Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 834
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 125
  • В най - голямото село
На мен от Beautive.com са ми пратили Tracking Ref. No... , мога ли някъде да го проверявам?
А от FragranceX.com пратката ми е без No, за по - евтино...пусната е на 17.07, кога ли ще дойде  newsm78

# 1 126
cikoni не изпращат №, пратките при интернет пазаруване обикновено пристигат в интервал 10-14 работни дни  Peace

пп определено следващият месец ще разделя темите  Peace , питащи момичета не се сърдете, но на всяка страница се повтарят едни и същи въпроси. Темата става огромна, трудна за четене и най-важното не може да се отсее наистина важната информация

# 1 127
  • Плевен
skrita ,  не разрешават да има две теми,за съжаление.

# 1 128
  • Варна,морето ...
cikoni не изпращат №, пратките при интернет пазаруване обикновено пристигат в интервал 10-14 работни дни  Peace

пп определено следващият месец ще разделя темите  Peace , питащи момичета не се сърдете, но на всяка страница се повтарят едни и същи въпроси. Темата става огромна, трудна за четене и най-важното не може да се отсее наистина важната информация
напълно те подкрепям всеки втори въпрос е не за продукт ами кога ще дойде поръчката как закъснявала и други подобни въпроси чиито отговори  могат да се намерят две страници по назад.много рядко се обсъжда даден продукт все пак темата е  и за продукти. на първа страница от темата е описано всичко точно относно доставката ПРОЧЕТЕТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО

# 1 129
  • Варна,морето ...
междувременно си бях харесала спрея на ланком ползвах го миналата година и бях много доволна за съжаление се е изчерпал

# 1 130
  • София
Ако някой поръчва от САСА, имам молба да ми поръча 2 нещица за 20 долара. Плащам веднага  Whistling

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 10:11 от ralej

# 1 131
Предлагам да пуснем /Скрита или който желае/ тема в ..::. Правила, условия и указания .::.. и всеки да си каже мнението там - да има ли две теми или не  Peace

# 1 132
  • София
Предлагам да пуснем /Скрита или който желае/ тема в ..::. Правила, условия и указания .::.. и всеки да си каже мнението там - да има ли две теми или не  Peace

Аз съм за Peace

# 1 133
  • Варна
Без проблем плащам във фраганса вече 8 поръчки със дебитна Виза Електрон на ПИБ ,директно от нея и на 2 пъти чрез пейпал.Получих си нещата и всичко е точно.Не бих си рискувала данните от кредитната карта като пазарувам с нея във интернет.Лично мнение Naughty

Каква е разликата?

Разликата е, че от дебитната карта могат да ти дръпнат само колкото имаш в нея, а от кредитната могат да ти източат доста повече парички и после да си ги плащаш на банката  Whistling

Е аз затова се грижа почти винаги да съм на ръба с мойта кредитна hahaha, ако ме разбирате

# 1 134
Питах Лео на ЛС дали може да ги разделим обсъждането на продуктите да остане тук ,а другата да е в На Пазар.
Наистина така както е сега почти се бях отказала да влизам в темата.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 10:47 от Iliana_

# 1 135
  • На черешатааа
момичета търся съвет.Искам крем за лице,овлажняващ, но и да изравнява тена.Кожата ми е нормална,към суха.29 годТенкс предварително на тези които ще ми отговорят   bouquet
аз ползвам ето този
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=24242&goChar=H
Благодаря,сигурно ще го пробвам.  bouquet

# 1 136
а някой да познава този аромат? не съм го виждала тук

# 1 137
  • На черешатааа
Сладурки да  замоля нещо Praynig, ако може. Знам,че за тотал търнауда се  е изписало много,но каде мога да намеря пълна информация за него,че за жалост нямам всичкото време на света,да изчета старите теми Sad. Знам,че е страхотен,но четох,че като се спре да се ползва и кожата пак ставала кофти.Благодаря предварително и отново се извинявам.

# 1 138
  • София
а някой да познава този аромат? не съм го виждала тук

Има го в ЦУМ . Мъжкия е хубав аромат , но дамския не става

# 1 139
Поръчката ми от FragranceX.com  от 13.07 си я прибрах днес сутринта от пощата .Всичко е ок!

Общи условия

Активация на акаунт