Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша... Чешката компания - 8.ма тема

• 27 900
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Primum non nocere !
Здравейте момичета!
Имам една молба: моля за превод на следните думи- детско легло, детска стая, високо детско легло с пързалка.
Иска ми се да разгледам в нета, какво се предлага на вашия пазар като материали и дизаин.
Благодаря предварително!   bouquet

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 13:14 от Шехи

# 91
  • Варна
Привет момичета, ние все още свикваме и с климат и с език  и с хора и всичко...
Искам да помоля ако знаете сайтове за недвижими имоти (и за продажба и за наеми , че още не сме решили кое ще е) да ми пуснете линкове, че аз намирам само 2, 3 ...Също искам да попитам дали можем да купуваме тук имот?
Благодаря предварително Hug

# 92
детско легло - dětská postel
детска стая - dětský pokoj
високо детско легло с пързалка - Palanda se skluzavkou
http://www.neckermann.cz/cz/nm2/wohnwelt_haushalt/einrichten/kin … d829d9f6b79a4ee6b
Шехи
леглата в ДЕ са по евтини с около 30% средно почти на всякъде, не знам що така, ние се бъзикаме с мъжи че се опитват да подмамят германците малко да почиват или да се оспиват за работа ама нъцки... и по евтините легла не вършат работа  Grinning

Алабала
всичко може да си купуваш  Wink само пари да имаш и нямаш проблем
http://www.google.cz/search?num=100&hl=cs&newwindow=1&am … lang_bg%7Clang_cs
еи ти реалитни канцеларжи колкото искаш Wink

Къде се загубихте бе хора Party

# 93
  • Primum non nocere !
Ели,  с тоя линк ,разби надеждите ми! Sad
Не става въпрос за пари , просто търсех нещо по-различно!Немска еднотипност.
 Това легло, което показваш от чешкия некерман е навсякъде, просто чаршафосано в различен цвят-розово, синьо или зелено.
Харесах  едно легло, но 900 евро за калпазанка, която няма още 2 г ми се струва прекалено.
Благодаря ти за ключовите думи, утре  ще потърся в нета. Hug

# 94
Здравейте момичета,

нас ни мъчат горни зъби и не ме питайте, хем аз съм уморена, хем Ванеса е изнервена и в комбинация побъркваме нашия тати вечер след работа Mr. Green

Шехи - защо не разгледаш и сайта на ИКЕА - www.ikea.cz, въпреки, че и там са еднотипни, но цените са им доста сносни
Аз харесвам и този магазин - www.babyexpert.cz
Аз от Некерман не купувам нищо, не 2 пъти по-ниски цени можеш да видиш същите стоки в обикновените магазини #Crazy

Алабала - преди да влезем в ЕС, българите имаха право да купуват имоти само ако са с постоянно местожителство в Чехия, сега обаче свободно може да се взема всичко, пожелавам ти успех в търсенето Peace

# 95
Миленке
ако искаш пробвай с това  Peace
нас ни мъчат горни зъби и не ме питайте, хем аз съм уморена, хем Ванеса е изнервена и в комбинация побъркваме нашия тати вечер след работа Mr. Green
http://www.volny.cz/lekarnik/Lekarna/Nemoc/Letak/Chamomilla.htm
1. Potíže při prořezávání chrupu:
            * Bolesti: u kojence většinou hodného a rozumného, který se stává zlostným a nesnesitelným při prořezávání zubů, předepisujeme 5 granulí v ředění 9 nebo 15 CH opakovaně; jestliže je to potřeba, pak každou čtvrt hodinu.  Úleva je často velmi výrazná za 10-15 minut.  Vysadit lék jakmile se bolesti uklidní.

# 96
  • Чехия
И аз давам на Рая лайката,но давам когато е боли много и PULSATILLA 9ch,това е много облек4ава-а когато е навън или през ноща е мажа с Mundisal gel.Струва около 90-100 крони но е много добър.
Приятна ве4ер

# 97
  • Чехия
Забравих да ви кажа,а може и да знаете,4е хомеопатиата за да действа се дава на 4исти уста или по то4но 10 мин.преди и след да
не се яде и пие-има по добър ефект  newsm10

# 98
момичета, благодаря ви за съветите, аз давам лайка на чай и имаме гелче Калгел, но проблема е с неспането и това, че е постоянно нервна и се сърди за всичко, отдавам го на зъбите
днес беше по-спокойна, дори спа 2 пъти  Crazy

# 99
Здарвейте и от нас най-накрая Hug
Сигурно ни забравихте,ние в неделя се върнахме и нямах нет в БГ да ви пиша Sad

Първо искам да честитя на Ели дъщеричката-да ти е жива и здрава и много послушна  bouquet  bouquet  bouquet

Ние изкарахме 2мес.и половина при майка ми,бях се депресирала доста на няколко пъти и исках да си тръгваме,защото ми беше много скучно TiredИначе сме добре,започнах пак да влизам в ритъм,Тони беснее още не ходи и така...
Не мога да наваксам да ви изчета до тук,но вече ще сме на линия Wink
Поздрави и целувки и от нас  Heart Eyes

# 100
  • Чехия
Здравейте моми4ета,
днес е хубав денят,Винсако ве4е втори ден ходи с кеф на градина-днес е ял и пил 4ай-а у4ителката не може да го нахвали как се е смеял с де4ицата и си имам подарак-една рисунка от него.Толкова ми е улекнало 4е ми иде да крещим  newsm44 newsm44 newsm44 smile3514 smile3514
Е това е от мен-бъдете щастливи  smile3525 smile3525

# 101
  • Варна
Привет и от нас
Намерихме си апартамент , има ремонт но лека полека ще стане, а и най- важното е, че ще сме сами.
Мъжът на майка ми тегли заем а ние ще си го изплащаме, засега така...
Искам да помоля за малко инфо за детските градини, как и до кога става записването, има ли срокове, необходими документи и т.н.
Също искам да попитам къде тук има офис на Булсатком, че видяхме една сателитна чиния на един блок и ми се иска и ние да си вземем.
Интернета за колко време го прекарват тук?
Ради, чудесни новини, радвам се, че се е адаптирал вече, дано и при нас мине леко, макар, че незнам как ще стане като малкият  не знае езика...дали е голяма пречка за градината Thinking
Вчера взех на малката витамин Д но няма да бързам още с даването, че аз по принцип мислех да й го спестя в България но пък там слънцето е съвсем друго, а и ме притеснява, че наддава много бързо и да не би да не смогва с витамина.Вече е 8,300 а се роди 3,200 Heart Eyes
Лек ден на всички

# 102
Здравейте моми4ета,
днес е хубав денят,Винсако ве4е втори ден ходи с кеф на градина-днес е ял и пил 4ай-а у4ителката не може да го нахвали как се е смеял с де4ицата и си имам подарак-една рисунка от него.Толкова ми е улекнало 4е ми иде да крещим  newsm44 newsm44 newsm44 smile3514 smile3514
Е това е от мен-бъдете щастливи  smile3525 smile3525

как го постигна бе Ради Shocked Shocked , браво на Винсака Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алабала - честито за апартамента!!!  bouquet

# 103
  • Варна
Май избързах с хваленето, има проблем в банката и не се знае още.Искам да ви помоял да ми обясните каква е разликата да се купи тези апартаменти  Družstevní, че или аз съм малоумна и не виждам логиката в обясненията на майка ми или тя се опитва да ме прави на малоумна.Моля ви спешно е Praynig

# 104
  • Чехия
Алабала,дружстжени са апартаментите които жижеете в тях ,купила си го и пак плащаш наем като 4е ли не е твои
трябва общината да ви позволи да си го изплатите и така ще стане ваш.Естествено не е голям наема,но си плащате някакъв.Малко е тъпо но незнам как да ти го обесня-дано да си ме разбрала

Общи условия

Активация на акаунт