На плажа с олио и кремче ОКТОМВРИЙКА маже бременно коремче!

• 10 845
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
mylili, ми какво да го правя, като се прибра вчера от работа, с една омърлушена физиономия и ми вика Злаааато, да знаеш колко ми беше лошо целия ден в офиса......стана ми жал и нали съм грижовна и добричка ( умря ми циганката  smile3534 ) за секунди се превърнах в медицинска сестра! Дано е имало наистина ефект, че и аз не искам да се върти около мен и да разпръсква бацили!
Параход, имаш ли контракции беж в леглото!
mam79, имаш контракции и пътуваш  newsm78 не ти ли забраниха пътуванията, контракциите не са за подценяване и си имат последици, така че умната!
syconium, добре завърнала се! Надявам се, че сте добре с бебето!
Ох, и в Младост гърми, дано завали наистина и да разхлади!  Praynig

# 271
И аз от вчера съм на диаспорал,казах на докторката че имам контракции и като ме пипна тя също каза че матката ми е "чувствителна"и ми ги изписа,даже пита дали искам болничен ,но аз не поисках,все пак ходя само 3 дни в седмицата на работа и не се преуморявам.И моя хубосник вчера беше се обърнал с дупето напред ,да му видим мъжките атрибути, сякаш се беше надупил нарочно  hahaha Ох ,натежава ми вече коремчето,трябва си пазене то си е нормално и бебо си иска своето,затова по-полека и с работата и с нервите!Аз направо си се учудвам понякога на спокойствието си , не ми пука за нищо абе направо съм абсолютен дебил,ама така ми е по-добре  Joy

# 272
  • Велико Търново
Shikimiki, изненадваш ме с това за двата безплатни ехографа и че после си плащаш  Thinking Аз от както съм тръгнала на консултации при моят лекар нито лев не съм му дала...

В Търново сега е доста топло, но от време на време подухва лек ветрец Simple Smile

# 273
Инче, да се възползвам, че си тук. Аз ти пратих ЛС с термина и там другите нужни работи, да не би да не съм го изпратила или нещо друго? За всеки случай пиша и тука: термина ми е за 28.10, първа бременност, верояно със сини гащи Simple Smile

# 274
И аз се шокирах Nadejda:))), преди това бях при един нехаен доктор в окражна болница, но той ме е гледал много пъти на ехограф и никога нищо не ми е взимал?! newsm78 а тука и за снимките от ехографа ми взимат пари, абе много странна история! За съжаление вече нямам право да си сменям доктора, а за частни консултации ще ми дойде много нагоре вече! Мака, че мисля поне веднаж да отида и при друг лекар!

# 275
  • София
Малееееееее,какво буря се изви в Младост, вали, гърми, духа силен вятър, после ще се диша и тази нощ ще се спи!  newsm44

# 276
Абе на вас софиянци, какво не ви се случи? #Crazy Взривяваха ви, разтресоха ви, сега и буря с градушка ви удари! Дано интернета ви издаржи на напрежението! Praynig

# 277
shikimiki, newsm78 ми уж те бях сложила... явно не съм запазила когато съм редактирала... както и да е... вече си официално в списъка  Hug

Аз направо виждам бели петна от тези светкавици... а ушите ми заглъхнаха от гръмотевиците  Shocked

# 278
  А при нас каква градушка се изсипа....... определено ще се разхладим малко.

# 279
  • Варна
Ходя в ДКЦто на АГ-Варна, д-р Илиева ми е
..............Много ми е странно какво ми е предимството да съм към здравната каса при положение, че само два пъти имах безплатен ехограф и от тогава всеки път си плащам по 30лв.,
По държавната ЖК наистина са само 2ехографа, но защо те кара да си плащаш,защо настоява да те гледа всеки път? Това трябва да е по твое желание
Аз използвам моята ЖК само за изследванията,когато искам да видя грахчетата ходя на частно
Даже се сещам първия ми ехограф на държавната ЖК доктора ме гледа без да каже и дума и накрая каза само-няма видими аномалии, а аз казах-ами хубаво.
С ченгел му вадя думите

# 280
  • Варна
Сещам се, че още в началото, може би към 8ма седмица, ходих на такъв държавен преглед.Ама той ехографа от каменната ера.И лекарката там толкова и може да работи с него, отде измисли че сакчето е отлепено,та ми изкара ангелите. Веднага изхвърчах на частен преглед на хубав ехограф, и се оказа че няма нищо такова. Повече не съм използвала това си право на държавни прегледи.

# 281
  • София
Добре дошли на новите мами  Hug
Вчера разбрах че една приятелка също е бременна, чака бебче февруари, много се зарадвах Simple Smile А като по напред в ситуацията я светнах за някой неща, които доктора и може и да забрави да и спомене.

Аз преди малко се върнах от държавната си ЖК, като не очаквах да ме гледа на ехограф, изразходвах си полагаемото вече, но тя ме изненада и ме погледна все пак Whistling
Според нея всичко си  ни е наред, растем си, не можела да каже теглото, ехографа не можел да пресметне...доста тъпо, ама за без пари явно толкова  Rolling Eyes
До момента съм качила 6кг, не е толкова много, ама се чувствам като кит вече, не искам да си мисля към края как ще се възприемам...ама няма значение, важното е бебка да расте и да е доволна Simple Smile Иначе коремчето ми не е голямо според мен, тя ме измери в легнало положение 89 см. Но има още да расте.....не ми се мисли, сигурно много тежи към края Simple Smile

# 282
  • Бургас
Аз също си плащам ехографа,за да съм спокойна ,че гледа на гъсто ,а не ме претупва,че #2gunfire,но не всеки месец,а през два.
Иначе съм си доволна от лекарката,ходя си по касата и винаги е мила и разбрана пуска всички изследвания,който съм пойскала до сега! smile3501

# 283
НОВАТА ТЕМА:
КЛИК

# 284
Всеки път се вбесявам как здравното осигуряване е хем доброволно, хем задължително! Пфуууу.... Извинете, продължавам в новата тема...

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 17:21 от barabina

Общи условия

Активация на акаунт