На плажа с олио и кремче ОКТОМВРИЙКА маже бременно коремче!

• 10 854
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Момичета, аз ли нещо не виждам, или някой е изтрил албума с покупките, както и моя албум с покупки. Confused Я и някоя от вас да погледне, защото са променили визията на Снимка бг и не мога да се ориентирам.

# 256
Здравейте  Hug
Аз преди малко се събудих  Embarassed Трябваше да ходя да дам кръв за изследване, но просто не можах да стана от леглото, а и милото става пруз ноща да прави мляко и да смен памперс, абе бая си поспах.
Честити ключове на Съни и Пуки. На всички, които желаят да имат нови такива им пожелавам скоро да се сдобият с тях  Praynig
Енигма вече съм в болнични. Аз така или иначе си правех сметка да изляза юни, но нещата се получиха по принуда, а не по собствено желание. Така или иначе добре стана - от гледна точка избягване на жегите, възможност да обръщам внимание на малкия обезщетение от НОИ.
Трикси внимавай с вниманието около мъжа ти, тъй като много бързо прехвърква тоя летен вирус  Rolling Eyes
Шикимики докторката едва ли е казала нещата, за да се прави на интересна. Аз от личен опит се убедих, че е по-добре да ги слушаш, отколкото на своя глава да си определяш състоиянието.

# 257
  • Варна
Всъщност сега разбрах че се виждат само ако се влезе с име е парола.Моя грешка.

# 258
  • София
Ей, Енигма, шапка ти свалям за подробния и дълъг пост с по няколко думички за всяка от нас, аз не мога да направя такова нещо с моята бременна кратуна .......... Комплименти, мила!  Hug
Манана, аз също се притеснявам да не ме прихване, но той горкия се чустваше толкова зле и имаше нужда от грижи, нали ги знаете какви са мъжете като ги боли нещо, направо се вдетиняват!
Пуки и аз като теб снощи се чудех какво става с албумчетата, докато се усетя какво да направя се пулех недоумяваща  newsm78

# 259
аз понеже нямам какво да кажа ,та за това реших да кажа на всеки по нещо доколкото е възможно  Grinning а и ми е приятно  Hug
renni79 радвам се че сте добре с бебока  Simple Smile
а сега отивам да видя какво става с албумите и по -късно като се изпише повече идвам пак  Hug

# 260
manana, нямам намерение да се ослушвам за препоръките на докторката, но много ме издразни, че внесе паника в семейството ми/точно на тази ЖК и майка ми реши да дойде с мен, а тя като една майка.../. Можеше да го обясни и по-спокойно. Нали знаеш, че се усеща когато някой премине границата и започне да си смуче от пръстите. Просто с тия заплахи дето ми ги отправи... Все едно ми каза "който ходи на плаж ражда преждевременно". Как ти звучи? Иначе аз се отказах от концерта и палатките, защото приоритета е ясен! Бебчо е на първо място! Все пак предполагам, че е срещала всякакви хора и се е презастраховала... Сега кротко си стоя в къщи и чакам следващия преглед, на който се надявам да чуя по-приятни неща Peace

# 261
  • Варна
Шикимики, къде и при коя лекарка ходиш?

# 262
Мацки, много ми е зле днес  Sick

Не знам от жегата ли е, но над 2 часа съм с ужасен дискомфорт, тежест и контракцийки (аз така и не се научих да ги дефинирам, тюх), та не мога да се надигна от стола. Разгеле пратих един колега да ми купи Магне B6, но ако не помогне, ще трябва да звъня по доктори... Сега кисна под климатика и се надявам да ми мине.

Досега съм имала само по една-две контракции и то не всеки ден... Фууу.

# 263
Ходя в ДКЦто на АГ-Варна, д-р Илиева ми е АГ. Тя е доста възрастна, Давидков и е бил стажант. Препоръча ми я д-р Атанасов, при който смятам да раждам. Много ми е странно какво ми е предимството да съм към здравната каса при положение, че само два пъти имах безплатен ехограф и от тогава всеки път си плащам по 30лв., за да ме гледа, а тя държи да ме гледа всеки път! И в същото време ме вика само в най-големите горещини на обед, защото сутрешните часове са запазени за платените пациенти... Странна държава сме!

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 14:00 от shikimiki

# 264
Здравейте, момичетааааааа Hug
ама колко сте изписали за един дееен... бравос smile3501
Добре дошли на Госпойца Димитрова и mama zizi Hug
На всички, които заминават на почивки- ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ Heart Eyes
Съни, честит ви нов дом newsm10 Желая ви най-прекрасните моменти в него Hug
Пуки, и на вас ЧЕСТИТО Hug ей, да покажеш снимчици после, чакаме с нетърпение Heart Eyes
Параходке, що така бе мила? Неможеш ли да си отидеш в къщи, да полегнеш Rolling Eyes дано ти размине по-бързо Peace
Рени 79, браво за прегледа Peace
Е, май се изчерпах откъм спомени кой какво беше писал newsm78
За ритничетата- ритка ме навсякъде, даже вчера за първи път го усетих над пъпа Laughing, може и да беше провокиран от тия взривове, знам ли newsm78
засега е това, приятен следобед ви желая Heart Eyes

# 265
Здравейте, мамчета

След поредица от проблеми съм отново на линия.
Добре дошли на новите бременни попълнения и честито на научилите пола

# 266
 syconium,какви проблеми си имала???Сега нали всичко е наред,бебчо как е???Ние те чакахме на лекцията в МД,нали беше казала че ще дойдеш.

# 267
  • София
Трикси, като гледам как се грижиш за болния ти мъж срам ме хвана.  Blush Моя беше  грипозен, когато бях 3-4 месец и го командировах в хола да не ме зарази. Май тогава за пръв път стана ясно, че бебка е на първо място. Даже не му давах да стой в една стая с мен. Пък да не говорим да го глезя.  Blush

Шики, не се ядосвай на докторката ти! Има всякакви пациенти, някои от нищо не се впечатляват каквото и да им кажат. Не трябва да се подценява опасността от преждевременно раждане. Четох миналогодишната тема на октомврийките и имаше две седмачета. Пък не разбрах преди това мамите да са имали проблеми и оплаквания. Затова по-добре да се пазим излишно отколкото да сме безразсъдни. Мое мнение, но аз доста се притесних. Минавали ли са ви подобни страхове през главата?

syconium, добре ли си,мила? Надявам се всичко с бебчето да е наред!

Параход, отивай и лягай! При контракции не е желателно бебето да тежи върху шийката.

# 268
Здравейте мамчета !
 Гледам някой вече са влезли в 7 месец , браво все така напред !
Аз отдавна не съм писала . Тази седмица имах една серия от контракции и после следващите дни пак по няколко , но само при движение  .
Ходих на консултация и вместо магнерич  сега съм на Диаспорал , иначе бебка си расте , ритка и някой сутрини даже ме събужда с ритничетата си .
До този момент не сме се спирали да пътешестваме , но сега се чудя дали тази седмица да не пропусна пътуването .
Навън чувам ,че гърми дано да завали и да се поразхлади !

# 269
Ау такъв гръм се разнесе, че направо подскочих, след такава бляскава светаквица, ужас! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт