Дванадесета тема на турските мами - Турция 12

• 17 172
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • до вятърните мелници
Къде сте бе народ?

Човек би предположил, че заради жегата ще си стоите на хладно и сенчесто у дома, а то тука - пустиня!?!

# 151
Честит рожден ден и от мен, Джорди!!!

Много здраве и късмет; и каквото пожелаеш да се сбъдне!!!
  Heart Eyes

# 152

здравейте

ами аз си седя в къщи заради жегата.
много е горещо направо ужас.
голяма скука е да чакаш 18:00 часа за да идеш на разходка.
цял ден съм мързелувала с Неда,спиме и си гукаме

лека нощ

# 153
Добро  и прохладно утро,

Simple Smile Днес от сутринта си личи ,че деня ще е прохладен...да не кажа дори студен..но след вчерашната жега е супер  Grinning .Ако  завали малко ще е още по-добре....

мистик ,днес ще е супер за разходка в Султанахмед,но за съжаление май ще съм малко ангажирана...Още не съм напълно сигурна,но чакам да ми се обадят....ако ми се отмени ангажимента може и да ти звънна...Днес ми се иска ,ако не вали да се разходим някъде с Ати-или към Султанахмед,или към Кадъкьой... Party

адаш ,надявам се шомито да е вече добре... Heart Eyes

дризе ,пак ли си се заровила в хомеопатията  Wink и нямаш време за нас...Разучавай,дано не ни се налага ,но ще те търсим за консултация   Simple Smile

варненките ,да се мажете обилно с слънцезащитни кремове , хей... Laughing

Пожелавам на всички приятен и прохладен вторник !

# 154
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Ето ме и мен в прохладния дъждовен (поне при нас) ден! Да ви е честит на всички Истанбулки, дългоочаквания дъжд!  Hug Ние сме добре, но зашарих по други теми, нали съм бременелка рунтавелка и гледам за бебето, все едно не раждах миналата година  hahaha  baby_neutral Но така е, интереса не стихва, да не би за една година да излезе нещо ново!  Grinning Вие как сте момичета! Аз чакам с нетърпение прегледа на 23, за да знам дали ще пътувам ИХАААА така обичам да пътувам, или няма да пътувам  Confused

benmary 2, добро утро и от нас! Ами не съм в хомеопатията, но за консултации да не ви се налага, но винаги съм насреща!  Hug Селин така падна на главата си в неделя от около 30 см и като стана една подутина отпред пред фонтанелата  Cry добре, че бяха тези хомеопатични лекарства, веднага спадна и нищо й няма! Но на майка й акъла замина  Shocked Главата й изпращя като диня направо! Надявам се да не останат последици от това падане, пък то времето ще покаже!  Praynig

Prizmo, така сме всеки ден със Селин! Излизаме едва след 18-19 часа!  Party Няма как, жегата е ужасна, а днес дори няма да излезем!  ooooh! Много цунки на Неда!

БЗ, бързо да се оправя Дилара!  Praynig  Hug  Heart Eyes  Peace И ти покрай нея!  Hug  Heart Eyes

Цвете   bouquet   bouquet   bouquet

Снежана01, как си мила? Усещаш го момента, а? Това е много хубаво! И аз нямам търпение да видя Дениз!  Hug

Прохладен и спорен ден момичета!  Joy  Laughing  Party  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 155
  • Истанбул
Maле, какъв дъжд се изсипааааа! Crazy #Crazy
Ама как мирише на земя, на зеленина,уха, кеф!
Бенмари, времето е супер, но насам вали, не можеш да си покажеш носа навън и ние не сме излезли от къщи  newsm78

# 156
Блазе Ви за дъжда! Тук само вятър и то силен! Не можем да излезем... Буби направо издивя... Ето и обещаните снимки:

http://s318.photobucket.com/albums/mm426/steffi_k_photo/?action= … nt=Picture001.jpg

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 13:31 от steffi_k

# 157
Здравейте   bouquet
нИе сме на ВелИнград почИваме уж  времето е облачно  И превалява
 МартИна пак падна от спалнята тук  ooooh! плака много повъща на фонтан след това
честИт рожден ден на ДжорджИ  с голямо закъсненИе Embarassed   bouquet
най =прекраснИя подарък е в теб от мен пожеланИя за здраве И любов
ДрИзе дано паданИята не Им донесат лошИ последствИя Praynig Praynig
целувкИ за сега от нас Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 13:23 от tsvetentse

# 158
Tsvetentse, моята понякога от уплаха повръща. Може би се е уплашила много. Моята е много проблемна. Не се притеснявай! Приятно прекарване във Велинград!
Нещо не мога да ги кача снимките наведнъж и ще пробвам една по една #Crazy
http://s318.photobucket.com/albums/mm426/steffi_k_photo/?action= … nt=Picture029.jpg

