Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 834
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 110
Някой може ли да ми каже, какво да направя в случай на отказана поръчка от Фрагрансекс?
Пише,че е възможно номерът на картата да е грешен/ порверих,не е така/ или нещо друго. Пари има със сигурност, да чакам ли 7 дни както са ми писали, за да пробват пак? След този срок ще откажат поръчката.

# 1 111
  • Варна
Някой може ли да ми каже, какво да направя в случай на отказана поръчка от Фрагрансекс?
Пише,че е възможно номерът на картата да е грешен/ порверих,не е така/ или нещо друго. Пари има със сигурност, да чакам ли 7 дни както са ми писали, за да пробват пак? След този срок ще откажат поръчката.

Да не би да си си надвишила някакъв лимит? Имах подобен проблем само че с Ягодката, бях харчила за седмицата повече отколкото ми е позволено от банката. Изчаках 2-3 дена и ми приеха плащането.

# 1 112

Да не би да си си надвишила някакъв лимит? Имах подобен проблем само че с Ягодката, бях харчила за седмицата повече отколкото ми е позволено от банката. Изчаках 2-3 дена и ми приеха плащането.
не съм
картата  е дебитна, Виза, знам точно колко има в нея след последното плащане
възможно ли е от редута още да не са ми изтеглили парите от вчера и да е блокирана цялата?

# 1 113

не съм
възможно ли е от редута още да не са ми изтеглили парите от вчера и да е блокирана цялата?

Az имам същия проблем БЯСНА СЪМ! Току-що и аз получих мейл от тях, че ми отказват поръчката, защото не можел;и да проверят инфото по кредитната карта!!!!Дрън-дрън, не на мен тия! #Cussing out

Защо ли ми трябваше да се занимавам с тях. Само да не стане някой гаф с данните по картата!

Благодарим Ви за електронна поща. I Извиняваме се, но за да ви е била отменена, както
разплащателната си информация не можаха да бъдат проверени в този момент. Ако желаете да
място на нов ред не забравяйте да включите данни за фактуриране, тъй като
се появява на сметката на кредитната карта. Извиняваме се за неудобството, както
Това за сигурността на сметката си.

# 1 114
  • Варна
Аз преди десетина дни поръчах за първи път от FragranceX, веднага на следващия ден ми я шипнаха, днес вече е във Варна (утре ще ходя да си я взема). Не съм имала обаче подобен проблем newsm78. Иначе и аз имах притеснения като за първи път..... Знам ли, пишете им, питайте ги какъв е точно проблема. Успех Hug

# 1 115
не съм

Там с дебитни може ли?

# 1 116
  • Варна
не съм

Там с дебитни може ли?

Аз нямам представа, с кредитна съм

# 1 117
не съм

Там с дебитни може ли?
Ами не знам, картата е Виза, би трябвало да може.
В редута може, в ягодата може, във фрагрансекс пробвам за пръв път.

# 1 118
сигурно е кредитна. Ако се обадиш в банката дали ще ти съдействат  Thinking

# 1 119
сигурно е кредитна. Ако се обадиш в банката дали ще ти съдействат  Thinking
[/quote  не е кредитна,защото я вадих преди месец и никакви пари нямах на нея, сама си внасям
ще изчакам малко и ще видя дали ще потвърдят,ако не-ще поръчвам пак Hug

# 1 120
Без проблем плащам във фраганса вече 8 поръчки със дебитна Виза Електрон на ПИБ ,директно от нея и на 2 пъти чрез пейпал.Получих си нещата и всичко е точно.Не бих си рискувала данните от кредитната карта като пазарувам с нея във интернет.Лично мнение Naughty

# 1 121
  • Варна
Без проблем плащам във фраганса вече 8 поръчки със дебитна Виза Електрон на ПИБ ,директно от нея и на 2 пъти чрез пейпал.Получих си нещата и всичко е точно.Не бих си рискувала данните от кредитната карта като пазарувам с нея във интернет.Лично мнение Naughty

Каква е разликата?

# 1 122
Аз си изпращах по мейл n пъти данните от кредитната карта и винаги след това ми шипваха поръчката. Обаче чрез Пей пал е по-сигурно. Няма данни, няма секюрити код  Peace не съм имала проблеми при този вид разплащане

# 1 123
не съм

Там с дебитни може ли?
може, аз с дебитна Виза Електрон платих
Е, още ми ги няма нещата, но се надявам до понеселник да довтасат......на 11.07 пуснах поръчката, на 17.07 ми я пратиха, дано на 28.07 дойде Tired

# 1 124
  • Бургас

Каква е разликата?

Разликата е, че от дебитната карта могат да ти дръпнат само колкото имаш в нея, а от кредитната могат да ти източат доста повече парички и после да си ги плащаш на банката  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт