах кой кога си тръгва за Мароко, с какво си тръгва – кола, самолет, каква възможност има да носи подаръци....
Разбрах също така, че тази година на Коледния благотворителен базар на Международния Женски Клуб ТРЯБВА да съм на щанда на Мароко и сега ще инструктирам моя мароканец да започне да пренася дребни сувенири още отсега.
След няколко дена трябва да мина на прибера фотографиите от Клуба на архитекта и да ги съхранявам отговорно.

Магде, благодаря за поздравите. Ще се снимам с единия близнак – почти адаша на твоя син, че другия е на бригада в Англия.
Чака ме да се върна „моят близнак”, че нося подаръци.

Весел петък и на вас.... ееех, принца.... Кате, Катеееее, нямаш жалост и милост!

# 82
nafasima -шейх Хамдан  бин Мохамед е тва,сина на дубайския шейх Мохамед (с бебето на ръце)
и обявен за наследник на трона,т.е.много добра партия Money
Първата му жена се забулва,така,че и да я гледаме и да не я гледаме-нищо няма да се види LaughingШейха Хинд се казва и сигурно е много красива.

А братята(5-6) на Хамдан са едни спортни типове,Хамдан е най-нежен,обаче девойки от близо и далеч мечтаят за него Party
Пфу,как пък един път не го видях Crossing ArmsИначе един шейх(дърт)ни направи път с мама и децата да пресечем,познаваме ги по поръчковите коли и специалните номера.Исках да го снимам,но ме досрамя,че и той беше свалил прозореца на колата и ни зяпаше Simple Smile

Шилан-къде чак в сайта на дубайската полиция се завря Joy

Тоя на Петя ми прилича на Оманец или на местен и от тях има по-тъмни.

Саратед-очите на момите са 100% арабски Heart Eyes

jasmin -според моята религия,щом бебче се усмихва в съня си или будно,значи вижда ангела,който го пази.

Момичета-нека някой поднесе айс лате,студен чай или нещо студено Praynigче да поутолим страстите,чак роби ще купуват Naughty Shocked Joy Joy Joy

# 83
# 84

Марси - ето ти един среден, поне на мен ми допада, но факта, че не му виждам очите не ми харесва никак... Все пак симпатяга го раздава Wink

И на мен малкия шейх не ми допада - дечко ми е някак си... И оня със злия поглед и той не ми допада... Абе имам аз една снимка на един с мнооого чаровен поглед, ама Деси е права - ще лепнат червената точка  Mr. Green  А и съм малко по арабски ревнива - не го давам  Mr. Green
Пък униформите - сините полицейските по-ме привличат... абе... какъв човек съм аз??  Twisted Evil

Абра, мерси за името на албумчето - ще го намеря да чуя - джуджи има хубав глас... Амр къде се загуби, аз и за него бях чула, че "май" имал нов албум, ама така и не съм ровила да видя...  Rolling Eyes

Nafasima, можеше да пишеш на лични, а линка е на 14 страница в старата тема...  Hug

Eeee, Kaте, Кате, не ни баламосвай ти нас с работа... от море и плаж, кажи, не мога да си вдигна главата!!   Nature Sunny  sport027 help  grinning039

Лили, то шейх хубава работа, ама аз така няма да издържа - да знам, че всяка втора жена въздиша за мъжа ми..  Crossing Arms Naughty Абе, имам аз арабска жилка... то е ясно  Mr. Green
За гостбата - не бъди егоист, дай да си я поделим... Wink Wink  Mr. Green

Oт мен разхладителното е ето това - хем рефрешва, хем охлажда  Mr. Green
http://www.infusioncoffeeandtea.com/artwork/_DSC0833.JPG

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 14:21 от Eye of Ra

# 85
А така Манел и на шейх Хамдан му трябва същото:
http://i183.photobucket.com/albums/x181/Madhubala/DSC_4431-1.jpg

щастливи девойки,обаче Хамди е нервен нещо,а Мо няма проблем да чати с красиви европейки.Мо обича красиви неща:коне,коли,жени..

# 86
  • In a surreal moment!
Тя Петя си го присвои от мен , ама айде , нека влачи , аз нали си имам шеф , пък и той ич не ми е светличък ..и венците му лиляви ... Mr. Green Joy Joy

Ето нещо студено и от мен  Laughing

http://yashkajjot.ru/wp-content/uploads/2007/04/okroshka-1161159 … 3_i_6394_full.jpg

# 87
Рали, още съм в София  - последни подготовки преди семинара, довършваме работа, оставена за последния момент. знаеш как е - даже нервите идват в повече при тези случаи.
За Варна - няма да мога да стигна до плажа дори: факт.

Тръгвам по-късно днес със самолет ... тази голяма глупост със самолета не съм я измислила аз. 

# 88
Lili, тя шейхата може да се забулва щото е много хубава или много грозна. Тази на снимката също е много сладка ама не се крие. Дали е дубайка?

# 89
[Шилан-къде чак в сайта на дубайската полиция се завря Joy

ми нали съм мухабарат, не само полицията им, ами и цялата им система мога да разбия  Joy

Е, Лили, учудва ли те че шейх ти прави път, макар да си забулена, макар с 2 деца, съвсем не си за пенсия  bowuu

Мда, не само в исляма, ама и според християнството, шом бебето се усмихва на сън, значи виожда ангели  Heart Eyes

Лили, нещо визията на тия мацки с Мо и Хамдан е    Sick  магистрална   Joy

Общи условия

Активация на акаунт