# 159
Здравейте и от нас с Ивчо-Моливчо,
И тук днес е прохладно след вчерашния дъжд. А Бам-Бам уж е голямо и смело момче ,ама като заваля и се гушна до мен и не мърда. Само вика  "Мамооо,дишд пря,моля тииии мамоооо" Joy Детето го е страх, а майка му се залива от смях. Днес от яслата ни казаха , че от другата седмица ще се пробват и да го приспят там PraynigДано успеят щото аз се узорвам ,ама те да видят лесно ли ми е Mr. Green
Drize я кажи някакви хомеопатични капки за нослето.Като е на ясла и имаме дежурните сополи, които щом си е вкъщи намаляват и до следващия ден почти изчезват.Ама като го взема на обяд от яслата и пак е с тях newsm78 Явно не е настинка,дано само не е някаква алергия.Аз си мисля ,че е от въздуха в градината newsm78
Целувки на шомбито ,bz и бързо оздравяване, че да пътувате спокойно Praynig Praynig Praynig
Benmary чудя се Ати днес в колко ли часа е станал.Обзалагамс е за 6:30 LaughingАбе ти как издържаш или и ти си от ранобудните? Аз ако трябва да стана по-рано от 9 и умирам.Сега с яслата ни е такъв зор това ранно ставане.....
Шипки по бузките на всички мишлета!

# 160

Benmary чудя се Ати днес в колко ли часа е станал.Обзалагамс е за 6:30 LaughingАбе ти как издържаш или и ти си от ранобудните? Аз ако трябва да стана по-рано от 9 и умирам.Сега с яслата ни е такъв зор това ранно ставане.....

цвете,не ,днес не станахме толкова рано,поспахме  си до 7.00  Grinning Laughing Laughing А по -принцип и аз съм ранобудна.За мен 8.30 е най-късният час ,когато съм ставала още преди сина ми да се появи.

Иначе следобедният му сън е супер,ляга си вече сам-казва като му се доспи и откъртва поне 3 часа...Например ,днес заспа в 1.30 и ще спи поне до 16.30-17.00  Simple Smile Ще изчакам до зимата и полека -лека ще откажем следобедната дрямка,дано тогава вече сутрин поспива поне до 8.00  Simple Smile

# 161
Здравейте хубавелки. Днес е хладно а?
Както винаги нямам време да пиша, но намирам врме да прочета написаното от вас.
Steffi Никак не изглеждаш майка на две хубавелки. Пупу да не ви оручасам.
Моята дъщеричка утра заминава за Бг  със свеки,при моята майка. Много е щестлива от това, нали ще я глезят. Ако мога и аз да взема няколко дена отпуск ще замина др. седмица. Много добре ще ми се отрази това сам до тях.
БЗ бързо оздравяване на сладураната. Сте се чуем преди да заминеш нали?
Бенмари Рано пиле, рано пее а. Ние с Нили  спахме поне до 10h. Така нищо не се разбира от деня. Докато закусим ставаше 11, таман оправим тук таме става следобед, обяд, вечеря и денят е минал и заминал.
Дайте ако искате да почнем да пишем за възпитанието на децата на различна възраст. Например кое е правилно и кое не при възпитанието. Не знам дали вече сте писали по тази тема, но според мен ще е интересно всеки да напише за своето си дете.

Голямо ЧРД със закъснение Рожденички.  bouquet  bouquet  bouquet
http://www.kaliteliresimler.com/img7876.htm
http://www.el-aziz.net/img4846.htm

# 162
Hilinili, благодаря ти много!
Иначе и аз си мисля, че наистина ще е много хубаво да пишем и за възпитанието на децата, понеже това е една доста сериозна отговорност. Моите деца са една зодия и то уви- това е ОВЕН, доста са инатливички, особено каката... Но с всяко дете, подходът трябва да е различен. Но е трудно да го намериш... Peace

# 163
Hilinili, благодаря ти много!
Иначе и аз си мисля, че наистина ще е много хубаво да пишем и за възпитанието на децата, понеже това е една доста сериозна отговорност. Моите деца са една зодия и то уви- това е ОВЕН, доста са инатливички, особено каката... Но с всяко дете, подходът трябва да е различен. Но е трудно да го намериш... Peace
PeaceИ аз си имам работа с голяяяяммм ОВЕН! И понякога имам нужда от помощ!

# 164
Ох,  Tsve_te, напълно те разбирам...
Моят голям овен влиза в пубертета и общуването с нея става все по-трудно.. И аз понякога имам нужда от съвет... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт