Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означават фразите „бахабик ктир йа омри лалабад“ и „мута3лик“ на арабски?
-
Какво е предаването за египетския бизнес в България?
-
Можете ли да споделите някои интересни преживявания от самолетните пътувания на членовете на форума?
-
Какво е значението на фразите "ана мажнун хаббик", "بحبيك قطر وأمري لالابد" и "بحبيك جدن"?
-
Какво означава „мутаалик“ на арабски?

дай да подхванеме раздумка 
Мушкам се под чадърчето на Теди, ама май няма никой на сянката 
но ми хареса беседката, напомни ми на тази на деска и добре са огладени камъните! аз ценя довършителните работи! 

Самата нея я хвана скуката, ама вече нямаше връщане назад..Само ние двете и една баба с бастун толкова бяхме подранили.Имаше една такава машина-автомат, от която с пускане на монети си закупуваш разни напитки..Как ги пусна девойката на два пъти по 2 ЕВРО не знам, ама напитки така и не получихме
Познайте, какъв беше ефектът от тез нейни думички..Както и да е самолетът на Bulgaria Air излетя, страхливката и тя в него. Беше въз мизерничък, с тесен коридор между седалките...Последното го казвам неслучайно.Стюардесите тъкмо ни сервираха напитките и манджарето, подминаха ни с количката и изведнъж диването казва, че му се ходи по голяма.....Опитвам се да я убедя да постиска до кацането, все пак до София оставаше по-малко от половин час..Да, ама не става
Aaaaйде, от мен да мине - умирам за теб означава
/.
Незнам той какво искаше да ми покаже с тази демонстрация, защото през цялото време хвърляше поглед да види дали следя разговора, но на мене ми стана гадно, че едно 20 - 25г. се занимава с такъв възрастен мъж (който и аз не бих погледнала) само защото я попита за банковата сметка
,и едва до4аках да се залепя за компа
,и още един бисер от Даяна-влизаме в 00 там,и Даяна замръзва-няма гърне и апо4ва да се дърпа-не ще падна в дупката

до второ нареждане. Така и така при нас сега е мъртъв сезон и всичко може да се контролира в движение и чрез Интернет.
Интересното беше, че не ме е беше страх. Не знам, аз не съм от плашливите. Но да не забравяме, че все пак тогава нямах деца.