Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Юли

• 55 774
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Още един глас за предложение № 1  Simple Smile

# 1 231
И от мен един за 1-то. Peace

# 1 232
  • София
Аз ползвам през цялата година,единствено през ваканцията не.Няма нищо общо с баш микродермобразиото,което се прави определени сезони и не на често.
Вече предпочитам тези за домашна употреба Peace

Мими23, а как се ползва този продукт.....досега никога не съм си взимала такова нещо пък взех да се замислям дали да не пробвам и ще ми е от полза да внесеш малко разяснения по въпроса  Simple Smile

# 1 233
Още един глас за първото предложение  Peace.

# 1 234
Аз ползвам през цялата година,единствено през ваканцията не.Няма нищо общо с баш микродермобразиото,което се прави определени сезони и не на често.

Мими23, а как се ползва този продукт.....досега никога не съм си взимала такова нещо пък взех да се замислям дали да не пробвам и ще ми е от полза да внесеш малко разяснения по въпроса  Simple Smile

Ползва се като обикновен скраб.Нанася се с кръгови движения по лицето и се отмива с вода.
Има и друг вариант както е например при Търнараунд маската-нанася се,престоява 15 мин. за да се образуват финните кристалчета и след това се масажира с кръгови движения или с влажна хавлиена ръкавичка (както правя аз) и изплакване с вода.
Разликата от обикновенния скраб е че при микродермобразиото се използват минерални или оксидни кристачета които полират кожата,почистват я и възобновяват горния слой.Целта е не само дълбоко почистване но и заличаване на линии,неравности и избелване на петънца.Това на ПТР също пише,че влияе добре на акне.

Аз съм за първия вариянт момичета Peace

# 1 235
  • София

Ползва се като обикновен скраб.Нанася се с кръгови движения по лицето и се отмива с вода.
Има и друг вариант както е например при Търнараунд маската-нанася се,престоява 15 мин. за да се образуват финните кристалчета и след това се масажира с кръгови движения или с влажна хавлиена ръкавичка (както правя аз) и изплакване с вода.
Разликата от обикновенния скраб е че при микродермобразиото се използват минерални или оксидни кристачета които полират кожата,почистват я и възобновяват горния слой.Целта е не само дълбоко почистване но и заличаване на линии,неравности и избелване на петънца.Това на ПТР също пише,че влияе добре на акне.

Аз съм за първия вариянт момичета Peace

Мерси Мими23, май ще си го поръчам и аз това на ПТР.

# 1 236

Mims-Mims, едното е Dior Addict Glitter Collection Lipstick - No. 003 Show it линк
Другото е Dior Addict Glitter Collection Lipstick - No. 004 Taste It линк

Мерси  bouquet
Яд ме е, ама много ме е яд - голяма част от артикулите на фирмите или изобщо не се внасят в БГ, или нещо познато спира да се внася........ Е как да си избере човек цвят на червило по нета, как да му разбере консистенцията, аромата, усещането върху устните #2gunfire

Може и да са се внасяли, ама да не помниш, като се има предвид, че са лимитка от 2003 и оттогава не са излизали повече Mr. Green

Хмммм Thinking
Аз си го купих пролетта на 2006,спомням си че тъкмо беше излязло и го рекламираха по списанията newsm78

Glitter серията?Тц, нещо се бъркаш, пролет 2006 не е имало нищо такова, плюс това Glitter колекцита е лятна лимитка, аз си спомням когато излезе и беше доста отдавна.Може би си мислиш за Addict shine...
[/quote]

Няма да споря,може и да греша.Сега съм във ваканция но като се прибера ще погледна какво пише на гилзата.Цвета,името и номера са абсолютно същите,за това съм 100% сигурна No. 002 Freeze It .

# 1 237
# 1 238
  • Варна,морето ...
и аз съм за първия вариант Party

# 1 239
Някой да знае как се използва тази маска за лице на Biotherm и дали е добра http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=46043&goChar=B?

# 1 240
  • Варна
Аз вчера тъкмо я свърших...много е хубава...нанася се в/у лицето и се стои 10 минутки...после се отстранява с вода  Peace

# 1 241
  • където си пожелая...даааа...
И аз съм за 1ви вариант Peace.
А коя от тези трите маски ще ми препоръчате като най-добра:

на Клиник   http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13223
тази марка ми е неизвестна Blush  http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=41607
или на Ланком тази  http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=28034

# 1 242
за първия вариант съм Peace

# 1 243
Ето ЛС  Peace

Здравейте, пиша Ви относно тема: Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми
Наясно сме, че многобройните теми и безмислени коментари натоварват излишно сайта, но това също прави и темата доста трудна за четене. Не е тайна, че доста от потребителките именно поради тази причина вече я и избягват, което общо взето е само в наш ущърб.
Молим от м.Август да разделим темата по следния начин:  в Красива мама остава тема: Ягодка и Саса - продукти, а в На пазар - Ягодка и Саса - доставки, проблеми и прочие
Във втората тема синтезирано ще бъде обяснено в първия пост как се процедира при обичайните проблеми. Линк към двете теми ще има винаги в първия пост. Надяваме се по този начин четенето да стане по-лесно и удобно както за нас, така и за новите потребителки.
Очакваме Вашето разрешение на въпроса.

# 1 244

Общи условия

Активация на акаунт